Νέα

Νορβηγίδες, Σουηδές, Φινλανδές, Ισλανδές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nicole Peters
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

speck50

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
...οι γυναικες ειναι ολα τα λεφτα !!!ξανθες με γαλανα ματια μελαχρινεσ με γαλανα ματια ....σωματα απεχτα

συμφωνω, όντας λάτρης Σουηδίας αντιμετωπίζω αυτο ακριβώς το προβλημα καθε φορα που την επισκέπτομαι. Βεβαια όπως ανεφερε και καποιος αλλος συναγωνιστης ειναι καπως επιφυλακτηκες στην αρχη με τους ξένους αλλα εν συνεχεια εχουν το περιθώριο να γινουν πιο δεκτικές αλλα σε καμια περιπτωση η ζωη εκει δεν ειναι σα την ελλαδα. Εκει ειναι πολυ των.. νόμων

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Και η Ισλανδία έφτασε η χάρη μου στην αναζήτηση του Αγιου Δισκοπότηρου της τέλειας μελαχροινής...

Ξέρω πως τόσο βόρεια ματαιοπονώ αλλά ως άλλος (M)Πέογουλφ βρήκα την Miss World 2005 Unnur Birna Vilhjálmsdóttir.

Speck50 σου αρέσουν οι γυναίκες με Speck?

unnurbirnavilhjlmsdttirek7.jpg

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
gunther, errr shakespear in luv,

Scand Glamour, champagne, sex and respect!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506
φίλε μου θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου! οι πρώην ανατολικο-ευρωπαίες σε κοιτάζουν -όπως και οι ελλ(ε)ηνίδες άλλωστε- ως ένα κινούμενο πορτοφόλι, απλά αυτές είναι στο κυνήγι του συμφέροντος ένα επίπεδο παραπάνω από τς υπόλοιπες και τους το αναγνωρίζω...

Ναι, ενώ οι Σκανδιναβές θα σε κοιτάνε ΠΑΝΤΑ σαν ένα αρσενικό σωβινιστικό γουρούνι και ΠΟΤΕ σαν άντρα. Δεν είναι όλες οι ανατολικοευρωπαίς πουτάνες...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom