Νέα

Ντάμπλλλλλλλλλλλλλ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα proktos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
οσο για την σταθερη πορεια του θρυλου εμενα μ αρεσει φιλε αυτοπισωχωστη γιατι αυτο σημαινει οτι ολοι οι υπολοιποι παραμενουν σε μια σταθερη πορεια ανυπαρξιας..και το καλο ειναι οτι οι ευρωπαιοι σας εχουν ηδη ξεχασει λογω της πολυχρονης απουσιας σας απο σοβαρα ευρωπαικα ματς και αυτο το ψελλιζουν σιγα σιγα ως την μοναδικη ελληνικη ομαδα που γνωριζουν ειναι olympiakos! μου το ανεφδερε γνωστος μου απο γερμανια..παει και αυτο το καστρο μαλακες!ε ρε τι σας εχει κανει ο κοκκαλης, σας κατεστρεψε και γουσταρω!!

1) Aυτοπισοχωστη να πεις τα μουτρα σου.
2) "Μας εχουν ηδη ξεχασει"? ΠΟυ ξερεις τι ομαδα ειμαι εγω?
Οτι και να λες αυτα που ειπα πριν ειναι γεγονοτα και δε μπορεις να τα αντικρουσεις.
Εγω δε περιμενω μια ποδοσφαιρικη ομαδουλα (η ομαδαρα) για να αισθανθω περηφανος και σημαντικος.
Κανω πραγματα μονος μου για τα οποια ειμαι περηφανος.

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειμαστε καλαααααα δεν εχουμε μυαλοοοοο ειμαστε αρρωστοιιιι με τον Ολυμπιακοοοο

Θα γινουμε καλααααα θα βαλουμε μυαλο οταν παρουμε και το ευρωπακοοοοο

Και εαν δεν γινει αυτοοοοοοο στα αρχιδια μας τα δυο παντα αρρωστοι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΠΑΛΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
bourdela.com: H EΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΛΩΝΩΝ vol.3

Scriptor

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Παιδια να πω κι εγω μια κουβεντα? Η διαφορα αναμεσα σε γαυρους κι Αεκτζηδες ειναι οτι εκεινοι ΓΙΝΟΝΤΑΙ ολυμπιακοι ενω εμεις ΓΕΝΝΙΩΜΑΣΤΕ Αεκτζηδες.

Και ο νοων νοητο

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια να πω κι εγω μια κουβεντα? Η διαφορα αναμεσα σε γαυρους κι Αεκτζηδες ειναι οτι εκεινοι ΓΙΝΟΝΤΑΙ ολυμπιακοι ενω εμεις ΓΕΝΝΙΩΜΑΣΤΕ Αεκτζηδες.

Και ο νοων νοητο
καλα ρε εισαι νεος εδω.στο μπουρδελα.για μουνιτσες.. τοσα θρεντς εδω ηρθες?στου θρυλου?α ρε αρρωστιαααααααααα τους εχει τρελλνει λεμεεεεεεεεεεε κροκους τους εστειλες στα επειγοντα παλι τους δευτεροτριτουςςςςςςςςςςςςςςς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Scriptor

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
0
καλα ρε εισαι νεος εδω.στο μπουρδελα.για μουνιτσες.. τοσα θρεντς εδω ηρθες?στου θρυλου?α ρε αρρωστιαααααααααα τους εχει τρελλνει λεμεεεεεεεεεεε κροκους τους εστειλες στα επειγοντα παλι τους δευτεροτριτουςςςςςςςςςςςςςςς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αεκτζης κι εσυ να υποθεσω η οχι?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
παλι ασχολεισαι με τους κλαψομουνηδες ρε χουλιγκανοπρεζακια???
αφου μυξοκλαιν στα θρεντ μας...ερχεται ο αλλος νιουφης και αντι να ψαξει κανα μουνακι ερχεται εδω.στη πρεζα τους εχει ριξει ο θειος λεμε  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom