You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νταϊάνα Ιγροπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα NiLe
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 350
- Εμφανίσεις 60K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τσάμπα πράμα δηλαδή :-).
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
o palios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ε ,οι τραγουδιστες παντα και οι πιο χαλια ακομα ,γαμανε ωραια μωρα.Και όμως αυτο το μουνάκι το γαμούσε η λουλου ο Σαρμπέλ.
Επισκέπτης
φιλε και οσοι φιλοι θελετε να γινετε "φιλοι" της κοπελιτσας να σας πω οτι μεγαλογαμιεται..
Την ειχα πετυχει στο Da Kapo να ξερογλυφεται με εναν που φαινοταν οτι το φυσουσε αρκετα το χρημα..
Μπορει να κανω λαθος αλλα τα ματια απο το διπλα τραπεζι ελεγαν οτι εχει βγαλει και ταριφα για τις ξεπετες-εννοω μοδα,σοου κτλ- κι οτι αυτος που ηταν δπλα της ηταν κατι σαν μανατζερ...εντωμεταξυ ψηνομουνα ασχημα να τους ρωτησω αν την πηδαει κανεις...τσαφ, ρωταει η γκομενα της παρεας τους "βρε παιδια, το κανουν;;;" και απαντανε "ου καλα"..
οποτε τα συμπερασματα δικα σας...αυτα απο την προ ενος μηνος βολτα μου..
Την ειχα πετυχει στο Da Kapo να ξερογλυφεται με εναν που φαινοταν οτι το φυσουσε αρκετα το χρημα..
Μπορει να κανω λαθος αλλα τα ματια απο το διπλα τραπεζι ελεγαν οτι εχει βγαλει και ταριφα για τις ξεπετες-εννοω μοδα,σοου κτλ- κι οτι αυτος που ηταν δπλα της ηταν κατι σαν μανατζερ...εντωμεταξυ ψηνομουνα ασχημα να τους ρωτησω αν την πηδαει κανεις...τσαφ, ρωταει η γκομενα της παρεας τους "βρε παιδια, το κανουν;;;" και απαντανε "ου καλα"..
οποτε τα συμπερασματα δικα σας...αυτα απο την προ ενος μηνος βολτα μου..
Επισκέπτης
"ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ"
Wolfakis7 δεν ασπάζεσαι την υπογραφή σου
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
φιλε και οσοι φιλοι θελετε να γινετε "φιλοι" της κοπελιτσας να σας πω οτι...
Για δείτε αυτό όμως!
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Για δείτε αυτό όμως!
Χαχαα..!! εισαι απιστευτος ρε samsung..
"ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ"
Δεν πειραζει φιλε μου...σε δημοκρατικη χωρα ζουμε ο καθενας μπορει να πει ΟΤΙ θελει...
βεβαια θα ηθελα να ακουσω την ΔΙΚΙΑ σου αποψη διοτι εξω απο τον χορο πολλα λεγονται...;) ;) ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις