bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 456
ειναι και θα ειναι ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ του ελληνικου τραγουδιου
Διακοπαρει ..στα παπαρια του καλά κάνει....Τον είδα σε παραδρομο της Λ.Κυμης τον Ιούνιο.Απο μπαμ μακριά Νότης Σφακιανάκης
για ποιο λογο τι εγινε ????Θέλει πολύ δουλειά για να επιστρέψει στα 63 του.Καποιος φίλος του Παναγιώτακη μου λέει οχι,δεν πρόκειται...Βέβαια για μένα χρωστάει μια δυναμική επιστροφή 3-4 χρόνων σύν εμφανίσεις έστω το καλοκαίρι όπως έκανε το 2018 στο Ακρωτήρι.....
Κατέβα στο άλσος της Καισαριανής σε μία ώρα ρε μουνί αν είσαι άντραςΚλασε τα μούτρα σου τραπατζη
πολυ κριμα να τελειωσει ετσι η καριερα του ... εχει αλλα 5-6 χρονια να δωσει... πολυ κριμα καριερα 30 χρονων που θα τη ζηλευε και ο ιδιος ο θεοςΡε παιδί μετα την ιστορία με την κόκα ,τον χώρισε κ η γυναίκα...Δεν ξέρει κανείς αληθινά τι έχει παιχτεί,αλλά δυστυχώς έχω μάθει ότι είναι στη δική του φάση ο άνθρωπος....Σεβαστή κάθε απόφαση
Θέλει πολύ δουλειά για να επιστρέψει στα 63 του.Καποιος φίλος του Παναγιώτακη μου λέει οχι,δεν πρόκειται...Βέβαια για μένα χρωστάει μια δυναμική επιστροφή 3-4 χρόνων σύν εμφανίσεις έστω το καλοκαίρι όπως έκανε το 2018 στο Ακρωτήρι.....
Ο πολύποδας φταιει φιλε
πολυ κριμα να τελειωσει ετσι η καριερα του ... εχει αλλα 5-6 χρονια να δωσει... πολυ κριμα καριερα 30 χρονων που θα τη ζηλευε και ο ιδιος ο θεος
Νότης Σφακιανάκης: Αφαντος «αετός χωρίς φτερά» εδώ και δύο χρόνια
Εξαφανισμένος μετά τις περιπέτειες με ΧΑ και ναρκωτικά - Τον γονάτισαν θάνατοι αγαπημένων του προσώπων και ο χωρισμός τουwww.protothema.gr
Ο τυπος μαλλον ειναι σε πολυ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κριμα γιατι ηταν μεγάλος τραγουδιστής αλλα δυστυχώς τον κατέστρεψε το τεράστιο ΕΓΩ του και η αλαζονεία του.
Νότης Σφακιανάκης: Αφαντος «αετός χωρίς φτερά» εδώ και δύο χρόνια
Εξαφανισμένος μετά τις περιπέτειες με ΧΑ και ναρκωτικά - Τον γονάτισαν θάνατοι αγαπημένων του προσώπων και ο χωρισμός τουwww.protothema.gr
Tι να δώσει ο γύφτος.
Ποιος θα του γραψει τραγουδια με τις μαλακιες που εχει εκστομισει.
Εκεινα τα χρόνια πέρασαν που του εγραφαν αρχιδατα τραγουδια,
μια με τους εξωγήινους που εχει επικοινωνια, μια που μπερδευε το ΚΚΕ με τη ΧΑ.
αμα εισαι αμορφωτος και δεν έχεις και θέληση να βελτιωθεις γαμησε τα καταντας γραφικος και ψεκι.....
Πού βρίσκεται σήμερα ο Νότης Σφακιανάκης - «Χώρισε με τη γυναίκα του» αποκαλύπτει φίλος του
«Έχει επιλέξει να είναι μόνος του» τόνισε για τον λαϊκό τραγουδιστή - Δείτε το βίντεοwww.protothema.gr
Τον εφαγε η μαρμάγκα τον τυπο.
Μαλλον βαρια καταθλιψη πρεπει να εχει παθει.Μακάρι να μην το έχει κάψει απο τις κόκες
Μαλλον βαρια καταθλιψη πρεπει να εχει παθει.
Όταν μίλαγε τους πείραζε. Δεν μιλάει, πάλι τους πειράζει.Ότι και να'χει,ας βγει να το πει ο ίδιος αν θέλει
Δεν μπορώ να καταλάβω τα βοθρομμε τί ασχολούνται μαζί του