Νέα

Νοσοκόμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..παληκαρια καλημερα,

..αν και το συγκεκριμενο επαγγελμα εχει αναφερθει σε αλλο θεμα ''γυναικεια επαγγελματα..'', βρισκομενος αυτες τις μερες για καποια υποθεση σε θεραπευτηριο, ξανα-παρατηρησα το ποσο ξεμπούρδελες και παρτόλες ειναι αυτες οι κοπελες που εξασκουν το εν λογω επαγγελμα....

..λετε να κανω λαθος ????????????  :idiot: :idiot:

papas2003

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω για το πόσο παρτόλες είναι από τις υπόλοιπες "απλές" αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι γενικά γυναίκες με στολές όπως νοσοκόμες,αστυνομικίνες κτλ. σίγουρα εξάπτουν την φαντασία μας!!Έτσι δεν είναι? ;)

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Σίγουρα ακούγονται πολλά για τις νοσοκόμες ... και όπως λέει και ο σοφός λαός ...  δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά ...
ʼλλωστε ... για φανταστείτε τόσες ώρες  και ιδαίτερα βράδια ... πως να περάσουν οι ατέλειωτες ώρες .... χεχεχε ...

Πάντως βρε παιδία θυμάμαι χρόνια πριν .. όταν είχα νοσηλευτεί στο 401 για λίγες μέρες, ήταν μια νοσηλεύτρια υπέροχη ... αφού είχε έλεθι ένα βράδι να μου δώσει τα χάπια μου και το πως κράτηθηκα δεν ξέρω! (ίσως επειδή είμασταν 6 άτομα στο θάλαμο....)

RUMPIROZA

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ποια χρονια εισουν στο 401 φιλε;

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εχει βγαλει για τις αποκλειστικες που κανανε "αποκλειστικα"  πραγματα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
..παληκαρια καλημερα,

..αν και το συγκεκριμενο επαγγελμα εχει αναφερθει σε αλλο θεμα ''γυναικεια επαγγελματα..'', βρισκομενος αυτες τις μερες για καποια υποθεση σε θεραπευτηριο, ξανα-παρατηρησα το ποσο ξεμπούρδελες και παρτόλες ειναι αυτες οι κοπελες που εξασκουν το εν λογω επαγγελμα....

..λετε να κανω λαθος ????????????  :idiot: :idiot:

αλλη δουλεια δεν εχεις μπρε?παρα να ανοιγεις καυλωτικα θρεντ?αντε και μου θυμισες την μουναρα που μου εφερνε πρωινο τις προαλλες στο νοσοκομειο.........

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
με μια που το ειχα σχολιασει το συγκεκριμενο θεμα ελαβα την απαντηση ....

α)  '' πολλες απο εμας ειμαστε πολυ κοντα στο σημειο που η μεταπηδηση απο τη υγεια  στην αρρωστεια ή απο τη ζωη στο θάνατο ειναι ενα κλικ, οποτε εχουμε μαθει να εκτιμουμε την αξια των απολαυσεων''.

β)  '' και να συμπεριλαβουμε και την προσπαθεια της διεκδικησης καποιας σχεσης με κανεναν καλο γιατρο (δωσε για να λαβεις δηλαδη).

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
η στολη μαλλον ειναι αυτο που κανει το 'κλικ' και καυλωνουμε με τις νοσοκομες...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Πριν λιγο καιρο νοσηλευτικα για λιγες μερες σε νοσοκομειο στην επαρχια και επαθα την πλακα μου με τις στρινγκιες που διεκρινα κατω απο τις ασπρες φορμες σε παρα πολλες.Δεν μπορει ρε παιδια να μην το ξερανε  οτι φαινεται το στρινγκακι ετσι λεπτο που ειναι το υφασμα τις στολης.Για να μην αναφερω για τα κουμπια που αφηνουν ξεκουμπωτα. 

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
με μια που το ειχα σχολιασει το συγκεκριμενο θεμα ελαβα την απαντηση ....

α)  '' πολλες απο εμας ειμαστε πολυ κοντα στο σημειο που η μεταπηδηση απο τη υγεια  στην αρρωστεια ή απο τη ζωη στο θάνατο ειναι ενα κλικ, οποτε εχουμε μαθει να εκτιμουμε την αξια των απολαυσεων''.

..ολες οι ψώλες εχουν και ιδεολογια....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Επαθα την πλακα μου με τις στρινγκιες που διεκρινα κατω απο τις ασπρες φορμες σε παρα πολλες.Δεν μπορει ρε παιδια να μην το ξερανε  οτι φαινεται το στρινγκακι ετσι λεπτο που ειναι το υφασμα τις στολης.Για να μην αναφερω για τα κουμπια που αφηνουν ξεκουμπωτα.  

EΠΙΤΗΔΕΣ το κάνουν οι ψώλες... για να στέλνουν τους ασθενείς αδιάβαστους μια ώρα αρχίτερα και ν' αδειάζουν τα κρεββάτια! ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΕΣ...

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εγώ ήμουν στο 401 το 1996 το καλοκαίρι για 3 μήνες και είχα ερωτευθεί μια νοσοκόμα είχε κάτι δαχτυλάκια στα πόδια μαγια

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ μια εβδομάδα είχα μείνει στο 401 ... δεν φαντάζομαι τη νοσοκόμα να την λέγανε Λεμονιά ε;

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
είχα πάει με ερυθρά από το kebop και μετά καπάκι πήγα με ανεμοβλογιά και έμεινα ως νοσοκόμος στο λοιμωδών ,την νοσοκόμα δεν ξέρω πως την λέγανε γιατί την έβλεπα εκεί που ήταν τα μαγειρεία απέναντι forage κάτι τσόκαρα ανοιχτά μπροστά και είχε κάτι ποδαράκια τρελα ,μια φορα χάζευα τα πόδια τις και έπεσα επάνω τις είχε πολύ μικρό και σφιχτό στήθος με έχεσε βεβαια άσχημα αλλα εγώ "γαβλοσα" περισσότερο

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αυτή η λεμονια που λες πως είναι?

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Λοιπον , συναδελφοι , ανοιξατε γαμω τα θεματα!!!Την προηγουμενη εβδομαδα νοσηλευτηκα σε μεγαλο ιδιωτικο θεραπευτηριο των Αθηνων και επαθα την πλακα μου με τις νοσηλευτριες αλλα και τις γιατρινες!!!
τι να πρωτοσκεφτω, τον μετεγχειριτικο πονο μου η τα ξεκωλα που ερχοντουσαν 1 η ωρα τα ξημερωματα να μου αλλαξουν ορο η να μου παρουν τημν πιεση, με τις μπλουζιτσες ελαφρως ξεκουμπωτες στο ντεκολτε!!!
Δυστυχως , εμενε και η συζυγος μαζι μου το βραδυ( ειχα μονοκλινο) και δεν μπορεσα να κανω κανενα καλο κονε γιατι οι περισσοτερες ψηνοντουσαν!!!
Αντε , περαστικα μου και χαιρομαι που σας ξαναβλεπω παλι !!!!!!! 

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Η Λεμονιά ήταν γύρω στο 1.70, λεπτή με κανονικό σώμα, σίγουρα όχι βυζαρού, αλλά με καμπύλες (όχι έντονες), είχε καστανά μαλλία και μάτια και πλύ γλυκό πρόσωπο ... του στυλ girl next door.

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Λοιπον , συναδελφοι , ανοιξατε γαμω τα θεματα!!!Την προηγουμενη εβδομαδα νοσηλευτηκα σε μεγαλο ιδιωτικο θεραπευτηριο των Αθηνων και επαθα την πλακα μου με τις νοσηλευτριες αλλα και τις γιατρινες!!!
τι να πρωτοσκεφτω, τον μετεγχειριτικο πονο μου η τα ξεκωλα που ερχοντουσαν 1 η ωρα τα ξημερωματα να μου αλλαξουν ορο η να μου παρουν τημν πιεση, με τις μπλουζιτσες ελαφρως ξεκουμπωτες στο ντεκολτε!!!
Δυστυχως , εμενε και η συζυγος μαζι μου το βραδυ( ειχα μονοκλινο) και δεν μπορεσα να κανω κανενα καλο κονε γιατι οι περισσοτερες ψηνοντουσαν!!!
Αντε , περαστικα μου και χαιρομαι που σας ξαναβλεπω παλι !!!!!!! 

Φίλε σε καταλαβαίνουμε απόλυτα νομίζω ... άντε περαστικά σου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom