Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
:- η γκομενα ειναι κατευθειαν για τον καδο ανακυκλωσης
Δυστυχως εσεις (οι αντρες) φροντιζετε κατι τετοιες να ζουν κ να βασθλευουν....ΕΚνευριστηκα πολυ για το σκυλακι....
:- η γκομενα ειναι κατευθειαν για τον καδο ανακυκλωσης
Κ εσεις ευθυνεστε γιατι κατι μαναδες καναν αυτους τους αντρες τοσο μαλακες.Δυστυχως εσεις (οι αντρες) φροντιζετε κατι τετοιες να ζουν κ να βασθλευουν....ΕΚνευριστηκα πολυ για το σκυλακι....
Κ εσεις ευθυνεστε γιατι κατι μαναδες καναν αυτους τους αντρες τοσο μαλακες.
Δυστυχως εσεις (οι αντρες) φροντιζετε κατι τετοιες να ζουν κ να βασθλευουν....ΕΚνευριστηκα πολυ για το σκυλακι....
και εγω τσαντιστηκα με το σκυλακι
οσο για το αλλο μην γενικευεις στις μερες των παχιων αγελαδων το μονο που φροντιζα να ζει και να βασιλευει ηταν το playstation 3 μου
Ελα μωρε καταλαβες πως το εννοω....
το κοριτσι ειναι ακομα συντετριμμενο με την λασπη που της εριξαν οπως και σε αλλες μοντελες.ανηθικα λαμογια ενα τετοιο αθωο κοριτσι το ριξανε στον λακο με τα λιονταρια...
τυπε δεν εχω τις δυνατοτητες.σπηλωθηκε η τιμη της κοπελας και πρεπει να παρεις εκδικηση τυπε
γι' αυτο εχεις 6 αστερακια στο μπου.κομκαι εγω τσαντιστηκα με το σκυλακι
οσο για το αλλο μην γενικευεις στις μερες των παχιων αγελαδων το μονο που φροντιζα να ζει και να βασιλευει ηταν το playstation 3 μου
γι' αυτο εχεις 6 αστερακια στο μπου.κομ
Μονο (για) τον παππού ξέρω...ξεφτιλισμένα πράγματα, 70 χρονών άνθρωπος να νομίζει όντως ότι τον είχε ερωτευτεί η μικρά και να κλαίγεται σαν τον τελευταίο καψούρη γι'αυτό που έγινε. =
Αν έχεις τέτοιο κορόιδο που καθημερινά σου τα σκάει (έστω και σε δώρα, αν όχι μετρητά) με αντάλλαγμα λίγο τρίψιμο και κάποιο μπανιστήρι, γιατί να ασχοληθείς με βίζιτες ?
Κατά τα άλλα η κοπέλα είναι τόσο βλήμα που ένα σκυλάκι που είχε το είχε αφήσει καλοκαιριάτικο μέσα στο αμάξι για να πάει να πιει καφέ και αυτό ψόφησε απ΄τη ζέστη
Η μια χειρότερη από την άλλη
Μηπως πρεπει να βαλει αυτα?Μαλακία βυζιά έβαλε............
Μηπως πρεπει να βαλει αυτα?