giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Θα χασσουμε την παρεα τον καλο χαβαλε που καναμεγια το giorgos58 που του κλισανε την Αγκυρας
μι στεναχοριεσαι γιοργακι μου...........
Θα χασσουμε την παρεα τον καλο χαβαλε που καναμεγια το giorgos58 που του κλισανε την Αγκυρας
μι στεναχοριεσαι γιοργακι μου...........
εγω πανυως το μαριαννακι 2 φορες το μηνα το τιμω........Αμέσως εσύ να ρίξεις τη σπόντα σου.....
Σε γουστάρω γιατί είσαι μερακλήςεγω πανυως το μαριαννακι 2 φορες το μηνα το τιμω........
δηλαδη του γλειφω το μουνακι.........
Θα βρεθη τροπος που θα παη δεν θα μου ξεφυγη ετσι ευκολα ;) ;) ;) ;) ;) ;)εγω πανυως το μαριαννακι 2 φορες το μηνα το τιμω........
δηλαδη του γλειφω το μουνακι.........
παρε φιλε μου.................Σε γουστάρω γιατί είσαι μερακλής
φιλε σου λεω το μουνι της οταν το παρηςΘα βρεθη τροπος που θα παη δεν θα μου ξεφυγη ετσι ευκολα ;) ;) ;) ;) ;) ;)
don δεν θελο αντιπαραθεσεις.........iblis βλέπω φρεσκότατο το υλικό σου....αλλά σε πρόλαβα χθες ;)
εννοείται ότι πλάκα έκανα ;)don δεν θελο αντιπαραθεσεις.........
ειμαστε ολοι μια μικρη παρεα...
Και θα σπαρταρα ακομη περισσοτερο με το τρελο γλυψιμο που κανω,οπως γλυφω μουνι ξεφευγω και γλυφο και κωλοτρυπιδα εκει τρελενεται η γυναικα δεν ξερη τη της γινεται τοτε τρελη καυλαφιλε σου λεω το μουνι της οταν το παρης
στο στομα σου σπαρταραη λεμε..............
κτυπαη απο καβλα πρωτη φορα μου συμβαινη αυτο..........
Να εισαι καλα φιλαρακι μου,ευχαριστωαφιερωμενα στο φιλο μου.................giorgos58
αντιλαμβανομε πεσμενο υθικο.............Να εισαι καλα φιλαρακι μου,ευχαριστω
Α οχικαθολου πεσμενο το ηθικο ακμαιοτατοαντιλαμβανομε πεσμενο υθικο.............
ελα ξεκολα μορε...
ενα γλεντι ειναι η ζωη....
εδω μεσα φιλτατε γειτονα μου ειναι ελαχιστα τα ατομα που με εχουνε δηΣύμφωνα με τον Σείξπηρ μια σκηνή όπου καθένας πό μας εχει ενα ρόλο να παίξει!!
Εσύ ποιό ρόλο παίζεις φίλτατε γείτονα;
iblis βλέπω φρεσκότατο το υλικό σου....αλλά σε πρόλαβα χθες ;)
εδω μεσα φιλτατε γειτονα μου ειναι ελαχιστα τα ατομα που με εχουνε δη
face to face αφτους λοιπον πρεπη να ρωτησουμε...
κ πειο πολι τα κοριτσια στην Αγκυρας..
διαβαζουμε το ιδιο site