Επισκέπτης
Αλλά εσύ θα ψηφίσεις Τζήμερο ε;και κατά πάσαν πιθανότητα θα είναι πρώτη και στις ευρωεκλογές...
Αλλά εσύ θα ψηφίσεις Τζήμερο ε;και κατά πάσαν πιθανότητα θα είναι πρώτη και στις ευρωεκλογές...
Ε σωστα. Καποια στιγμη το ΠΑΣΟΚ θα ανακαμψει.Eίναι προς το παρόν,αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα'ναι και για πάντα έτσι...
Αλλά εσύ θα ψηφίσεις Τζήμερο ε;
Ελπιζουμε στο θαυμα, να ανακαμψει ως ΠΑΣΟΚ και οχι ΕΛΙΑ!!!Ε σωστα. Καποια στιγμη το ΠΑΣΟΚ θα ανακαμψει.
Και θα ζήσουμε πάλι ευτυχισμένες μέρες του 81 ε;Ε σωστα. Καποια στιγμη το ΠΑΣΟΚ θα ανακαμψει.
Και θα ζήσουμε πάλι ευτυχισμένες μέρες του 81 ε;
http://[URL unfurl="true"]www.nobile.gr/contentfiles/articles_photo/politikh/andreas.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
τυπε επιμενεις ακομα οτι στις επομενες βουλευτικες θα παρει πιο πολλες εδρες απτο 2012?Ε σωστα. Καποια στιγμη το ΠΑΣΟΚ θα ανακαμψει.
Έχεις;ναι.. και δεν θα βγάλει ευρωβουλευτή... πιστεύω όμως σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση του και έχει και μια πιθανότητα να πάει και καλύτερα από τον Κουνέλη και τα υπόλοιπα νούμερα της αριστεράς που κατεβαίνουν στις εκλογές (ΑΝΤΑΡΣΙΕΣ και λοιπά γκρουπούσκουλα)
σε κάλυψα ??
αν όχι [size=20pt]στα αρχίδια μου[/size]...
Καλα, ας μας κοψουν οι γεφυρες οσο χρειαζεται για να βγει πρωτος ο συριζα και θα σε μπινελικωνω μεχρι τις επομενες βουλευτικες...ναι.. και δεν θα βγάλει ευρωβουλευτή... πιστεύω όμως σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση του και έχει και μια πιθανότητα να πάει και καλύτερα από τον Κουνέλη και τα υπόλοιπα νούμερα της αριστεράς που κατεβαίνουν στις εκλογές (ΑΝΤΑΡΣΙΕΣ και λοιπά γκρουπούσκουλα)
σε κάλυψα ??
αν όχι στα αρχίδια μου...
Εγω ειχα πει οτι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ συνολικα θα εχουν παραπανω εδρες στην επομενη βουλη απο οσο σημερα.τυπε επιμενεις ακομα οτι στις επομενες βουλευτικες θα παρει πιο πολλες εδρες απτο 2012?
ΝΔ θα ψηφίσει ξύπνα.Καλα, ας μας κοψουν οι γεφυρες οσο χρειαζεται για να βγει πρωτος ο συριζα και θα σε μπινελικωνω μεχρι τις επομενες βουλευτικες...
Παντως πολλη συζητηση γινεται τι θα απογινει η κυβερνηση, αν εχουμε νικη του συριζα.
Αναρωτηθηκε κανενας ομως, τι θα απογινει ο συριζα στην αντιθετη περιπτωση?
Έχεις;
Τι χαιρεσαι ρε πασοκόφατσα?
Εσύ έχεις μάθει να σαι σκυφτός συνέχεια / ,εμένα μου'ναι δύσκολογύρνα σκ΄ψε και θα δείς...
Ολα απολυτως σωστα.η κυβέρνηση θα συνεχίσει μια χαρά εκτός και αν η διαφορά είναι μεγάλη 5+% και η πτώση του Μπένι μεγάλη ... αλλιώς με 0.5-1%που υπολογίζω την διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου και το 7-8+ του Μπένι δεν θα ανοίξει μύτη...
στην περίπτωση όμως που η ΝΔ έρθει πρώτη έστω και με διαφορά 0.5% τότε Δευτέρα απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάψει να υπάρχει... θα γίνει ο ΣΥ ο ΡΙ και ο ΖΑ...
τωρα ενταξει τυπε φαινεται λογικοΕγω ειχα πει οτι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ συνολικα θα εχουν παραπανω εδρες στην επομενη βουλη απο οσο σημερα.
Παρακαλω να μην διαστρεβλωνονται τα λεγομενα μου.
Εσενα σου φαινεται λογικο κατι αλλο?τωρα ενταξει τυπε φαινεται λογικο
:-* :-* :-* :-*Τι χαιρεσαι ρε πασοκόφατσα?
10 χρονων ησουνα οταν πεθανε. Τι θυμασαι?