Νέα

Νομοθεσία περί οπλοφορίας κλπ αντικειμένων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ErMaC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω για τις απαντησεις,εχω χασει κ τις επαφες με τις σειρες μου απο Κρητη :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
μια δερματινη ζωνη με μεγαλη μεταλικη αγκραφα, ενα μακρυ κλειδι πορτας, 2-3 μεγαλα δαχτυλιδια, ακομα και μια πετρα ή ενα κουτσουρο παρμενα εκεινη τη στιγμη απ το δρομο με λιγο ψυχη μια χαρα δουλευουν και ειναι και με την εγκρυση και του κρατους και του χρυσοχοιδη :2funny:
τωρα οποιος την βλεπει ραμπο και γουσταρει σιδερικα, κερατα κτλ καλα θα κανει αν τα βγαλει εξω να ξερει και να μπορει τα υποστηριξει αλλιως θα του τα βαλουνε στο κωλο ασαλιωτα

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
μια δερματινη ζωνη με μεγαλη μεταλικη αγκραφα, ενα μακρυ κλειδι πορτας, 2-3 μεγαλα δαχτυλιδια, ακομα και μια πετρα ή ενα κουτσουρο παρμενα εκεινη τη στιγμη απ το δρομο με λιγο ψυχη μια χαρα δουλευουν και ειναι και με την εγκρυση και του κρατους και του χρυσοχοιδη :2funny:
τωρα οποιος την βλεπει ραμπο και γουσταρει σιδερικα, κερατα κτλ καλα θα κανει αν τα βγαλει εξω να ξερει και να μπορει τα υποστηριξει αλλιως θα του τα βαλουνε στο ασιαλιωτα κωλο

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
E

ErMaC

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
3. Στις διατάξεις του παρόντος νόμου υπάγονται επίσης:
α. Σιγαστήρες, που τοποθετούνται σε οποιοδήποτε όπλο.
β. Συσκευές ή εγκαταστάσεις, που προορίζονται για το φωτισμό του στόχου ή του σκοπεύτρου του όπλου.
γ. Σκοπευτικές διόπτρες όπλων, και πάσης φύσεως σκόπευτρα ως και εξομοιωτές σκοποβολής.
δ. Ανταλλακτικά, μέρη και εξαρτήματα όπλων και εκρηκτικών μηχανισμών, ως και μέρη πυρομαχικών.
ε. Απομιμήσεις (REPLICA) πυροβόλων όπλων, εφόσον αυτές είναι δυνατό να μετατραπούν σε πραγματικά όπλα, ως και μη λειτουργούντα, λόγω ουσιώδους έλλειψης ή βλάβης, πυροβόλα όπλα.[/i]

δλδ και οι διοπτρες!
μαλακας νομος, εγω μπορει να εχω διοπτρα σπιτι μου γιατι ειμαι ηδονοβλεψιας κ γουσταρω να αραζω βραδυ στο μπαλκονι...  :tits2: :tits2: :tits2:

εξαλλου οι διοπτρες πωλουνται κ ξεχωριστα του οπλου

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Για να μην δημιουργούνται παρερμηνίες, ορίστε τι προβλέπεται στην σχετική Νομοθεσία περί όπλων...

Έκδοση Αδείας Οπλοφορίας (άρθρο 10 του Ν. 2168/1993)

Έκδοση Αδείας Οπλοφορίας για Ασκηση στη Σκοποβολή

Έκδοση Αδειας Κατοχής Όπλων Σκοποβολής

Έκδοση Αδείας Κατοχής Κυνηγετικών Όπλων (άρθρο 8 παρ. 1 Ν. 2168/1993)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom