πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αφού είναι κωμικός.Χαικάλη.
Σκάσε μη γελάς!
Αφού είναι κωμικός.Χαικάλη.
Σκάσε μη γελάς!
μια χαρά θα ρίξεις δούρου τώρα...
μια χαρά θα ρίξεις δούρου τώρα...
Έδωσε και συνέντευξη στον Τράγκα η Δούρου;
Τι βλέπω ανοίξαμε τα πμ.Χαικάλη.
Σκάσε μη γελάς!
Αν ο συριζας ειχε βαλει αλλον υποψηφιο θα ειχε σαρωσει στην περιφερεια.Την Δούρου θα την βοηθήσει λίγο το ότι διετέλεσε και σύμβουλος του Άκη.
Κάτι θα μαζέψει και από εκεί.
Αν ο συριζας ειχε βαλει αλλον υποψηφιο θα ειχε σαρωσει στην περιφερεια.
Η δουρου λιγο το οτι ελεγε μαλακιες οτι ο ακης ηταν υπαλληλος της,λιγο με τις παπαριες
που ελεγε για το γηπεδο της ΑΕΚ,λιγο οι ασυναρτησιες για την περιφερεια,την εκαναν να χασει
πολλες μοναδες.Ουτε καν το 30% δεν επιασε που ειχε ο συριζα το 2012.Πιστευω οτι την κυριακη
θα το ξεπερασει ανετα ο συριζα το 30% στην αθηνα.
Εγώ είμαι πολύ σίγουρη οτι είναι πολύ εκτος παιχνιδιού η Δούρου.Πιστεύω οτι θα κερδίσει με διαφορά ο άλλος.Επαιξα στοίχημα 2 κατοστάρικα με έναν βλαμένο Συριζαίο που μου κουνιέται.
μεσα εισαι....Εγώ είμαι πολύ σίγουρη οτι είναι πολύ εκτος παιχνιδιού η Δούρου.Πιστεύω οτι θα κερδίσει με διαφορά ο άλλος.Επαιξα στοίχημα 2 κατοστάρικα με έναν βλαμένο Συριζαίο που μου κουνιέται.
Βολταιρε ήρθε η ωρα για προβλεψη ευρωεκλογων?Το αντίθετο.
Πιό πιθανόν να κερδίσει η Δούρου παρά ο Γαβριήλ.
Μιλαω για τις ευρωεκλογες για ποσοστα συριζα.Για τις εκλογες τις περιφερειας εχει χασει η δουρου.Το αντίθετο.
Πιό πιθανόν να κερδίσει η Δούρου παρά ο Γαβριήλ.
κανονικαΜετράει το ψηφοδέλτιο αν ρίξεις μόνο το τάδε κόμμα/υποψήφιο χωρίς να σταυρώσεις ούτεν έναν από τους συμβούλους του;
Δηλαδη δεν θα υποβοηθησεις το στοιχημα σου με την ψηφο σου?Μαλακάκο.
Μάλλον θα ρίξω άκυρο για να είμαι εντάξει με την συνείδησή μου.
Φυσικα...Μετράει το ψηφοδέλτιο αν ρίξεις μόνο το τάδε κόμμα/υποψήφιο χωρίς να σταυρώσεις ούτεν έναν από τους συμβούλους του;
30% ειχε ο Συριζα στην Αττικη και πηρε πανελληνιως 26,7%.Μιλαω για τις ευρωεκλογες για ποσοστα συριζα.Για τις εκλογες τις περιφερειας εχει χασει η δουρου.