Νέα

Ντερμπι Δούρου-Σγουρός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αλιντισσα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 759
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψηφισε τώρα,ορθά,κοφτά χωρίς φόβο με πολύ πάθος..

• ΔΟΥΡΟΥ

Ψήφοι: 100 52,9%
  • ΣΓΟΥΡΟΣ

Ψήφοι: 89 47,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    189

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Παντως πολλη συζητηση γινεται τι θα απογινει η κυβερνηση, αν εχουμε νικη του συριζα.
Αναρωτηθηκε κανενας ομως, τι θα απογινει ο συριζα στην αντιθετη περιπτωση?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αλλά εσύ θα ψηφίσεις Τζήμερο ε; :2funny: :2funny:

ναι.. και δεν θα βγάλει ευρωβουλευτή... πιστεύω όμως σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση του και έχει και μια πιθανότητα να πάει και καλύτερα από τον Κουνέλη και τα υπόλοιπα νούμερα της αριστεράς που κατεβαίνουν στις εκλογές (ΑΝΤΑΡΣΙΕΣ και λοιπά γκρουπούσκουλα)

σε κάλυψα ??

αν όχι στα αρχίδια μου...

Επισκέπτης
Ε σωστα. Καποια στιγμη το ΠΑΣΟΚ θα ανακαμψει.
Και θα ζήσουμε πάλι ευτυχισμένες μέρες του 81 ε; :grin:

URL]]

Επισκέπτης
ναι.. και δεν θα βγάλει ευρωβουλευτή... πιστεύω όμως σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση του και έχει και μια πιθανότητα να πάει και καλύτερα από τον Κουνέλη και τα υπόλοιπα νούμερα της αριστεράς που κατεβαίνουν στις εκλογές (ΑΝΤΑΡΣΙΕΣ και λοιπά γκρουπούσκουλα)

σε κάλυψα ??

αν όχι [size=20pt]στα αρχίδια μου[/size]...
Έχεις; :2on1: :2on1: :2on1:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

σε κάλυψα ??

αν όχι στα αρχίδια μου...
Καλα, ας μας κοψουν οι γεφυρες οσο χρειαζεται για να βγει πρωτος ο συριζα και θα σε μπινελικωνω μεχρι τις επομενες βουλευτικες...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τυπε επιμενεις ακομα οτι στις επομενες βουλευτικες θα παρει πιο πολλες εδρες απτο 2012? :grin:
Εγω ειχα πει οτι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ συνολικα θα εχουν παραπανω εδρες στην επομενη βουλη απο οσο σημερα.
Παρακαλω να μην διαστρεβλωνονται τα λεγομενα μου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Παντως πολλη συζητηση γινεται τι θα απογινει η κυβερνηση, αν εχουμε νικη του συριζα.
Αναρωτηθηκε κανενας ομως, τι θα απογινει ο συριζα στην αντιθετη περιπτωση?

η κυβέρνηση θα συνεχίσει μια χαρά εκτός και αν η διαφορά είναι μεγάλη 5+% και η πτώση του Μπένι μεγάλη ... αλλιώς με 0.5-1%που υπολογίζω την διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου και το 7-8+ του Μπένι δεν θα ανοίξει μύτη...

στην περίπτωση όμως που η ΝΔ έρθει πρώτη έστω και με διαφορά 0.5% τότε Δευτέρα απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάψει να υπάρχει... θα γίνει ο ΣΥ ο ΡΙ και ο ΖΑ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
η κυβέρνηση θα συνεχίσει μια χαρά εκτός και αν η διαφορά είναι μεγάλη 5+% και η πτώση του Μπένι μεγάλη ... αλλιώς με 0.5-1%που υπολογίζω την διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου και το 7-8+ του Μπένι δεν θα ανοίξει μύτη...

στην περίπτωση όμως που η ΝΔ έρθει πρώτη έστω και με διαφορά 0.5% τότε Δευτέρα απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάψει να υπάρχει... θα γίνει ο ΣΥ ο ΡΙ και ο ΖΑ...
Ολα απολυτως σωστα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω ειχα πει οτι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ συνολικα θα εχουν παραπανω εδρες στην επομενη βουλη απο οσο σημερα.
Παρακαλω να μην διαστρεβλωνονται τα λεγομενα μου.
τωρα ενταξει τυπε φαινεται λογικο :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom