Νέα

Notebook EliteBook 8440p i5-520m, 4GB, 320GB HDD, 14.1 Inch

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SaintOVA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
246 € — Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Επεξεργαστής: Intel® Core™ i5-540M Processor (3M Cache, 2.53 GHz)
Μνήμη RAM: 4GB
Σκληρός δίσκος: 320GB
WiFi: Ναι
Camera: Ναι
Οπτικό Μέσο: DVD
Οθόνη: 14.1inch WXGA (1280x800) display, anti-glare, LED backlight

Ο υπολογιστής είναι η Pro σειρά της HP και έχει ακόμα 11 μήνες εγγύηση! Με γνήσια Windows 7 Pro και δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 Pro

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
246 € — Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Επεξεργαστής: Intel® Core™ i5-540M Processor (3M Cache, 2.53 GHz)
Μνήμη RAM: 4GB
Σκληρός δίσκος: 320GB
WiFi: Ναι
Camera: Ναι
Οπτικό Μέσο: DVD

Ο υπολογιστής είναι η Pro σειρά της HP και έχει ακόμα 11 μήνες εγγύηση! Με γνήσια Windows 7 Pro και δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 Pro
πετα κ ενα λινκ αδερφε η καμια φωτο

OP
OP
SaintOVA

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
HP ProBook 6470p, i5-3210M, 4GB, 320GB HDD, 14.1 inch
315 € — Θεσσαλονίκη

Επεξεργαστής: Intel® Core™ i5-3210M Processor (3M Cache, up to 3.10 GHz, rPGA), Μνήμη RAM: 4GB ,Σκληρός δίσκος: 320GB
WiFi: Ναι ,Camera: Ναι ,Οπτικό Μέσο: Not Installed
Fingerprint Sensor: Ναι
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7 Pro COA (Not Installed) δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 Pro
Είναι η επαγγελματική σειρά της HP φοβερό μηχάνημα!
Ports: , 3 x USB 2.0 ,1 x eSATA ,1 x VGA ,1 x DisplayPort
1 x Microphone input ,1 x Headphone output ,1 x Modem (RJ-11)
1 x Gigabit Ethernet (RJ-45)
Εγγύηση Συσκευής : 1 χρόνο

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
βαλε κ σε αυτο
αδερφε γενικα κανεις εμποριο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πάντως 4GB μνήμη είναι λίγα .... 8GB κατ ελάχιστον χρειάζονται...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Tυπε τι θα κανεις με το συγκεκριμενο laptop που 8 δεν θα φτασουν?

παίκτη μου τα ίδια ακριβώς που έκανες και με τα άλλα λάπτοπ... απλά οι νέες εκδόσεις των εφαρμογών (πχ Office) απαιτούν έναν σκασμό μνήμη, χώρια που τα καινούργια Windows κάνουν caching χεδόν τα πάντα αλλά και αφήνουν τα πάντα στην μνήμη...

δεν μιλάμε να σηκώνεις virtual machines και διπλά λειτουργικά...

αν δε έχεις κανέναν oracle client στο laptop τότε τα 8 δεν φτάνουνε ...

για απλές χρήσεις την βγάζεις με windows 7 (για τα δεκάρια δεν ξέρω δεν τα έχω φορέσει ακόμη και θα αργήσω μέχρι να περάσουν την βρεφική ηλικία και να κλείσουν τις τρύπες τους) , 4GB και i3-i5

αν θέλεις αρκετά καλύτερη απόδοση τότε i3-i5 (η καλύτερα i7) στα 64bit με 8GB δίσκο και 240GB SSD στον οποίο θα έχεις ορίσει 8GB page memory... με 16GB και 480GB SSD είσαι εντάξει ειδικά αν παίζεις με i7...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δε ξερω ρε μαν ενα καλο ντεσκτοπ ειναι καλυτερο απ ολα

σίγουρα λόγω επεκτασιμότητας αλλά και τιμής... ααα ναι και μεγέθους οθόνης... οπωσδήποτε όμως να έχει HDMI έξοδο για να παίζει με καλές οθόνες...

αμα πρέπει όμως να μετακινήσαι με τον υπολογιστή υπό μάλης τότε το ντέσκτοπ δεν κάνει...

και το κακό είναι όσο πας σε ισχυρότερα λάπτοπ τόσο αυξάνει το βάρος τους...

έχω ένα Dell Precision i7 με 15", 16GB και 480GB SSD και είναι με τον φορτιστή 4.3 κιλά... μου κόβει την πλάτη να τον κουβαλάω.....

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
σίγουρα λόγω επεκτασιμότητας αλλά και τιμής... ααα ναι και μεγέθους οθόνης... οπωσδήποτε όμως να έχει HDMI έξοδο για να παίζει με καλές οθόνες...
κανα upgrade θα κανω εγω στ δικο μου τωρα για λαπτοπ δε ξερω αν σκεφτεις πως ολοι εχουν μια ταμπλετα ή ενα κινητο με μεγαλη οθονη ισως τελικα το λαπτοπ να νε πλεονασμος

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κανα upgrade θα κανω εγω στ δικο μου τωρα για λαπτοπ δε ξερω αν σκεφτεις πως ολοι εχουν μια ταμπλετα ή ενα κινητο με μεγαλη οθονη ισως τελικα το λαπτοπ να νε πλεονασμος

σίγουρα... αλλά αν κάνεις δουλειά όμως και πρέπει να μετακινήσαι τότε η ταμπλέτα δεν σου κάνει...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
θες πολλα λεφτα για καλο μηχανημα για δουλεια

ναι ... το δικό μου μου βγήκε με τον δίσκο και 8GB μνήμη παραπάνω γύρω στις 950 λίρες... αλλά είναι σκυλί μαύρο και ανθεκτική κατασκευή (αντέχει κλωτσοπατινάδα στο backpack και στα αεροδρόμια) ... και αλλάζει και εύκολα πληκτρολόγιο (τα χαλάω με ρυθμό ένα το τρίμηνο γιατί όλο και κάτι θα πέσει πάνω τους από καφέ μέχρι διάφορα από τις μαλακίτσες που μασουλάω) ...

ΥΓ από το γραφείο έχω και ένα MacPro με 8 και 500 ... ωραία μηχανή, εξίσου βαριά όμως και το κακό είναι ότι τα πάντα τα πληρώνεις... 

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
ναι ... το δικό μου μου βγήκε με τον δίσκο και 8GB μνήμη παραπάνω γύρω στις 950 λίρες... αλλά είναι σκυλί μαύρο και ανθεκτική κατασκευή (αντέχει κλωτσοπατινάδα στο backpack και στα αεροδρόμια) ... και αλλάζει και εύκολα πληκτρολόγιο (τα χαλάω με ρυθμό ένα το τρίμηνο γιατί όλο και κάτι θα πέσει πάνω τους από καφέ μέχρι διάφορα από τις μαλακίτσες που μασουλάω) ...

ΥΓ από το γραφείο έχω και ένα MacPro με 8 και 500 ... ωραία μηχανή, εξίσου βαριά όμως και το κακό είναι ότι τα πάντα τα πληρώνεις... 
ναι αλλα νομιζω την αποσβεση στην εχει κανει,dell παιζεις καθολου?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.697
Πόντοι
2.606
παίκτη μου τα ίδια ακριβώς που έκανες και με τα άλλα λάπτοπ... απλά οι νέες εκδόσεις των εφαρμογών (πχ Office) απαιτούν έναν σκασμό μνήμη, χώρια που τα καινούργια Windows κάνουν caching χεδόν τα πάντα αλλά και αφήνουν τα πάντα στην μνήμη...

δεν μιλάμε να σηκώνεις virtual machines και διπλά λειτουργικά...

αν δε έχεις κανέναν oracle client στο laptop τότε τα 8 δεν φτάνουνε ...

για απλές χρήσεις την βγάζεις με windows 7 (για τα δεκάρια δεν ξέρω δεν τα έχω φορέσει ακόμη και θα αργήσω μέχρι να περάσουν την βρεφική ηλικία και να κλείσουν τις τρύπες τους) , 4GB και i3-i5

αν θέλεις αρκετά καλύτερη απόδοση τότε i3-i5 (η καλύτερα i7) στα 64bit με 8GB δίσκο και 240GB SSD στον οποίο θα έχεις ορίσει 8GB page memory... με 16GB και 480GB SSD είσαι εντάξει ειδικά αν παίζεις με i7...

Τυπε ι7 με 8gb και ssd εχω και σε λαπτοπ(Dell) και σε desktop(custom) και δεν ειδα καμια εφαρμογη να τα εξαντλει και να θελει περισσοτερα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ναι αλλα νομιζω την αποσβεση στην εχει κανει,dell παιζεις καθολου?

dell έχω ... τα τελευταία 12 χρόνια...  ;)

είναι το τέταρτο που αλλάζω και τα προηγούμενα τρία συνεχίζουν να δουλεύουνε χωρίς κανένα πρόβλημα... έχοντας γράψει ατελείωτες ώρες λειτουργίας...

καταπληκτικές μηχανές, λίγο βαριές και ας πούμε αρτσούμπαλες αλλά ανθεκτικές κατασκευές και το καλό τηρούν τα πρότυπα οπότε ότι θέλεις βρίσκεις στην αγορά.. σε αντίθεση με τα Sony που δεν βρίσκεις πάντα εναλλακτικούς κατασκευαστές για κομμάτια τους..

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
dell έχω ... τα τελευταία 12 χρόνια...  ;)

είναι το τέταρτο που αλλάζω και τα προηγούμενα τρία συνεχίζουν να δουλεύουνε χωρίς κανένα πρόβλημα... έχοντας γράψει ατελείωτες ώρες λειτουργίας...

καταπληκτικές μηχανές, λίγο βαριές και ας πούμε αρτσούμπαλες αλλά ανθεκτικές κατασκευές και το καλό τηρούν τα πρότυπα οπότε ότι θέλεις βρίσκεις στην αγορά.. σε αντίθεση με τα Sony που δεν βρίσκεις πάντα εναλλακτικούς κατασκευαστές για κομμάτια τους..
νταξ με καλυψες εισαι καλος μυστης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom