Επισκέπτης
To πιο ωραιο στην ολη φαση ειναι οτι τα φιλελευθεροβλαμμενα την εχουνε δει και ρηξικελευθοι...The party is over.
To πιο ωραιο στην ολη φαση ειναι οτι τα φιλελευθεροβλαμμενα την εχουνε δει και ρηξικελευθοι...The party is over.
Απο την στιγμη που εχει επιλεξει πλευρα IMO οι λογοι ειναι αδιαφοροι:Στα πελε μας οι υπολογισμοι,η τα ψυχολογικα,του καθε τενεκε.Εσυ που δεν χαβαλεδιαζεις, εχεις αναρωτηθει γιατι ζεις σε μια χωρα μπουρδελο ? απο τους αριστερους και τον καθε γραφικο που κανει μια κινητοποιηση ? εκει εντοπιζεις το προβλημα, λογω διανοητικης αναπηριας, ή το κανεις σκοπιμα γιατι εισαι βουτηγμενος μεσα στα σκατα?
Ρε στόκε,Εσυ που δεν χαβαλεδιαζεις, εχεις αναρωτηθει γιατι ζεις σε μια χωρα μπουρδελο ? απο τους αριστερους και τον καθε γραφικο που κανει μια κινητοποιηση ? εκει εντοπιζεις το προβλημα, λογω διανοητικης αναπηριας, ή το κανεις σκοπιμα γιατι εισαι βουτηγμενος μεσα στα σκατα?
Ρε άντε και γαμήσου ρε σφυροδρεπανόπουστα.Απο την στιγμη που εχει επιλεξει πλευρα IMO οι λογοι ειναι αδιαφοροι:Στα πελε μας οι υπολογισμοι,η τα ψυχολογικα,του καθε τενεκε.
Φυσικα και εχεις δικαιωμα να κανεις ντου στην ΔΗΜΟΣΙΑ τηλεοραση, ακριβως γιατι ειναι ΔΗΜΟΣΙΑ και παρ'ολα αυτα δεν δινει φωνη σε αυτους που πρεπει να μιλησουν , αλλα αποτελει το καναλι προπαγανδας και επισημης κυβερνητικης γραμμης της εκαστοτε κυβερνησης. Φυσικα και εχεις ΔΙΚΑΙΩΜΑ, γιατι τα δικαιωματα, εμεις τα διεκδικουμε, δεν ειναι θεοσταλτα, δεν ειναι γραμμενα σε πετρα, μπορουμε να ζηταμε περισσοτερα, ειδικα οταν αυτο το κωλοκαναλο, το πληρωνουμε. Τα δικαιωματα στα δινουν οι ισχυροι κι εσυ λες ευχαριστω. Ε λοιπον, καποιοι τα διεκδικουν, αφου δεν τους τα δινουν, δεν καθονται να μιλανε αφ'υψηλου σε ενα site για πουτανες.
Εγω δε μπορω να τους βαλω ολους φυλακη. Μπορω να βγω στο δρομο ομως και να φωναξω. Συγγνωμη αν δε μου δινεις εσυ το δικαιωμα, δε σε ρωτησα.
Το βολεμα σου δεν κρυβεται ομως...
Αυτοι που δεν εισβαλλουν στα στουντιο ΕΙΝΑΙ στα στουντιο.Ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να μιλήσουν;
Και γιατί πρέπει να μιλησουν αυτοί και όχι κάποιοι άλλοι που δεν εισβάλλουν στα στούντιο;
Και γιατί πρέπει να γίνει εισβολή όταν υπάρχουν δεκάδες μέσα "αντιπληροφόρησης" - από ιστοσελίδες και ραδιοσταθμούς έως έντυπα και εφημερίδες τοίχου;
Απο την στιγμη που εχει επιλεξει πλευρα IMO οι λογοι ειναι αδιαφοροι:Στα πελε μας οι υπολογισμοι,η τα ψυχολογικα,του καθε τενεκε.
Για οτι μελλει γενεσθαι ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ και αυτος και οι ομοιοι του.
Αυτοι που δεν εισβαλλουν στα στουντιο ΕΙΝΑΙ στα στουντιο.
Το δικαιωμα του φιλελευθερατζη"να παει στη δουλεια του"το σκεφτηκες?Ντροπη σου ρε!Εγω δε μπορω να τους βαλω ολους φυλακη. Μπορω να βγω στο δρομο ομως και να φωναξω. Συγγνωμη αν δε μου δινεις εσυ το δικαιωμα, δε σε ρωτησα.
Ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να μιλήσουν;
Και γιατί πρέπει να μιλησουν αυτοί και όχι κάποιοι άλλοι που δεν εισβάλλουν στα στούντιο;
Και γιατί πρέπει να γίνει εισβολή όταν υπάρχουν δεκάδες μέσα "αντιπληροφόρησης" - από ιστοσελίδες και ραδιοσταθμούς έως έντυπα και εφημερίδες τοίχου;
Τον αρμαγεδωνα δεν τον φερνω εγω.Μπορεί να βλέπεις τον επερχόμενο αργαγεδώνα μεταξύ φωτισμένων κατόχων της απόλυτης αλήθειας και των "άλλων" όπου τσουβαλιάζεις όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου αλλά η πραγματικότητα είναι λιγάκι πιο πολύπλοκη και οι "γραφές" δεν επιβεβαιώνονται πάντα...
Ρε μεγάλε,
σήμερα το πρωΐ ήταν στην Πρωϊνή Ενημέρωση η Παπαρήγα - το νταηλίκι δε γουστάρω, δεν καταλαβαίνεις;
Αχαχαχαχαχαχα Μεξικο.....Υπάρχουν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες ομάδες πολιτών που δεν ακούγονται γιατί δεν μπορούν ή δεν θέλουν να κλείσουν δρόμους, να μπουκάρουν σε στούντιο, να σπάσουν βιτρίνες, να ρίξουν καρπαζιές και ροχάλες σε διαφωνούντες...
Μπορεί να βλέπεις τον επερχόμενο αργαγεδώνα μεταξύ φωτισμένων κατόχων της απόλυτης αλήθειας και των "άλλων" όπου τσουβαλιάζεις όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου αλλά η πραγματικότητα είναι λιγάκι πιο πολύπλοκη και οι "γραφές" δεν επιβεβαιώνονται πάντα...
Και μιας και μιλήσαμε για δημοσιογράφους, ιδού τί παθαίνουν όσοι δεν προσέχουν σε άλλες χώρες από τις εκεί οργανωμένες εγκληματικές συμμορίες...
Έτσι, για να μην κλαιγόμαστε επειδή ένα φοιτητικό γκρουπούσκουλο δεν πήρε prime time εκπομπή...
εδώ που τα λέμε πολύ καλά έκαναν, ασχέτως αν δεν είχαν το δικαίωμα...άλλωστε ούτε η ΕΡΤ είχε το δικαίωμα να είναι το φερέφωνο της εκάστοτε κυβέρνησης...και από την στιγμή που δεν πλάκωσαν και κανέναν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ευαισθητοποίησης προς τον κρατικοδίαιτο σταθμό...
ας πρόσεχαν οι μαλάκες, αλλά απ'ότι φαίνεται στην ΕΡΤ μέχρι και οι σεκιουριτάδες τα ξύνουν
έπρεπε να πετύχουν τον σπύρο παπαδόπουλο σε κανέναν διάδρομο να του χώσουν κανά μπουκάλι κρασί στον κώλο
Τον αρμαγεδωνα δεν τον φερνω εγω.
Τον φερνετε οι νεοφιλελευθερατζες,που την ειδατε και πολυ προχω μυαλα να 'ουμ.
Εγω ειμαι κολλημενος και σφυροδρεπανομαλακας.
Αλλα ξερω οτι ΚΑΝΕΝΑΣ ανθρωπος ποτε και πουθενα δεν σεβαστηκε την νομιμοτητα που τον υποχρεωνε να εξαθλιωθει.
Tωρα εγω πρεπει να εκλαβω την Παπαρρηγα ως εκφραστη του αντιδραστικου κομματιου του κοσμου?
Τα προβληματα της ελληνικης κοινωνιας, εχουν σχεση με τα ντου της καθε κοινωνικης ομαδας. Εκτος αν πιστευεις, οτι αν ολα κυλουσαν ρολοι, οπως ας πουμε σε καμια Σουηδια, που εχουν συγγραματα, εστιες και φαγητο (χωρις πιθανοτητα τροφικης δηλητηριασης) οι φοιτητες θα καναν ακομα ντου στα καναλια, για να διασκεδασουν την πληξη τους.
Εχουν σημασια λοιπον τα προβληματα της κοινωνιας και το μελλον που δεν βλεπουν. Εσυ προφανως το'χεις ετοιμο το μελλον σου...
Στον αλλο που ρωταει , γιατι να μιλανε αυτοι κι οχι αλλοι?
Μα φυσικα να μιλανε κι αλλοι. Δεν ειπα οτι οι ΜΟΝΟΙ αδικημενοι ειναι οι φοιτητες. Αλλα αυτοι εκαναν την κινηση.
Και εκαναν την εισβολη, γιατι
1.Την πληρωνουν την ΕΡΤ (αν οχι, αυτοι, οι γονεις τους)
2.Τα μεσα αντιπληροφορησης δεν ειναι στο σπιτι του καθε Ελληνα οπως η ΝΕΤ.
Σε καλυψα?
Απο σενα η απο την"νομιμοτητα"που(στανταρ πραματα...)θα επικαλεστεις εαν και εφοσον?αυτό φυσικά ισχύει και ανάποδα.. για σενα και τους ομοίους σου...