170 ευρο βαρκελωνη για 60 λεπτα ,150 βερολινο για 45 λεπτα αλλα πολυ πιο επαγγελματικαΤο κόστος καλό;η ξεφεύγει;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuru με σεξ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Teokosmo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Αγγελία; Τηλέφωνο; Κόστος; Υπηρεσίες;Άννα Ουκρανή ανεξάρτητη από love list. Εκαναbody body και πέρασα μια χαρά.
George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.544
- Πόντοι
- 5.646
Μάλιστα….170 ευρο βαρκελωνη για 60 λεπτα ,150 βερολινο για 45 λεπτα αλλα πολυ πιο επαγγελματικα
Τηλ 6985693530 πάρε την να ρωτήσειςΑγγελία; Τηλέφωνο; Κόστος; Υπηρεσίες;
Pookierock
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Like
- 225
- Πόντοι
- 21
Τηλ 6985693530 πάρε την να ρωτήσεις
AntifitCondom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 118
- Like
- 2.100
- Πόντοι
- 8.360
Έχει μήπως καθόλου πληροφορίες αν δουλεύει κάπου αλλού;Δυστυχώς μετα την αποχώρηση της Ελενας απο Μπακνανα.....ολα τα αλλα είναι απλά οδοντόκρεμες που έλεγε η διαφήμιση.....
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Έχει βάλει body to body nuru το empire . Διακριτικός χώρος για να μην δίνουμε και στοχο και με πιτσιρίκα.
να εχεις το νου με την τηλεφωνητρια ....εχει πολυ καλα πιτσιρικιαΈχει βάλει body to body nuru το empire . Διακριτικός χώρος για να μην δίνουμε και στοχο και με πιτσιρίκα.
Μανωλης Κουρης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 867
- Πόντοι
- 361
να εχεις το νου με την τηλεφωνητρια ....εχει πολυ καλα πιτσιρικια
έχεις δοκιμάσει;
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Το αναφέρουμε γιατί είναι χωρος με νουρου.Παπαρια έχει το empire κ κακός το αναφέρουμε εδώ μέσα
έχεις εμπειρία προσωπικά? να μας πει κάποιος κ λεπτομέρειες να ξέρουμε κ να μην κατηγορούμε άδικαΤο αναφέρουμε γιατί είναι χωρος με νουρου.
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Έχω εμπειρία. Έχω πάει πολλάκις . Όπως και στο άλλο που έχει μόνο νουρου , Μιχαλακοπούλου . Έχω γράψει και για τα δύο . Η υπηρεσία είναι ίδια με την διαφορά ότι στο empire παίζει και καλαμάκι. Το άλλο αυστηρά μόνο φραπέ . Σαν χώρος το αφήνω στην κρίση σας . Αν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί. Εσύ έχεις πάει σε κάποιο από τα δύο ?έχεις εμπειρία προσωπικά? να μας πει κάποιος κ λεπτομέρειες να ξέρουμε κ να μην κατηγορούμε άδικα
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Άννα Ουκρανή ανεξάρτητη από love list. Εκαναbody body και πέρασα μια χαρά.
Αγγελία; Τηλέφωνο; Κόστος; Υπηρεσίες;
Τηλ 6985693530 πάρε την να ρωτήσεις
οριστε κριτικες.
επισης λεει οτι ειναι 38, αρα 40+ σιγουρα
απο τις φωτοσοπαρισμενες φωτο φαινονται πολλα πιασιματα, αρα χοντρουλα
https://www.adoos.com.gr/erotikes-aggelies/☎-6985693530/
Κασκαντεριλικη σε αυτην προημερων σε χωρο της στον Αλιμο. Μην την πατησει κανεις αλλος... μασαζ 50, full (μπριζολες) ολα 100.
Δοκιμασα με τα 50 να δω τι παιζει...... κανα 20 λεπτο πρεπει να κράτησε ολη η διαδικασια με μασαζ πλάτη και φραπε.... Βιαζοταν κιολας. Τα πιο σκαρτα λεφτα που εχω δωσει.
Δεν ξέρω αν έβαλα το λινκ σωστά, συγχωρέστε με.
Λοιπόν, κρίμα η συνάντηση. Αν και η κοπέλα είναι στα γούστα μου φούλ εμφανισιακά, ήταν όμως μάπα το καρπούζι.
Κανονίστηκε εύκολα το ραντεβου στο χώρο της στο Μπραχάμι. Ανοίγει πόρτα, να σου μία σέξι σαραντάρα με σοφιστικέ γυαλί, όμορφο πρόσωπο και σώμα σεξουαλικό... πιασίματα αλλά σφιχτό. Οι φωτογραφίες 99 τοις 100 είναι δικές της. Λέω εδώ είμαστε!!
Πηγά για μασαζ και “body2body”. Με το που μπαίνω μπαίνω μου ζητάει να κάνω ησυχία, έτσι όπως το κατάλαβα πρέπει να έχει κανα παιδί σε άλλο δωμάτιο. Πρώτο το κρατούμενο….
Τι ζητάω να κάνω μπάνιο, δυσανασχέτησε…. έλεος ….μου δίνει τελικά πετσέτα. Δεύτερο το κρατούμενο.
Μασάζ σε μασάζoτραπεζo, συμπαθητικό όχι τίποτα τρελό, κάνα εικοσάλεπτο και μεταφορά στο κρεβάτι δίπλα για “body2body”. Εντάξει καμία σχέση αλλά η αλήθεια είναι δεν περιμένω και πολλά πια... λίγες ξέρουν από αυτό.
Φτάνουμε στο σεξ την βάζω στα τέσσερα, ωραίος κώλος, του δίνω και εκεί στο παρα ένα στο ύψος της καύλας μου, χτυπάει το κινητό της που είναι δίπλα της στο κρεβάτι ανοίγει οθόνη και αρχίζει να γράφει μήνυμα….!!… Ενώ χύνω με πιάνει ένα νευρικό γέλιο μάλλον λόγω ξενέρας και νεύρων…
Φιλική συμβουλή αν κάνεις θέλει να την δοκιμάσει θα πρότεινα να της
Ζητήσετε να βρεθείτε σε κάνα ξενοδοχείο να της πείτε να βάλει το κινητό στο αθόρυβο και σε κανα κομοδίνο μακριά απ’το κρεβάτι και δώστε πόνο για μένα παρακαλώ χα χα χα. Εγώ δεν θα ξαναδοκιμάσω την μαλάκω η πρώτη εντύπωση πάντα είναι σημαντική.
Καλή σας μέρα
Μακρυα παιδες... επικοινωνησα για να εημερωθω... η κυρια αρχισε να γινεται να επιθετικη και δυστυχως η επικοινωνια μαζι της ηταν ασχημη... την ρωτησα απλως τιμη και τι περιλαμβανει το προγραμμα παντα με ευγενεια...ωρυοταν για το οτι λεφτα δεν επιστρεφονται και αλλα που δεν ακουσα απο τις αγριοφωναρες της...☎ Τηλέφωνο επικοινωνίας 6985693530. - Adoos Greece Aggelies Sex aggelies sex esorts callgirl trans gay
erotikes aggelies για γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια για όλα τα γούστα στο σεξ. Βρείτε αγγελίες τρανς μέσα στις χιλιάδες αγγελίες σεξ του adoos.com.gr.www.adoos.com.gr
έχω πάει μιχαλακοπουλου δεν τρελάθηκα. στο empire έχω πάει προ καιρού και έφαγα τσάμπα τα λεφτά μου. Γ πες τιμές στο empire γ nuruΈχω εμπειρία. Έχω πάει πολλάκις . Όπως και στο άλλο που έχει μόνο νουρου , Μιχαλακοπούλου . Έχω γράψει και για τα δύο . Η υπηρεσία είναι ίδια με την διαφορά ότι στο empire παίζει και καλαμάκι. Το άλλο αυστηρά μόνο φραπέ . Σαν χώρος το αφήνω στην κρίση σας . Αν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί. Εσύ έχεις πάει σε κάποιο από τα δύο ?
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Εννοείς ότι πηγές και έδωσες 30€ για αξιοπρεπέστατο μασάζ , σε πολύ ωραίο χώρο ( ξέρουμε ότι δεν είναι όλοι οι χώροι έτσι ) και έφαγες τα 30€ ?έχω πάει μιχαλακοπουλου δεν τρελάθηκα. στο empire έχω πάει προ καιρού και έφαγα τσάμπα τα λεφτά μου. Γ πες τιμές στο empire γ nuru
ήταν πολύ παραπάνω τα χρήματα. δε θα ασχοληθώ άλλο με αυτό αν σου αρέσει πολύ καλά κάνεις κ παςΕννοείς ότι πηγές και έδωσες 30€ για αξιοπρεπέστατο μασάζ , σε πολύ ωραίο χώρο ( ξέρουμε ότι δεν είναι όλοι οι χώροι έτσι ) και έφαγες τα 30€ ?
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Πώς ήταν παραπάνω ρε αδερφέ ? Αφού έχουν συγκεκριμένες τιμές . Αν δεν έκανες τα εχτρα όπως λες , δεν πάει παραπάνω η τιμή... Όταν είχα κάνει με Ελισάβετ που είχαν που δεν προχωρούσε 30€ είχα δώσει. Όταν έκανα με άλλες έδωσα μέσα στο δωμάτιο το εχτρα στην κοπέλα και έξω το μασάζ . Κάτι δεν λες όμως ...ήταν πολύ παραπάνω τα χρήματα. δε θα ασχοληθώ άλλο με αυτό αν σου αρέσει πολύ καλά κάνεις κ πας
Συνημμένα
μάλλον έχεις λόγο να ασχολησε τόσο.Πώς ήταν παραπάνω ρε αδερφέ ? Αφού έχουν συγκεκριμένες τιμές . Αν δεν έκανες τα εχτρα όπως λες , δεν πάει παραπάνω η τιμή... Όταν είχα κάνει με Ελισάβετ που είχαν που δεν προχωρούσε 30€ είχα δώσει. Όταν έκανα με άλλες έδωσα μέσα στο δωμάτιο το εχτρα στην κοπέλα και έξω το μασάζ . Κάτι δεν λες όμως ...
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Απαντάς προσωπικά σε εμένα. Συνεπώς θες να σου απαντήσω. Μου λες ότι έπρεπε να σε γράψω στα παπάρια μου ? Δεν ασχολούμαι μόνος μου αδερφε. Νήμα με εμπειρίες είναι. Μην ζαλίζεις αρχιδια τώρα χωρίς προσωπική άποψη. Η κριτική σου μπαζει. Στο απέδειξα. Αλλά λες άλλα ισχύουν . Εκτός αν πηγές και είπες είμαι μαλακας με λεφτά και θέλω να σκάσω 100 αντί για 30 που το έχετε .μάλλον έχεις λόγο να ασχολησε τόσο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 781
- Απαντήσεις
- 234
- Εμφανίσεις