Φορτηγατζής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 695
- Πόντοι
- 361
Alexis Fawx....
Τι είπες ρε τύπε τώρα...Alexis Fawx....
Πάρε νουμερακι τυπεΑμα δεν τη θελετε μοντελοπνιχτες του σαιτ, την κραταω εγω
Μου θυμισες φαση με μια που σε καποιο σημειο κανει time out απο το γαμησι σηκωνεται ΝΤΥΝΕΤΑΙ και παει να μιλησει χαμηλοφωνα στο διπλανο δωματιο.Πιθανοτατα μιλουσε στον δεκαχρονο γιο σημειοοχι στο κινητο...δεν επρεπε να την δει γυμνη!Εμένα με γκαυλώνει που έχει αγόρια στην εφηβεία.Εχω βίτσιο με watching my mom.Σκέφτομαι να μας βλέπουν τα παιδιά της κατά την διάρκεια του ξεσκίσματος και πριονοκορδελιάζω άσχημα!!
Μουνοκεφαλοκλειδωμα;Την ειχα δει πριν απο χρονια σε ενα θεατρικο στο "Χανγκοβερ 4". Καθομουνα πρωτη σειρα, και φοραγε πουτανιζε σουπερ, μινι. Σε καποια φαση του εργου, επεσε στον διπλανο μου και του εχωσε το κεφαλι στο μουνι της. Φυσικα ητανε σκηνοθετημενο και ο τυπος βαλτος.
Κανονικο. Εκεινη τη στιγμη σκεφτηκα ποσο ατυχος ημουν που για 30-40 εκ. δεν μου το εκανε εμενα. Μετα βεβαια καταλαβα οτι ο τυπος ηταν του θεατρου.Μουνοκεφαλοκλειδωμα;
Ωραία δουλειά!Που αφήνουμε βιογραφικα;Κανονικο. Εκεινη τη στιγμη σκεφτηκα ποσο ατυχος ημουν που για 30-40 εκ. δεν μου το εκανε εμενα. Μετα βεβαια καταλαβα οτι ο τυπος ηταν του θεατρου.
Μια παλια μου γκομενα ηταν λεσβια, μαλιστα καποτε που κοιμηθηκα σπιτι της, με ειχε προειδοποιησει οτι αν ακουσω να χτυπανε κουδουνια τα χαραματα θα ηταν η πρωην της, να την αγνοησω και θα φυγειΣύμφωνα με φήμες/κουτσομπολιά είναι λεσβία (και της φαίνεται). Τσάμπα χαλιέστε μάλλον τύποι...
Μπορεί, πάντος έχει ακουστεί ότι μια προτίμηση στις γυναίκες την έχει.Bi είναι η λέξη που ψάχνετε