Νέα

Ντρέπεστε ή όχι να αλλάξετε όταν είναι μπροστά γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eroklis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν μπορω να ξερω τις ενδομυχες σκεψεις τους, αλλα σιγα καλε που ολοι θελουν να με γαμησουν :P
Για άντρες μιλάμε!!! :2funny:

Οι γυναίκες πάλι συνήθως κάνετε φίλους όποιους δεν βλέπε σαν γκόμενους.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
τι λες μωρε? κ φιλη μου να δω ετσι μπορει και να με καυλωσει :2funny:

δεν μπορω να ξερω τις ενδομυχες σκεψεις τους, αλλα σιγα καλε που ολοι θελουν να με γαμησουν :P

μαλακιες λες. επομενος. :birdman:

Ακριβως.

Ενας φιλος, ΔΕΝ εχει ενδομυχες σκεψεις.

Εχασες μαλακω.

Επομενος.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ακριβως.

Ενας φιλος, ΔΕΝ εχει ενδομυχες σκεψεις.

Εχασες μαλακω.

Επομενος.
΄

ειπα δεν ξερω. εφοσον δεν ξερω, μπορει κ να μην υπαρχουν. καλυπτει κ τα 2 ενδεχομενα. :birdman:

Για άντρες μιλάμε!!! :2funny:

Οι γυναίκες πάλι συνήθως κάνετε φίλους όποιους δεν βλέπε σαν γκόμενους.

δεν ειναι απολυτο αυτο. μπορει τη δεδομενη στιγμη που τους γνωρισες πχ να εισαι σε σχεση, να τους ειδες εξαρχης φιλικα, το ιδιο κ αυτοι.
δε σημαινει οτι οσους δε θελω να με πηδηξουν τους κανω φιλους μου.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
΄

ειπα δεν ξερω. εφοσον δεν ξερω, μπορει κ να μην υπαρχουν. καλυπτει κ τα 2 ενδεχομενα. :birdman:

Η φιλια ειναι αμφιδρομη σχεση και δεν βασιζεται στο τι ξερει ο καθενας για τον αλλον χωρις αυτο να ειναι επαληθευσιμο. Το θεμα δεν ειναι να καλυψεις την αγνοια σου, το θεμα ειναι να εχεις φιλο καποιον που ακομα και σε 100 χρονια να μη θελει να σε γαμησει.

Πουλο  :pipa2:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Η φιλια ειναι αμφιδρομη σχεση και δεν βασιζεται στο τι ξερει ο καθενας για τον αλλον χωρις αυτο να ειναι επαληθευσιμο. Το θεμα δεν ειναι να καλυψεις την αγνοια σου, το θεμα ειναι να εχεις φιλο καποιον που ακομα και σε 100 χρονια να μη θελει να σε γαμησει.

Πουλο  :pipa2:

μου κανει πουρρρ πουρρρ η κιρα τωρα,ειναι η ωρα της, χεσε με :2funny:

το θεμα ειναι οτι ποτε δεν εχει γινει νυξη, ποτε δεν εχει παιχτει μαλακια ωστε να νιωσω αβολα ή αυτοι.
αγαπω τους φιλους μου, το ιδιο κ αυτοι, πουλο στα μουτρα σου.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Λοιπόν το θρεντ πρέπει να αλλάξει τίτλο και να λέγεται....

Φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών....

Δεν γνωρίζω αν έχει ανοιχτεί ανάλογο θρεντ στο παρελθόν...οι παλαιότεροι ας βοηθήσουν.. :helpplea:

Εμένα η εμπειρία μου από φιλίες με γυναίκες είναι η εξής. ;)

Είχα πολλές γυναίκες φίλες...αλλά στο πέρασμα του χρόνου όλες κατέληξαν σε ερωτική επαφή και με μερικές μάλιστα χωρίς να χαλάσει η φιλία. :knockinb:

Όλες εκτός από μία...με την οποία είχαμε πολύ καλή φιλία και την χαλάσαμε ίσως άδοξα. Συγκεκριμένα  γνώρισα μια φίλη της με την οποία κάναμε σχέση, την οποία σχέση δεν την καλοέβλεπε αυτή εξαρχής...ήταν μάλιστα λογικό κάποια στιγμή να μην βλεπόμασταν το ίδιο συχνά με πριν ...και τελικά έγινε κάποια παρεξήγηση μεταξύ των γυναικών....εγώ έπρεπε να πάρω θέση...την πήρα και γενικά τα πράγματα σκατώθηκαν. :think:
Μετά από χρόνια συζητώντας την όλη φάση, έμαθα ότι η φίλη με γούσταρε τρελά, (αν και είχε σχέση),  χωρίς μάλιστα να μου έχει δείξει το παραμικρό σημάδι. ;)

Μετά από όλα αυτά το συμπερασμα για μένα είναι ότι ναι θα μπορούσε να υπάρχει φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας, αλλά λόγω του ότι τη φύση μας δεν μπορούμε να την νικήσουμε, αυτή η φιλία πάντα θα υποσκάπτει ένα ερωτισμό.  :fuck1:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Λοιπόν το θρεντ πρέπει να αλλάξει τίτλο και να λέγεται....

Φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών....

Δεν γνωρίζω αν έχει ανοιχτεί ανάλογο θρεντ στο παρελθόν...οι παλαιότεροι ας βοηθήσουν.. :helpplea:

Εμένα η εμπειρία μου από φιλίες με γυναίκες είναι η εξής. ;)

Είχα πολλές γυναίκες φίλες...αλλά στο πέρασμα του χρόνου όλες κατέληξαν σε ερωτική επαφή και με μερικές μάλιστα χωρίς να χαλάσει η φιλία. :knockinb:

Όλες εκτός από μία...με την οποία είχαμε πολύ καλή φιλία και την χαλάσαμε ίσως άδοξα. Συγκεκριμένα  γνώρισα μια φίλη της με την οποία κάναμε σχέση, την οποία σχέση δεν την καλοέβλεπε αυτή εξαρχής...ήταν μάλιστα λογικό κάποια στιγμή να μην βλεπόμασταν το ίδιο συχνά με πριν ...και τελικά έγινε κάποια παρεξήγηση μεταξύ των γυναικών....εγώ έπρεπε να πάρω θέση...την πήρα και γενικά τα πράγματα σκατώθηκαν. :think:
Μετά από χρόνια συζητώντας την όλη φάση, έμαθα ότι η φίλη με γούσταρε τρελά, (αν και είχε σχέση),  χωρίς μάλιστα να μου έχει δείξει το παραμικρό σημάδι. ;)Γιαυτο θα πρεπει να ειναι ξεκαθαρες και οι δυο πλευρες σε μερικα πραγματα .... ειδικα οταν προκειται για αισθημα.
Πολλα πραγματα μπορει να μην ειναι καταννοητα ειτε στον εναν, ειτε στον αλλον για πολλους λογους, αναλογα το σκεπτικο του καθενος

Μετά από όλα αυτά το συμπερασμα για μένα είναι ότι ναι θα μπορούσε να υπάρχει φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας, αλλά λόγω του ότι τη φύση μας δεν μπορούμε να την νικήσουμε, αυτή η φιλία πάντα θα υποσκάπτει ένα ερωτισμό.  :fuck1:  ΣΥΜΦΩΝΩ ..... Αλλα μπορουμε να την νικησουμε οταν το θελουμε, καθως ολα ειναι θεμα επιλογων

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
λοιπον μάγκες τι κανουμε οταν θελουμε να ντυθουμε και ειναι καμια γνωστη ή φιλη μας;
Σε αυτη την περιπτωση παω καπου μονος και ντυνομαι η αλλαζω

Αν και φανταζομαι καπως ακυρο το ερωτημα σου

Σε αυτη την περιπτωση παω καπου μονος και ντυνομαι η αλλαζω
Πιστευω οτι ειναι θεμα σεβασμου και εκτιμησης....

Ναι ειμαι και ολιγον ντροπαλος

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
ΔΗΜΗΤΡΗΣΣ θα πας μερικες φορες σε ενα fkk και θα σου περσουνε ολες οι ντροπες.

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
εκει φιλαρακι δεν χρειαζετε να αλλαξεις ποτε εισαι ημιγυμνος αναμεσα σε ολογυμνες

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
και οποια σε καβλωσει την  ριχνεις ενα σε δημοσια θεα αμα θες

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
εκει φιλαρακι δεν χρειαζετε να αλλαξεις ποτε εισαι ημιγυμνος αναμεσα σε ολογυμνες
και οποια σε καβλωσει την  ριχνεις ενα σε δημοσια θεα αμα θες
Παπαπαπαπα θα εχω χασει τον μπουσουλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και δημοσια θεα κιολας !!!!!!! παπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα .... :crazy:

Υγ. περιττο να σου πω τι γελιο θα εχει πεσει με μενα εκει καθως θα ειμαι σαν παντζαρι...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γελαω που το σκεφτομαι.....

Αυτο το fkk παντως σαν κινημα διαβαζεται τι σημαινουν τα αρχικα αυτα ?

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
γαμησε τα τα αρχικα.το resume ειναι οτι αραζεις τρως πινεις πας για χαμαμ σαουνα τζακουζι μασαζακι και ριχνεις οσα γαμησια αντεχεις,τωρα τα αρχικα ειναι δευτερευουσας σημασιας,νομιζω...!ΑΑΑΑΑΑΑΑ και που εισαι,μην το ψαξεις στο ελλαντα αυτο απο ελβετια αυστρια και πανω τετοια γουστα 

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
γαμησε τα τα αρχικα.το resume ειναι οτι αραζεις τρως πινεις πας για χαμαμ σαουνα τζακουζι μασαζακι και ριχνεις οσα γαμησια αντεχεις,τωρα τα αρχικα ειναι δευτερευουσας σημασιας,νομιζω...!ΑΑΑΑΑΑΑΑ και που εισαι,μην το ψαξεις στο ελλαντα αυτο απο ελβετια αυστρια και πανω τετοια γουστα 
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα  δεν με ενδιαφερουν τετοια πραγματα φιλαρακο...

Ειμαι πιο πολυ του ''μονιμου'' εγω....

Μια και μοναδικη για ολη την ζωη (ρομαντικουλης ειμαι)....

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
ρε τι thread ανοιγετε?για τιποτα ρουβαδες μας περνατε? :grin:

Stories

Νέο!

Stories