argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.863
- Πόντοι
- 9.297
Υπομονη αλανια...φορτιζει μπαταριες , κανει χρωματακι , ξερει οτι μας καβλωνει τρελα και θα την ξαναδουμε συντομα πολυ ανεβασμενη.
39-40 η γοβα.
πιο συμπαθητικη απο αυτη μου κανει μια φοραΤον χάσαμε το μούναρο. Στη θέση του βάλανε εκείνο το μαλακιστήρι που έκλαιγε στις πυρκαγιές.
Η Κουτροκόη είναι στην πρωινή ζώνη ρε συνάδελφοι.Μηπως ειναι προσωρινο και θα ξαναρθει με τη νεα τηλεοπτικη σεζον
Το ότι η Κουτροκόη ήταν στην πρωινή ζώνη είναι αδιαμφισβήτητο.Που τα διάβασες αυτά ρε τύπε; Αφού παραιτήθηκε και έφυγε από το κανάλι.
Εκτός κι'αν γνωρίζεις ότι έχει κλείσει αλλού.
Τυχερε....την ειδα περυσι στο σουπερμαρκετ αβαφη με ενα τζην. εχει ωραια λαμψη χωρις να τρελενεσαι κιολας. εχει ενα απροσδιοριστο ΚΛΙΚ. την πηρα στο κατοπι διακριτικα με το καροτσι για μπανιστηρι ωστε να την Μυθο- η Απομυθοποιησω. τελικα στα ματια μου εχει απολυτα γηινη ομορφια και μου αρεσε πολυ.
Έχει βγάλει ανακοίνωση η ίδια η Κουτροκοη ότι σταματάει από το πρωινό και από το κανάλι.Το ότι η Κουτροκόη ήταν στην πρωινή ζώνη είναι αδιαμφισβήτητο.
Την εκπομπή της τώρα την παρουσιάζουν κάτι "καλοκαιρινοί". Όχι η Ρέβη πάντως.
Το ότι η Ρέβη λέει ειδήσεις στην απογευματινή επίσης αδιαμφισβήτητο.
Τα παρασκήνια δεν τα ξέρω. Όποιος τα ξέρει ας τα πει.
Μηπως την αποχωρησαν κι αυτη?Έχει βγάλει ανακοίνωση η ίδια η Κουτροκοη ότι σταματάει από το πρωινό και από το κανάλι.
Η Ντόρα Κουτροκόη ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το OPEN
Το μήνυμα που έγραψε η Ντόρα Κουτροκόη στα social media. Κάθε άλλο παρά αναμενόμενη μπορεί να θεωρηθεί η ανακοίνωση που έκανε η γνωστή δημοσιογράφος τοwww.google.com
Η Ρεβη είναι στο διαφημιστικό που βγάλανε για την πρεμιέρα του πρωινού στο OPEN, μαζί με Παυλόπουλο (τη Δευτέρα ξεκινάνε κ αυτομάτως σταματάνε όλα τα "δίδυμα" που είχαν για προσωρινούς μέσα στο καλοκαίρι).
Μηπως την αποχωρησαν κι αυτη?
"Στη θέση του βάλανε..."Και στην κορφή κανέλα τύπε.
Όταν με ξυπνάει πριν τον καφέ είναι επιτυχία....Η πιο όμορφη παρουσία στην πρωινή ζώνη....
E λιγο Ερντογαν πριν τον υπνο οτι πρεπειKi αυτή η βραχνάδα στη φωνή.
Την βάζω να μου λέει για τον Ερντογάν, στο κρεβάτι , λίγο πριν κοιμηθώ