Λοιπόν το θρεντ πρέπει να αλλάξει τίτλο και να λέγεται....
Φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών....
Δεν γνωρίζω αν έχει ανοιχτεί ανάλογο θρεντ στο παρελθόν...οι παλαιότεροι ας βοηθήσουν..
Εμένα η εμπειρία μου από φιλίες με γυναίκες είναι η εξής. ;)
Είχα πολλές γυναίκες φίλες...αλλά στο πέρασμα του χρόνου όλες κατέληξαν σε ερωτική επαφή και με μερικές μάλιστα χωρίς να χαλάσει η φιλία.
Όλες εκτός από μία...με την οποία είχαμε πολύ καλή φιλία και την χαλάσαμε ίσως άδοξα. Συγκεκριμένα γνώρισα μια φίλη της με την οποία κάναμε σχέση, την οποία σχέση δεν την καλοέβλεπε αυτή εξαρχής...ήταν μάλιστα λογικό κάποια στιγμή να μην βλεπόμασταν το ίδιο συχνά με πριν ...και τελικά έγινε κάποια παρεξήγηση μεταξύ των γυναικών....εγώ έπρεπε να πάρω θέση...την πήρα και γενικά τα πράγματα σκατώθηκαν.
Μετά από χρόνια συζητώντας την όλη φάση, έμαθα ότι η φίλη με γούσταρε τρελά, (αν και είχε σχέση), χωρίς μάλιστα να μου έχει δείξει το παραμικρό σημάδι. ;)
Γιαυτο θα πρεπει να ειναι ξεκαθαρες και οι δυο πλευρες σε μερικα πραγματα .... ειδικα οταν προκειται για αισθημα.
Πολλα πραγματα μπορει να μην ειναι καταννοητα ειτε στον εναν, ειτε στον αλλον για πολλους λογους, αναλογα το σκεπτικο του καθενος
Μετά από όλα αυτά το συμπερασμα για μένα είναι ότι ναι θα μπορούσε να υπάρχει φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας, αλλά λόγω του ότι τη φύση μας δεν μπορούμε να την νικήσουμε, αυτή η φιλία πάντα θα υποσκάπτει ένα ερωτισμό.
ΣΥΜΦΩΝΩ ..... Αλλα μπορουμε να την νικησουμε οταν το θελουμε, καθως ολα ειναι θεμα επιλογων