Νέα

Νταρντανομωρό στη Σόλωνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RISK
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Παιδες για την ξανθια ξερει κανεις τιμη και αν αξιζει? Εχω περασει αρκετες φορες και την εχω δει και λιγα μετρα πιο πισω συνηθως στεκεται μια μελαχρινη..

Εννοεις στο τελος της σολωνος?

χθες μιλησα μαζι της αλλα δεν ειπαμε τιμες κλπ... απλα μου επιασε το ματι και σταματησα. Εντυπωσιακη γυναικα... και υφος πολλα υποσχομενο. και φοραγε κατι κοκκινα με ενα λευκο καλσον... για να την πεις στο ποτηρι ηταν!!

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.082
Πόντοι
206
Παιδες για την ξανθια ξερει κανεις τιμη και αν αξιζει? Εχω περασει αρκετες φορες και την εχω δει και λιγα μετρα πιο πισω συνηθως στεκεται μια μελαχρινη..

H Αννα στην αρχη με 50 εδινε και κουλουρακι..Το σταματησε ομως καποια στιγμη για αγνωστο λογο..Στο κλαρινο καλη ειναι αλλα αμα αργησετε λιγο να τελειωσετε αρχιζει τα δικα της στην γλωσσα της...Παντως για μια φορα καλη ειναι...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Αντε να σας μορφώσω: Έτσι όπως κατεβαίνεις Σόλωνος ΠΡΙΝ το παρκάκι μάλλον εννοείς την Didi που είναι μακράν το ωραιότερο καυλί που έχει περάσει από τη Σόλωνος. Το μεγαλύτερο προσόν η κωλάρα της! Τελευταία φορά την είχα στήσει στα 4 με το λευκό υφασμάτινο μινι φορεματάκι που φόραγε και της ζούλαγα/ρουφούσα τα κωλομέρια για 5-10 λεπτά. Μετά όλη την υπόλοιπη ώρα μόνο πισωκολλητό και λίγο καβάλα και πάλι να χουφτώνω κωλομέρια. Έχει και πολύ καλές φυσικές βυζάρες και απίστευτο πρόσωπο. Δεν παίζεται λέμε.

Μετά το παρκάκι, η μοναδική νταρτνάνα είναι η ελληνίδα Μαριλένα από τον Πειραιά που είναι μπαζάκι αλλά από υπηρεσίες είναι καλή. Την Didi προτείνω για μισή ωρίτσα 100 ευρώ.
βουλγαρα ειναι;;;μια που φοραει συνηθως κολαν και σε παει στο αττικι χοτελι;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom