Τελικα καλυτερα μονο να τραγουδανε οι αοιδοι......Οταν μιλανε , εκτιθενται
ενω οι ποδοσφαιριστες ,ηθοποιοι και αρσιβαριστες στην βουλη ως βουλευτες ειναι τρομεροι οταν λενε την γνωμη τους !!!!
Τελικα καλυτερα μονο να τραγουδανε οι αοιδοι......Οταν μιλανε , εκτιθενται
Το ιδιο ισχυει και για αυτουs ...Δεν βαζω κανεναν ψηλαενω οι ποδοσφαιριστες ,ηθοποιοι και αρσιβαριστες στην βουλη ως βουλευτες ειναι τρομεροι οταν λενε την γνωμη τους !!!!
Το ιδιο ισχυει και για αυτουs ...Δεν βαζω κανεναν ψηλα
Αν δεν κανω λαθοs ασχοληθηκε με την πολιτικη αλλα λουφαξε κι αυτοs τωραΑληθεια αυτο το παιδι ο Πυρρος ,που ειναι ???
Αληθεια αυτο το παιδι ο Πυρρος ,που ειναι ???
μπα μαλλον βορειοτερο της σαλλονικας τον κοβω...σλαβομαλακας πρεπει να ναι.... ;)λες, εκτός των άλλων, να είναι και τουρκογενής και να μας το κρύβει?
διαβασα 60% των υπαλληλων στα πανεπιστημια ειναι κοντινοι η μακρινοι συγγενεις των καιηγητων. παρομοια ποσοστα στα νοσοκομεια. δεν παλευεται η κατασταση.
To πρωτο θεμα ειχε ενα σχετικο, δε ξερω που το διαβασε ο Elftex η αν εννοει αυτο
εσυ παλι που ξερεις τους πολιτικούς χωρους ??αυτά λοιπόν είναι τα νον πέιπερ του αρβανιτόπουλου που όλως τυχαίως τα θυμήθηκε τώρα.
φυσικά το ποσοστό δεν είναι αυτό που λες, αλλά ως γνωστόν η φήμη και κάτι άλλο μεγαλώνουν από στόμα σε στόμα.
θέλεις να δούμε και από ποιους πολιτικούς χώρους είναι η οικογενειοκρατία?
πχ στην θεολογία ή στην Ιατρική?
αγαπημενη του ασχολια.....[glow=red,2,300]φακελωμένους τους έχεις?[/glow]
εσυ παλι που ξερεις τους πολιτικούς χωρους ??
φακελωμένους τους έχεις?
τρόμπα μου,
οι σχολές στα πανεπιστήμια όπου η αριστερά δεν έχει παρουσία στο ΔΕΠ είναι οι Ιατρικές κι οι Θεολογικές....
δεν χρειάζεται φακέλωμα, μετρημένα κουκιά είναι.
και εδω μπηκες να το μολυνεις το νημα ρε;αφου δεν ακους Ελληνικα και μαλιστα καρεκλαδικα μονο με πακιστανικα ασματα με τουμπερλεκια φτιαχνεσαι εσυτρόμπα μου,
οι σχολές στα πανεπιστήμια όπου η αριστερά δεν έχει παρουσία στο ΔΕΠ είναι οι Ιατρικές κι οι Θεολογικές....
τρόμπα μου,
τρόμπα μου,
ακομα να καταπιεις μωρή το σπέρμα ??
τρόμπα
όσο και να τρομπάρεις, δε φτουράς...
άντε να ζωγραφίσεις κανα μπουτάκι...