Νέα

Ντελιβεράς παρέδωσε παραγγελία σε 28χρονη... κι άρχισε να αυνανίζεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Μπορεί να ήταν και ο ίδιος τύπε. Έψαχνα για γκόμενα σε ένα chat και μου βγήκε αυτός!
:zombie: :zombie: :zombie:

Δεν αποκλειεται... σου λεω ιδιος... Νεα Ιωνια κατεβηκε... τον εβλεπα και σκεφτομουν "Πακης Σαπακης" :2funny: :2funny: :2funny:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Έξω από το ξενοδοχείο fashion στην Ομόνοια (έχει αλλάξει) όνομα τώρα είχε κάτι τηλεοράσεις που έπαιζαν το πρόγραμμα με τις μόδες του fashionTv.
Ένα βράδυ που ήμουν εκεί στις 2πμ ένας Πάκης σταματάει, τα κατεβάζει και αρχίζει να τον παίζει δημοσίως.
Τότε βγαίνει ο σεκιουριτάς που τον πήρε χαμπάρι και του λέει πιο πέρα γιατί εδώ γλυστράνε άμα τα πατήσουνε. Άντε μαλάκα κάθε μέρα με βάζουν να τα καθαρίζω!
Φυσικά και δεν έγινε είδηση γιατί είναι κάτι φυσιολογικό μάλλον για την Ομόνοια και τους Μπαγκλοπάκηδες.
:shit: :shit: :shit:

και αυτος ο μαλακας ο σεκουριτας γιατι δεν αλλαζει καναλι να βαλει το National Geographic  :think: Βεβαια μπορει να εχει πιθηκάκια και να εχει ομαδικο   :wanker: υστερα  :S :S

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Δεν γινόταν φίλε να αλλάξει κανάλι. Το ξενοδοχείο με την επωνυμία Fashion ήταν ιδιοκτησία ή συνεργαζόμενο με το FashionTV. Δεν ήταν του National Geographic
:zombie: :zombie:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.240
Πόντοι
20.686
Καλά αυτοί ειναι οι χειρότεροι.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Έξω από το ξενοδοχείο fashion στην Ομόνοια (έχει αλλάξει) όνομα τώρα είχε κάτι τηλεοράσεις που έπαιζαν το πρόγραμμα με τις μόδες του fashionTv.
Ένα βράδυ που ήμουν εκεί στις 2πμ ένας Πάκης σταματάει, τα κατεβάζει και αρχίζει να τον παίζει δημοσίως.
Τότε βγαίνει ο σεκιουριτάς που τον πήρε χαμπάρι και του λέει πιο πέρα γιατί εδώ γλυστράνε άμα τα πατήσουνε. Άντε μαλάκα κάθε μέρα με βάζουν να τα καθαρίζω!
Φυσικά και δεν έγινε είδηση γιατί είναι κάτι φυσιολογικό μάλλον για την Ομόνοια και τους Μπαγκλοπάκηδες.
:shit: :shit: :shit:

Γιατί δεν με βάζουν κι εμένα σε κανένα τέτοιο πόστο... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom