You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nomads ANT1
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 167K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Ο μεσος κάφρο-Έλλην έκανε πάλι το θαύμα του και έβγαλε δημοφιλέστερο παίκτη τον πιο προβληματικό όλων, Μαυριδη!! Ήμαρτον!
ή απλά το κανάλι... δεν βλέπουμε και τις ψήφους...
επίσης αν τα κερδίσει και καλά τα χρήματα αυτός, θα έχουν κάνει προφανώς συμφωνία ώστε να έχει εκπομπή στον αντ1, μη σου πω ότι σκέφτομαι πως αυτός θα παρουσιάσει και το nomads του χρόνου, ώστε να βγάλει αυτά τα χρήματα από τον αντ1 και να μη τα πάρει σε μετρητά...
τεσπα μπούρδες. αηδία show...
αηδία παίχτες
αηδία αθλήματα
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Όντως παίζει και αυτο το ενδεχόμενο.ή απλά το κανάλι... δεν βλέπουμε και τις ψήφους...
επίσης αν τα κερδίσει και καλά τα χρήματα αυτός, θα έχουν κάνει προφανώς συμφωνία ώστε να έχει εκπομπή στον αντ1, μη σου πω ότι σκέφτομαι πως αυτός θα παρουσιάσει και το nomads του χρόνου, ώστε να βγάλει αυτά τα χρήματα από τον αντ1 και να μη τα πάρει σε μετρητά...
αηδία παίχτες
αηδία αθλήματα
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
αηδία παίχτες
αηδία αθλήματα
Οπερέτα
adjudicator1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Θα διαφωνησω ηταν πιο ωραιο απο το survivor και οι δοκιμασιες ειχαν περισσότερο ενδιαφερον...
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
αυτος!1-0ποιός?
:S :S :S
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 55325
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ο αλλος ο Αναδιωτης γιατι τα παρατησε?
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
Γιατί δεν θέλησε να πάρει μέρος στον τελικό του Nomads;
Ο Νίκος Αναδιώτης δεν θα διεκδικήσει το έπαθλο του Nomads, καθώς τα παράτησε στον ημιτελικό. Ο ίδιος βγήκε στο Πρωινό σε σύνδεση μέσω Skype και απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις. Γιατί είχε κόντρα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ποιος είναι ο αληθινός χαρακτήρας του Γιώργου Μαυρίδη;
«Δεν ήθελα να είμαι στον τελικό. Δεν ήθελα να διεκδικήσω το έπαθλο. Δεν είμαι τσάμπα εδώ, κάθε μέρα που περνάει… Δεν έχασα 100 χιλιάρικα, δεν τα είχα και μου τα πήραν. Μπορεί να μην το ήθελα τόσο πολύ. Μου βγήκε το συναίσθημα έτσι ξαφνικά.
Δεν ήμασταν τόσο κοντά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου όταν μπήκαμε στο Nomads. Όταν σταματάς να κάνεις παρέα με κάποιον, δεν σημαίνει ότι έχεις μαλώσει μαζί του. Νομίζατε ότι ήμασταν κολλητοί, ενώ δεν ήμασταν. Δεν θα δώσω παραπάνω έκταση.
Ο Γιώργος Μαυρίδης στην αρχή του παιχνιδιού είχε μια στάση πιο απόμακρη, δεν ήξερα τους λόγους. Αυτοί που χαρακτηρίζουν τον Γιώργο διπρόσωπο, καλύτερα είναι να προσέξουν τις δικές τους συμπεριφορές ως προς τον Γιώργο».
Ο Νίκος Αναδιώτης δεν θα διεκδικήσει το έπαθλο του Nomads, καθώς τα παράτησε στον ημιτελικό. Ο ίδιος βγήκε στο Πρωινό σε σύνδεση μέσω Skype και απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις. Γιατί είχε κόντρα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ποιος είναι ο αληθινός χαρακτήρας του Γιώργου Μαυρίδη;
«Δεν ήθελα να είμαι στον τελικό. Δεν ήθελα να διεκδικήσω το έπαθλο. Δεν είμαι τσάμπα εδώ, κάθε μέρα που περνάει… Δεν έχασα 100 χιλιάρικα, δεν τα είχα και μου τα πήραν. Μπορεί να μην το ήθελα τόσο πολύ. Μου βγήκε το συναίσθημα έτσι ξαφνικά.
Δεν ήμασταν τόσο κοντά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου όταν μπήκαμε στο Nomads. Όταν σταματάς να κάνεις παρέα με κάποιον, δεν σημαίνει ότι έχεις μαλώσει μαζί του. Νομίζατε ότι ήμασταν κολλητοί, ενώ δεν ήμασταν. Δεν θα δώσω παραπάνω έκταση.
Ο Γιώργος Μαυρίδης στην αρχή του παιχνιδιού είχε μια στάση πιο απόμακρη, δεν ήξερα τους λόγους. Αυτοί που χαρακτηρίζουν τον Γιώργο διπρόσωπο, καλύτερα είναι να προσέξουν τις δικές τους συμπεριφορές ως προς τον Γιώργο».
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
ο τελικός πότε θα παίξει? κυριακή?
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
σημερα ειναι...ο τελικός πότε θα παίξει? κυριακή?
αλλα απεναντι εχει My Style Rocks
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Γιατί δεν θέλησε να πάρει μέρος στον τελικό του Nomads;
«Δεν ήθελα να είμαι στον τελικό>>
Παπάρια. Τα έφτυσε κανονικά σε αντοχή και ζαλίστηκε κιόλας. Με το που σήκωσε σημαία ο βουτάω απο ανεμογεννήτριες έχασε κάθε ηθικό και τα παράτησε.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
λιγο που δεν χωρουσε να περασει απο τα ξυλινα τετοιαΠαπάρια. Τα έφτυσε κανονικά σε αντοχή και ζαλίστηκε κιόλας. Με το που σήκωσε σημαία ο βουτάω απο ανεμογεννήτριες έχασε κάθε ηθικό και τα παράτησε.
λιγο που εκλασε απο αντοχες
ε σου λεει ας κανω τον υπερανω
με τη καβατζα οτι εχει μεριδιο απο κλαψομουνιδη
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
σημερα ειναι...
αλλα απεναντι εχει My Style Rocks
τα έχω και τα δύο ανοιχτά αλλά nomads ακούω, χαμηλά, και my style rocks, το παρακολουθώ κανονικά.
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
επίσης...
αν δεν έχει γαμηθεί ο αναδιώτης με τον μαυρίδη εκεί μέσα...
εγώ πάω αύριο σε ένα μπουρδέλο να γαμήσω και μετά παντρεύομαι και μία γυναίκα και δεν ξαναπάω με άντρα...
τόσο κοντά που ήρθαν αυτοί οι δύο, κανονικά αδέρφια...
αν δεν έχει γαμηθεί ο αναδιώτης με τον μαυρίδη εκεί μέσα...
εγώ πάω αύριο σε ένα μπουρδέλο να γαμήσω και μετά παντρεύομαι και μία γυναίκα και δεν ξαναπάω με άντρα...
τόσο κοντά που ήρθαν αυτοί οι δύο, κανονικά αδέρφια...
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
θα μας πει το μουνικλαμενο γιατι μπηκε στο νομαντς
αν ειναι καμια μαλακια τυπου
"ηθελα τα λεφτα για να βοηθησω ενα φιλο μου"
σαν τον βαλαση θα ξερασω απο τα ματια
ενημερώστε κι εδώ πάντως, γιατί δεν με βλέπω να τους ακούω, θα είμαι συγκεντρωμένος στο my style rocks και στη ραμόνα
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
πάντως έχω σιχαθεί τόσο το βρωμοσκατοψυχοψευτικο χαρακτήρα του κατσινόπουλου που τελευταία όποτε πάει να μιλήσει κάνω mute τον ήχο...