apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
φρικ λαβερ και εσυ τυπε?Στην ταινία όπως ήταν σαν φρίκουλο την γούσταρα.
φρικ λαβερ και εσυ τυπε?Στην ταινία όπως ήταν σαν φρίκουλο την γούσταρα.
ετσι τυπερε απολυτε ? Gorgoroth ?! Δεν μας τα εχεις πει αυτα τυπε μου !
ετσι τυπε
καφριλες
ζαμπονια στην μουρη
λατινικες βρισιες
χλαπατσες στην μαπα
αναποδοι σταυροι
σκοταδισμος
http://[URL unfurl="true"]www.deviantart.com/download/216916770/equius_headbanging_by_manisoke-d3l5a1u.gif[/img[/URL]]
[/quote][img]http://images.zaazu.com/img/The-Devil-devil-fire-monster-smiley-emoticon-000833-large.gif
Δεν το κρύβω, κάτι τέτοιες ώρες ώρες τις γουστάρωφρικ λαβερ και εσυ τυπε?
δεν την στραπονιαζει κανονικα ομως.fake σκηνη φυσικα.φαινεται και στην αρχη του βιντεο.καυλα μουνι παντως.
ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ.. ΝΑΙ, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΜΙ H TAINIA EINAI AΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΣΟ ΑΥΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΔΑΝΕΖΙΚΑ ΟΣΚΑΡ.. ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.. ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.. ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΡΙΤΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ..
καλο ειναι μωρε.καυλωνω πολυ με τα freek dark τσικακια οπως ο απολυτος.Πατσαβουρα !
ελα να εκδηλωνονται ολοι οι freak loversκαλο ειναι μωρε.καυλωνω πολυ με τα freek dark τσικακια οπως ο απολυτος.
ειμαι τυπε το παραδεχομαι.γουσταρω αδυνατουλικα φρικακια μαυροβαμενα μαυροφορεμανα.τυπε χρονια εχω να παω σε χοροστασιο και dark sun.ασε που απο γκαζι δεν εχω ιδεα τι παιζει απο τοτε που αρχισαν να ανεβαινουν εκει τα νταρκαδικα.ελα να εκδηλωνονται ολοι οι freak lovers
τυπε αυτο το φρικιο το ?ειμαι τυπε το παραδεχομαι.γουσταρω αδυνατουλικα φρικακια μαυροβαμενα μαυροφορεμανα.τυπε χρονια εχω να παω σε χοροστασιο και dark sun.ασε που απο γκαζι δεν εχω ιδεα τι παιζει απο τοτε που αρχισαν να ανεβαινουν εκει τα νταρκαδικα.
χαλαρα τυπεΑπόλυτε, στο σχιστομάτικο του έδινα την μήτρα στα χέρια
ολες τυπεΔιάλεξε απόλυτε...
www.imagebam.com/image/f51838174203450] [/URL] www.imagebam.com/image/7b6065174203456] [/URL] www.imagebam.com/image/8080d6174203461] [/URL] www.imagebam.com/image/fcad0c174203467] [/URL] www.imagebam.com/image/2dba47174203479] [/URL] www.imagebam.com/image/1b1eec174203485] [/URL] www.imagebam.com/image/1bc8e9174203492] [/URL]
με χιλια τυπε.ειδικα το δευτερο.καυλα ειναι για πολυ χυσιμο...τυπε αυτο το φρικιο το ?
ή αυτο
<iframe frameborder="0" width="480" height="276" src=""></iframe>
<a href="" target="_blank">Noomi Rapace Yasmine Garbi</a> <i> από <a href="" target="_blank">UZI4you</a></i>