Νέα

Ντονατς ... ωραια και καθαρη μπιζνα!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αφού είναι καθαρή δουλειά, με λίγες ώρες εργασίας και τρελλό κέρδος γιατί εσείς που το υποστηρίζετε δεν ορμάτε και καθόσαστε και το συζητάτε? Οι ευκαιρίες είναι για λίγο και κυρίως δεν τις λέμε πουθενά
ο ματζέστικ είναι σε ένα πρόγραμμα της Ε.Ε. για την καταπολέμηση της ανεργία στην ελλάδα.
επιδοτείται για να διασπείρει επιχειρηματικές ιδέες.
μην τον βλέπεις που κάνει κάτι, ο φίλος του φιλου θέλει να ανοίξει καφετέρια, ή θέλει να κάνει ντόνατς και τέτοια. είναι αλληγορικής σημασίας τα ποστ του, καταβάθως λέει σηκωθείτε από ντιβάνια καρέκλες τραπέζει χέστρες και πηγαίνετε πουλήσετε ντόνατς κ.ο.κ.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Αφού είναι καθαρή δουλειά, με λίγες ώρες εργασίας και τρελλό κέρδος γιατί εσείς που το υποστηρίζετε δεν ορμάτε και καθόσαστε και το συζητάτε? Οι ευκαιρίες είναι για λίγο και κυρίως δεν τις λέμε πουθενά

Δεν είναι τρελό το κέρδος. Φυσιολογικό είναι.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
έκανα το μεσημέρι ένα ποστ για μια αποστολή, επανδρωμένη, χωρίς επιστροφή στον Άρη και άντε να την διάβασαν 4-5 άτομα, πήγε άπατη, σε μισό λεπτό είχε εξαφανιστεί από την αρχική.
για τα ντόνατς όμως "46 μέλη και 52 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα."
αν εγραφες ομως και καμια πληροφορια στο ποστ για "μασατζιδικα που γαμαμε στον Αρη" ή "πιατσες Αρη" θα εκανες ακομα 100+ views...

Εγγρ.
24 Νοε 2012
Like
3
Πόντοι
1
έκανα το μεσημέρι ένα ποστ για μια αποστολή, επανδρωμένη, χωρίς επιστροφή στον Άρη και άντε να την διάβασαν 4-5 άτομα, πήγε άπατη, σε μισό λεπτό είχε εξαφανιστεί από την αρχική.
για τα ντόνατς όμως "46 μέλη και 52 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα."

πάτα "αστρο" (χωρίς enter) στο google και θα δεις πόσο προχωρημένη χώρα είμαστε

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ο ματζέστικ είναι σε ένα πρόγραμμα της Ε.Ε. για την καταπολέμηση της ανεργία στην ελλάδα.
μην τον βλέπεις που κάνει κάτι, ο φίλος του φιλου θέλει να ανοίξει καφετέρια, ή θέλει να κάνει ντόνατς και τέτοια. είναι αλληγορικής σημασίας τα ποστ του, καταβάθως λέει σηκωθείτε από ντιβάνια καρέκλες τραπέζει χέστρες και πηγαίνετε πουλήσετε ντόνατς κ.ο.κ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! μεκανες και γελασα εισαι δικος μου!!!!!!!!!

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
και γιατι οχι οπως υπαρχουν σε ολη την ελλαδα σουβλατζιδικα να υπαρχουν και ντονατσαδικα.Αμερικανια!Νεα ταξη Πραγματων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
  Η αποστολή στον Αρη δεν φέρνει λεφτά.
κάνεις λάθος, ο πρώτος που θα κάνει βάση στον άρη ή και στη σελήνη ακόμα θα έχει την πολυτέλεια, όχι μόνο να εκμεταλλευτεί τον φυσικό πλούτο του κάθε πλανήτη αλλά και να κάνει πειράματα και έρευνα η οποία κοστίζει πάρα πολύ και να την πουλάει.
επίσης εδώ είναι η καινοτομία της χιλιετίας, όποιος μπορέσει και το χτίσει λένε ότι θα γίνει ο πιο πλούσιος στην γη.
οι μελέτες για το συγκεκριμένο έχουνε γίνει, υλικά δεν έχουν κατασκευαστεί ακόμα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καποτε δεν ηθελε να επεκταθει και στο εξωτερικο τυπε? :grin:

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
φίλος που ενδιαφέρθηκε για τρύπα στη νέα φιλαδέλφεια έχει πάρει χαρτάκι κ περιμένει στην ουρά,έχει πολύ αναμονή

Εγγρ.
24 Νοε 2012
Like
3
Πόντοι
1
καποτε δεν ηθελε να επεκταθει και στο εξωτερικο τυπε? :grin:

τύπε ο majestic θα είναι απ τους πρώτους που θα κάνουν δουλειές και στο διάστημα
θα πουλάει ντονατσ ακόμα και στους εξωγήινους

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Δεν είναι τρελό το κέρδος. Φυσιολογικό είναι.
Επένδυση με απόσβεση σε 5 μήνες όπως αναφέρεις προηγουμένως, δεν λες ότι έχει φυσιολογικό κέρδος, το κέρδος είναι πολύ μεγάλο, γνώμη μου από την εως τώρα πείρα μου και τις συναλλαγές μου με διάφορες επιχειρήσεις. Μιλάμε πάντα για καθαρές δουλειές.  

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
κάνεις λάθος, ο πρώτος που θα κάνει βάση στον άρη ή και στη σελήνη ακόμα θα έχει την πολυτέλεια, όχι μόνο να εκμεταλλευτεί τον φυσικό πλούτο του κάθε πλανήτη αλλά και να κάνει πειράματα και έρευνα η οποία κοστίζει πάρα πολύ και να την πουλάει.
επίσης εδώ είναι η καινοτομία της χιλιετίας, όποιος μπορέσει και το χτίσει λένε ότι θα γίνει ο πιο πλούσιος στην γη.
οι μελέτες για το συγκεκριμένο έχουνε γίνει, υλικά δεν έχουν κατασκευαστεί ακόμα.

Το πας πολύ μακριά. Μου συγκρίνεις τα νανοντονατς με τις πλουτοπαραγωγικές πηγες του Αρη. Ανόμοια πράγματα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Επένδυση με απόσβεση σε 5 μήνες όπως αναφέρεις προηγουμένως, δεν λες ότι έχει φυσιολογικό κέρδος, το κέρδος είναι πολύ μεγάλο, γνώμη μου από την εως τώρα πείρα μου και τις συναλλαγές μου με διάφορες επιχειρήσεις. Μιλάμε πάντα για καθαρές δουλειές.  

Εγώ το βλέπω από τη μεριά του αγοραστή. 15 χήνες τις έδινα δεδομένου του ρίσκου και της γρηγορης απόσβεσης που επιδιώκω.

Αν ο ΝΑΝΟΥΝΤΟΝΑΤΣ ζητάει 50 χιλιάρικα αυτό δεν το ξέρω. Εικασίες κάνω.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
  Το πας πολύ μακριά. Μου συγκρίνεις τα νανοντονατς με τις πλουτοπαραγωγικές πηγες του Αρη. Ανόμοια πράγματα.
σε καμία περίπτωση, απλά θίγω το πόσο ποιοτικά περνάει ο κόσμος την ώρα του.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
με 15 χηνες στηνεται μαγαζι καταρχας??

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
σε καμία περίπτωση, απλά θίγω το πόσο ποιοτικά περνάει ο κόσμος την ώρα του.

Η αποστολή στον Άρη ενέχει στοιχεία ποιότητας για να περάσει κάποιος την ώρα του;

Τελικά είμαι πολύ πεζός τύπος. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom