Διαγραμμένο μέλος 33488
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Γνωρίζετε ποιες παρεχουν υπηρεσίες nuru στη Θεσσαλονικη; Με ή χωρις ερωτικες υπηρεσιες.
Ευχαριστω
Ευχαριστω
Σε παρακαλω...κλεισε το λογαριασμο σου και κανε καινουριο.Γνωρίζετε ποιες παρεχουν υπηρεσίες nuru στη Θεσσαλονικη; Με ή χωρις ερωτικες υπηρεσιες.
Ευχαριστω
Καλησπέρα, μπορείς να μου στείλεις σε pm το τηλ ή είναι η αγγελία που ανέβασε το παλικάρι παραπάνω;Να πω και εγω την εμπειρια μου για το nuru που επισκεφτηκα πριν κανα 2μηνο. Ο χωρος στην Αγιου Δημητριου απέναντι απο το προξενείο. Ενα μικρο διαμερισματάκι είναι. Η κοπέλα το έχει καθαρότατο και μου εκανε εντύπωση οτι με το που τελειώσαμε, όσο ντυνομουν έτριβε με χλωρίνες.
Η κοπέλα είναι από το ανατολικό μπλοκ, αρκετά νεα μου φάνηκε, μαξ 30 (δεν ξερω γιατι καποιοι λενε για 40ρα, υπάρχει 2η;). Αρκετα όμορφο προσωπο, ξανθια πετιτ, πολυ γυμνασμένη και φιλική. Στα μειον είναι το μικρό βυζι.
Στα του αγώνα τώρα.. η όλη φάση γίνεται σε ενα φουσκωτό στρώμα. Βάζει ενα καυτό λάδι και αρχίζει και τρίβεται πανω σου με ολο της το κορμί. Θα τρίψει τα πάντα εκτός το πουλί σου. Παρόλα αυτα κατα τη μέση της ώρας το βαζει ανάμεσα στα μπουτια της
και σου τον παίζει με αυτά. Αν δυσκολεύεστε να τελειώσετε αναγκαστικα βάζετε χέρι να βοηθησετε την κατάσταση. Χουφτώματα μπορείτε να κάνετε παντού.
Όσον αφορά το μασαζ δεν τρελάθηκα, είναι μια μοναδική εμπειρία και η κοπέλα κοπιάζει και με το παραπάνω αλλα δεν μου φάνηκε αρκετά αισθησιακό. Θα το ήθελα πιο αργό.
Στο τέλος αφου πέσει και 2η μαλακία με τα μπουτια της, σε πηγαίνει στο μπανιο και σε λούζει απο πάνω μεχρι κατω να φυγουν τα λάδια. Ένα 100ρικο η ώρα. Προσφέρει και μαλαξη του προστάτη για οσους ενδιαφέρονται αλλά δεν ειμαι του σπορ.
μπορεις φιλε μου να στειλεις pm καποιο τηλ η καποιο site?Να πω και εγω την εμπειρια μου για το nuru που επισκεφτηκα πριν κανα 2μηνο. Ο χωρος στην Αγιου Δημητριου απέναντι απο το προξενείο. Ενα μικρο διαμερισματάκι είναι. Η κοπέλα το έχει καθαρότατο και μου εκανε εντύπωση οτι με το που τελειώσαμε, όσο ντυνομουν έτριβε με χλωρίνες.
Η κοπέλα είναι από το ανατολικό μπλοκ, αρκετά νεα μου φάνηκε, μαξ 30 (δεν ξερω γιατι καποιοι λενε για 40ρα, υπάρχει 2η;). Αρκετα όμορφο προσωπο, ξανθια πετιτ, πολυ γυμνασμένη και φιλική. Στα μειον είναι το μικρό βυζι.
Στα του αγώνα τώρα.. η όλη φάση γίνεται σε ενα φουσκωτό στρώμα. Βάζει ενα καυτό λάδι και αρχίζει και τρίβεται πανω σου με ολο της το κορμί. Θα τρίψει τα πάντα εκτός το πουλί σου. Παρόλα αυτα κατα τη μέση της ώρας το βαζει ανάμεσα στα μπουτια της
και σου τον παίζει με αυτά. Αν δυσκολεύεστε να τελειώσετε αναγκαστικα βάζετε χέρι να βοηθησετε την κατάσταση. Χουφτώματα μπορείτε να κάνετε παντού.
Όσον αφορά το μασαζ δεν τρελάθηκα, είναι μια μοναδική εμπειρία και η κοπέλα κοπιάζει και με το παραπάνω αλλα δεν μου φάνηκε αρκετά αισθησιακό. Θα το ήθελα πιο αργό.
Στο τέλος αφου πέσει και 2η μαλακία με τα μπουτια της, σε πηγαίνει στο μπανιο και σε λούζει απο πάνω μεχρι κατω να φυγουν τα λάδια. Ένα 100ρικο η ώρα. Προσφέρει και μαλαξη του προστάτη για οσους ενδιαφέρονται αλλά δεν ειμαι του σπορ.
Όπως τα λέει ο φίλος είναι. Και με μένα το ίδιο απλά να προσθέσω ότι.. σε γλείφει παντού εκτός από το...πουλί! Επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού έγινε με e-mail. Ανταποκριθηκε αμέσως!Να πω και εγω την εμπειρια μου για το nuru που επισκεφτηκα πριν κανα 2μηνο. Ο χωρος στην Αγιου Δημητριου απέναντι απο το προξενείο. Ενα μικρο διαμερισματάκι είναι. Η κοπέλα το έχει καθαρότατο και μου εκανε εντύπωση οτι με το που τελειώσαμε, όσο ντυνομουν έτριβε με χλωρίνες.
Ποιο είναι το μειλ ρε παιδιά;Όπως τα λέει ο φίλος είναι. Και με μένα το ίδιο απλά να προσθέσω ότι.. σε γλείφει παντού εκτός από το...πουλί! Επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού έγινε με e-mail. Ανταποκριθηκε αμέσως!
Αν μπεις στο site σου λέει τρόπους επικοινωνίας!Ποιο είναι το μειλ ρε παιδιά;