Νέα

Nostalgia thread. Πότε ξεκινήσατε στο νετ και τί θυμάστε από τα νιάτα σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farmerjim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Ειχα παρει ενα λαπτοπ το 2007 που εμπαινε σε πριζα και μιλαγε σα τηλεφωνο.
Παταγα ενα κουμπι και να σου τα πουτανακια μπροστα μου

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.771
Πόντοι
9.931
Internet πρεπει να πρωτοβαλαμε καπου προς το τελος τον 90s ισως το 98. Ο πρωτος μου υπολογιστης ηταν ενας Amstrad PC 1640 και τον ειχα παρει απο ενα μαγαζι κοντα στην πλατεια της Ν. Σμυρνης παραδιπλα απο εκει που βρίσκονται σήμερα τα Starbucks, ο πωλητης ηθελα να με αποτρέψει απο το να παρω τον 1640 και μου πρότεινε να παρω εναν Amstrad CPC 6128 αλλα εγω ειχα φαει κόλλημα με αυτον γιατι τον ειχε ενας ξαδελφος μου και ηθελα να παρω τον ιδιο, δεν το μετανιωσα καθολου. Αυτο που πραγματικα μου λειπει απο εκεινες τις εποχες ειναι τα περιοδικα PIXEL και PC MASTER.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.459
Πόντοι
216
cosmodata πρεπει λεγοταν το μαγαζι στη Ν. Σμυρνη

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Θυμαστε το napster; :smiling-face-with-heart-eyes:

Συνημμένα

• Napster-Logo-.png
    Napster-Logo-.png
    21,8 KB · Εμφανίσεις: 22

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.735
Πόντοι
14.936
με αφορμη το νημα θυμηθηκα τον amiga 500 του θειου μου.ελιωνα κυριολεκτικα.ολες οι παιχνιδαρες απο τα coin-up arcade υπηρχαν
και γινοταν χαμος.μετα ανακαλυψα βεβαια την μαγεια του αγοραιου και επι πληρωμη ερωτα και αλλαξαν τα χομπι και οι ασχολιες.
ωραιες εποχες ρε παιδια γαμω την μαυριλα που ζουμε τωρα.

sexwizard

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
123
Πόντοι
0
με αφορμη το νημα θυμηθηκα τον amiga 500 του θειου μου.ελιωνα κυριολεκτικα.ολες οι παιχνιδαρες απο τα coin-up arcade υπηρχαν
και γινοταν χαμος.μετα ανακαλυψα βεβαια την μαγεια του αγοραιου και επι πληρωμη ερωτα και αλλαξαν τα χομπι και οι ασχολιες.
ωραιες εποχες ρε παιδια γαμω την μαυριλα που ζουμε τωρα.
Εποχές αθωότητας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Diablo 1 multiplayer με τηλεφωνικη κληση :rockon::rockon::rockon:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.127
Πόντοι
216
windows 95 και μετα 98...με κλασσικο μοντεμ 56κ...
Κλασσικα στο mirc και κατεβασμα μουσικης στο na[ster και limewire...
Και καναμε κλησεις μεσω μοντεμ για να παιξουμε διπλο στο fifa :)...
Πολλες φορες εμπαινα μετα τις 23:00 τπ βραδυ γιατι η χρεωση ανα ωρα ηταν πιο φθηνη...
Ξενυχτουσα μεχρι το πρωι, σε σημειο ο πατερας μου να μου πεταξει τον υπολογιστη - οθονη - πληκτρολογιο - μοντεμ - ποντικι απο τον 3ο οροφο που μενω....κατω....γιατι δεν τον ακουγα.,..
Και καλα εκανε να σας πω την αληθεια,....

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.067
Πόντοι
2.696
Σεπτέμβριο 1999 η πρώτη σύνδεση στο ίντερνετ με Η/Υ που μου είχε δώσει ο ξαδερφός μου,με pentium MMX,32mb Ram,και μερικά gigabytes σκληρό δίσκο.Σύνδεση με dial up μέσω μιας προσφοράς για 6 μήνες ίντερνετ από κουπόνια που είχε το ΒΗΜΑ της Κυριακής,και το μοιραζόμασταν με τον ξαδερφό μου.Στην αρχή έμπαινα με το χρονόμετρο μετά τις 11 το βράδυ για 1 ώρα μιας και είχε χρέωση ο ΕΠΑΚ μόνο 60δρχ/ώρα,αλλά μετά έμπαινα και την ημέρα,και οι λογ/σμοί του τηλεφώνου έρχονταν το δίμηνο 50.000δρχ..Κατέβαζα από το napster και θυμάμαι μια φορά που κατέβαζα ένα τραγούδι του Παπακωνσταντίνου.Είχα πει στον τύπο που το ανέβαζε να περιμένει να το κατεβάσω.Στο 99% ο καριόλης έφυγε...Αλλά σημείωσα το ψευδώνυμο του και μια μέρα που κατέβαζε ένα τραγούδι των blackfoot τον εκδικήθηκα,στο 99% το έκλεισα και δεν το ανέβασα ποτέ ξανά...Έμπαινα μετά στο irc με το mirc και μιλούσα με ομογενείς από ΗΠΑ/Καναδά κλπ.Το room λεγόταν #steki αν θυμάται κάποιος.Ήταν ωραία η πρώτη εμπειρία,αλλά σίγουρα τώρα το ίντερνετ είναι καλύτερο.Το 2000 έφτιαξα την πρώτη μου σελίδα με το frontpage!

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
602
Πόντοι
81
Ξενυχτουσα μεχρι το πρωι, σε σημειο ο πατερας μου να μου πεταξει τον υπολογιστη - οθονη - πληκτρολογιο - μοντεμ - ποντικι απο τον 3ο οροφο που μενω....κατω....γιατι δεν τον ακουγα.,..
Τι να πούνε κι άλλοι που φάγανε το ξύλο της ζωής τους μόλις ήρθε φουσκωμένος ο λογαριασμός πΟΤΕ...

Αυτά δεν μπορούν να τα καταλάβουν οι πιτσιρικάδες του σήμερα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
windows 95 και μετα 98...με κλασσικο μοντεμ 56κ...
Κλασσικα στο mirc και κατεβασμα μουσικης στο na[ster και limewire...
Και καναμε κλησεις μεσω μοντεμ για να παιξουμε διπλο στο fifa :)...
Πολλες φορες εμπαινα μετα τις 23:00 τπ βραδυ γιατι η χρεωση ανα ωρα ηταν πιο φθηνη...
όχι και το ποντίκι ρε φίλε, όχι και το ποντίκι

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.127
Πόντοι
216
όχι και το ποντίκι ρε φίλε, όχι και το ποντίκι
Ολα φιλε...και θυμαμαι τοτε με οτι λεφτα μαζευα ειχα αγορασει ενα ασυρματο πληκτρολογιο που ητανε οτι πιο κοντινο του το κλικ του σε λαπτοπ...σημερινα χρηματα περιπου στα 150 ευρω να φανταστεις...
Αυτο ειχα κλαψει βασικα, αφου τον υπολογιστη τον ειχα πληρωσει ο πατερας μου και δεν με ενοιαζε...

OP
OP
farmerjim

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Napster, μετα audiogalaxy, kazaa, grokster, limewire, morpheus, bearshare, soulseek και emule. Μετα torrents. Το emule και soulseek τρεχουν ακομα. To τελευταιο το'χω εγκατεστημενο ακομα, για οταν θελω να βρω κανα album απο κανα band που δεν το ξερει η μανα του.

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Napster, μετα audiogalaxy, kazaa, grokster, limewire, morpheus, bearshare, soulseek και emule. Μετα torrents. Το emule και soulseek τρεχουν ακομα. To τελευταιο το'χω εγκατεστημενο ακομα, για οταν θελω να βρω κανα album απο κανα band που δεν το ξερει η μανα του.
Που τα θυμηθηκες ολα αυτα; Φοβερος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom