Νέα

Nτέρμπι αιωνίων : Μουνί κατά Μπύρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Αν πιω μπύρα δεν θα μου δώσει μουνί. Για να βρω μουνί πρέπει να πιω μπύρα(μετά την 5η γίνονται όμορφες)...Ωραίο δίλημμα μάστορα...

White Angel

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Η μπύρα είναι χάλια. Έχει απαίσια γεύση, και κάνει μπυροκοιλιά (beer muscle). Ακόμη και κρύα να είναι, είναι κατά πολύ χειρότερη από ένα κοκτέηλ, σε κάτι κρύο. Εγώ θα προτιμούσα το μουνί, που είναι και ζεστό. Εσείς, μόλις πάρετε το μηνιάτικο, κάντε ένα παρτάκι με μπύρες στα τραπέζια εκεί, με τον κουμπάρο που αδειάζει τα ψυγεία. Και τα τρακαδόρικα μουνιά που ποτέ τίποτε δεν κάνουν. :pipa3:

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Να πίνει μπύρα το μουνί και μετά από αυτό εμείς τη μπύρα. :kissass2:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Φυσικά αυτό ήταν ένα ματσάκι.

Το μουνί έχει πάντα την ευκαιρία να βάλει τα γκολάκια του και να πάρει την ρεβάνς, αν και κάποιες από τις γκολάρες της μπύρας σήμερα ήταν γαμάω!  :sunglasses:

Καληνύχτα σας από το Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Καληνύχτα σας από το Σαντιάγο Μπυρναμπέου :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χτες ηπια τρεις μπυρες και κανενα μουνι

γενικα μεχρι ιουλιο ετσι θα παμε....εχει και ζεστες δεν γαμιεται και το γαμησι;

Επισκέπτης
χτες ηπια τρεις μπυρες και κανενα μουνι

γενικα μεχρι ιουλιο ετσι θα παμε....εχει και ζεστες δεν γαμιεται και το γαμησι;

Ετσι. Κι εγω χτες πηγα να δω το ματς σε μια παραλια. Αν και δεν ειχα καλη παρεα, ημουν με δυο φιλους και τις οικογενειες τους, χτυπησα 3 πρασινες. Μου την εσπασε που τις ειχε 4 ευρω, αλλα τι να κανω ? Μολις τελειωσε το Ισπανια-Ολανδια πηγα χωριο, αραξα καφενειο και κατεβασα αλλες 2 πρασινες με 2,20. Συνολο 16,40.
Σημερα μου λεει η Βουλγαρα να παρει ρεπο να παμε για κανα ποτο το βραδι. Μπα λεω, για εξοδα ειμαστε τωρα ?
Θα κατσω απο τις 7 στην τηλεοραση, θα βλεπω μπαλα, θα πινω μπυρες και θα σηκωθω οταν θα παω για υπνο.

Επισκέπτης
Ετσι. Κι εγω χτες πηγα να δω το ματς σε μια παραλια. Αν και δεν ειχα καλη παρεα, ημουν με δυο φιλους και τις οικογενειες τους, χτυπησα 3 πρασινες. Μου την εσπασε που τις ειχε 4 ευρω, αλλα τι να κανω ? Μολις τελειωσε το Ισπανια-Ολανδια πηγα χωριο, αραξα καφενειο και κατεβασα αλλες 2 πρασινες με 2,20. Συνολο 16,40.
Σημερα μου λεει η Βουλγαρα να παρει ρεπο να παμε για κανα ποτο το βραδι. Μπα λεω, για εξοδα ειμαστε τωρα ?
Θα κατσω απο τις 7 στην τηλεοραση, θα βλεπω μπαλα, θα πινω μπυρες και θα σηκωθω οταν θα παω για υπνο.

Αραλίκι κι εκφυλισμός τύπε. Βάλε τη βουλγάρα να σε τσιμπουκώνει ενω θα βλέπεις ματς και θα πίνεις μπύρες.

Επισκέπτης
Αραλίκι κι εκφυλισμός τύπε. Βάλε τη βουλγάρα να σε τσιμπουκώνει ενω θα βλέπεις ματς και θα πίνεις μπύρες.

Δε πα να γαμηθουν κι οι Βουλγαρες και οι Ελληνιδες. Σημερα βαριεμε αφανταστα. Αρχισε και η κωλο-ζεστη. Θα βαλω τον ξαδεφρο να ψηνει κανα λουκανικο ή καμια παντσετα κι εγω θα τρωω και θα πινω.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δε πα να γαμηθουν κι οι Βουλγαρες και οι Ελληνιδες. Σημερα βαριεμε αφανταστα. Αρχισε και η κωλο-ζεστη. Θα βαλω τον ξαδεφρο να ψηνει κανα λουκανικο ή καμια παντσετα κι εγω θα τρωω και θα πινω.
Εγώ γουρνοπούλα έχω παραγγείλει τύπε

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ρε συ τότε μπορείς να βολέψεις και τη Βουλγάρα. Δώστης κανά λουκάνικο να παίζει όσο εσύ και ο ξάδελφος θα κρεπαλιάζεστε.

Επισκέπτης

καλά ξηγιόσαντω. Αστου κι αυτουνου κανα λουκανικο. Παω για μπυρα γερνοβελγική το βραδάκι και μεζε.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Λοιπόν!!!!Αφήστε τις μαλακίες να μιλήσουμε σοβαρά  :sunglasses:

Κάνω ένα σκασμό ταξίδια στο εξωτερικό και δεν έχω ούτε ένα κυλοτάκι για
αναμνηστικό.Ενώ μια μπύρα μπορώ να την πάρω σπίτι και να θυμάμαι την χώρα
που επισκέφθηκα λόγω καταγωγής της μπύρας. (παίζει και στον διαγωνισμό αυτό
υπέρ της μπύρας  :jerking: )

Όπως στην ελλάδα θα έπαιρνα μια Άλφα-Βεργίνα-Μύθο σε χώρες του εξωτερικού ποιές
να κοιτάξω σαν λοκαλ προντακτς;

Απ την Τουρκια πηρα μια εφες πιλσεν ας πουμε.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Ασαχι να πιεις τύπε

Stories