mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
The Grand
Στριπτιτζαδικο στο κεντρο της πολης. Εισοδος 300 Ραντ (Κοντα 30 ευρο)
Πολλες Κοπελες -Ευρωπαιες και Αφρικανικης καταγωγης.
Αρνητικα
Στην εισοδο δεν περιλαμβανεται ποτο αλλα ειναι σχετικα φθηνο (4-5 ευρο η μπυρα)
Ο χωρος στην πιστα ειναι παιδαριωδης ακομα και οι χειροτερες που εχω δει θα καταφερναν να ενθουσιασουν και να ξεχωρισουν εκει μεσα.
Αν δεν εχεις τραπεζι δυσκολα ερχεται κοπελα να σε προσεγγισει στην μπαρα.
Δεν υπαρχουν φιξ τιμες παιζει παζαρι και καθε κοπελα ζηταει οσα θελει. (αυτο εν μερη ειναι και καλο)
Θετικα
Ωραιες κοπελες και προθυμες.
Χορος full nude ακομα και στον καναπε σε κοινη θεα.
Στον πανω οροφο ξεχωριστος χωρος με δωματιακια που κλειδωνουν και καναπε σχεδον κρεβατι. (Θα επανελθω)
Στην αρχη ηρθε μια Ρωσσιδα οπου μου ζητησε 500 Ραντ (50 ευρο) για χωρο χωρις να αγγιζω και 800 Ραντ (80 ευρο) με αγγιγμα.
Πηρα χωρις αγγιγμα μιας και ηθελα να κανω αναγνωριστικο γυρο.
Η Κοπελα τρελη καυλα και στο δωματιακι τρυβωταν πανω μου κοντα 15 λεπτα τελειως γυμνη.
Επιστεφω και ερχεται καυλιαρα Κενιατισα με τεραστια βυζια. Μου λεει 100 δολαρια για πιπα.
Δεν κανω παζαρια και παω. (ειχα τρελες καυλες)
Ξεκιναει με ισπανικη.
Βαζει καποτα και ξεκιναει πιπα βαθια και υγρη.
Μεσα σε 10 λεπτα εδωσα καταθεση.
Κατεβαινω κατω και μεσα σε 5 λεπτα ερχεται αλλο καυλιαρικο μωρο απο Τανζανια. Κλεινω στα 100 δολαρια Φουλ Γαμησι.
Αναιβενω πανω ξανα και ξεκιναει με πιπα υστερα καβαλαει και ξεκιναμε το Ροντεο.
Για κανα 10 λεπτο το απολαμβανω και το μωρο βογγαει τρελα.
Υστερα για κανα 10 λεπτο ξανα αρχιζω εγω το σφυροκοπημα οπου και καταθετω την δευτερη δοση.
Κατεβαινω κατω.
Στο κλαμπ εχει καμια 20 κινεζουλες που δεν γαμιουνται αλλα κανουν μασαζ 20 λεπτα για 10 ευρο.
Παιρνω μια τυπισσα και μου ξεκιναει απιστευτο μασαζ ενω πινω την μπυρα μου που δεν μου εχουν κανει ουτε σε ακριβα σπα.
Μου αρεσε τοσο πολυ που τις λεω ξανα...
Υστερα την βαζω να μου κανει και στα ποδια και μετα και στις πατουσες.
ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........
Να εχεις πιπωθει να εχεις γαμησει και για πανω απο μια ωρα να σου κανουν μασαζ απιστευτω.
Ποσο μαλακας νιωθω που πληρωνα εδω τις ποτουδες 60ευρα για να τους πιανω το κολαρακι και να μιλαμε για 30 λεπτα....
Ζητω η Αφρικηηηηηηηηηηηηηηη.............
Στριπτιτζαδικο στο κεντρο της πολης. Εισοδος 300 Ραντ (Κοντα 30 ευρο)
Πολλες Κοπελες -Ευρωπαιες και Αφρικανικης καταγωγης.
Αρνητικα
Στην εισοδο δεν περιλαμβανεται ποτο αλλα ειναι σχετικα φθηνο (4-5 ευρο η μπυρα)
Ο χωρος στην πιστα ειναι παιδαριωδης ακομα και οι χειροτερες που εχω δει θα καταφερναν να ενθουσιασουν και να ξεχωρισουν εκει μεσα.
Αν δεν εχεις τραπεζι δυσκολα ερχεται κοπελα να σε προσεγγισει στην μπαρα.
Δεν υπαρχουν φιξ τιμες παιζει παζαρι και καθε κοπελα ζηταει οσα θελει. (αυτο εν μερη ειναι και καλο)
Θετικα
Ωραιες κοπελες και προθυμες.
Χορος full nude ακομα και στον καναπε σε κοινη θεα.
Στον πανω οροφο ξεχωριστος χωρος με δωματιακια που κλειδωνουν και καναπε σχεδον κρεβατι. (Θα επανελθω)
Στην αρχη ηρθε μια Ρωσσιδα οπου μου ζητησε 500 Ραντ (50 ευρο) για χωρο χωρις να αγγιζω και 800 Ραντ (80 ευρο) με αγγιγμα.
Πηρα χωρις αγγιγμα μιας και ηθελα να κανω αναγνωριστικο γυρο.
Η Κοπελα τρελη καυλα και στο δωματιακι τρυβωταν πανω μου κοντα 15 λεπτα τελειως γυμνη.
Επιστεφω και ερχεται καυλιαρα Κενιατισα με τεραστια βυζια. Μου λεει 100 δολαρια για πιπα.
Δεν κανω παζαρια και παω. (ειχα τρελες καυλες)
Ξεκιναει με ισπανικη.
Βαζει καποτα και ξεκιναει πιπα βαθια και υγρη.
Μεσα σε 10 λεπτα εδωσα καταθεση.
Κατεβαινω κατω και μεσα σε 5 λεπτα ερχεται αλλο καυλιαρικο μωρο απο Τανζανια. Κλεινω στα 100 δολαρια Φουλ Γαμησι.
Αναιβενω πανω ξανα και ξεκιναει με πιπα υστερα καβαλαει και ξεκιναμε το Ροντεο.
Για κανα 10 λεπτο το απολαμβανω και το μωρο βογγαει τρελα.
Υστερα για κανα 10 λεπτο ξανα αρχιζω εγω το σφυροκοπημα οπου και καταθετω την δευτερη δοση.
Κατεβαινω κατω.
Στο κλαμπ εχει καμια 20 κινεζουλες που δεν γαμιουνται αλλα κανουν μασαζ 20 λεπτα για 10 ευρο.
Παιρνω μια τυπισσα και μου ξεκιναει απιστευτο μασαζ ενω πινω την μπυρα μου που δεν μου εχουν κανει ουτε σε ακριβα σπα.
Μου αρεσε τοσο πολυ που τις λεω ξανα...
Υστερα την βαζω να μου κανει και στα ποδια και μετα και στις πατουσες.
ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........
Να εχεις πιπωθει να εχεις γαμησει και για πανω απο μια ωρα να σου κανουν μασαζ απιστευτω.
Ποσο μαλακας νιωθω που πληρωνα εδω τις ποτουδες 60ευρα για να τους πιανω το κολαρακι και να μιλαμε για 30 λεπτα....
Ζητω η Αφρικηηηηηηηηηηηηηηη.............