οχι τυπε,εκτιμω ανθρωπους που για να πατησουν το enter στην υποβολη φορολογικης δηλωσης παιρνουν 50 ευρω :S :S :S
Πάντως οποιος θέλεις ας το κάνει και μόνος του να γλυτώσει τα ευρόπουλα και να πάει και σε κανα studiaki...
οχι τυπε,εκτιμω ανθρωπους που για να πατησουν το enter στην υποβολη φορολογικης δηλωσης παιρνουν 50 ευρω :S :S :S
το πρωι ξυπνησε την Δημητρα με σπατουλαρισμα τυπεΦωτια η γύφτισσα τυπε. :S :S :S
Κάποιοι άλλοι απο δαυτους απολύουν καμία χιλιάδα για την βιωσιμότητα της επιχείρησης..οχι τυπε,εκτιμω ανθρωπους που για να πατησουν το enter στην υποβολη φορολογικης δηλωσης παιρνουν 50 ευρω :S :S :S
τυπε ειπαμε να μας κανεις την δηλωση,οχι ισολογισμο πολυεθνικης :S :S :S
Και πάντως εγω για κάτω απο 100 δεν ασχολούμαι... οποιος θέλει μόνος τους....
τυπε ειπαμε να μας κανει την δηλωση,οχι ισολογισμο πολυεθνικης :S :S :S
Και πάντως εγω για κάτω απο 100 δεν ασχολούμαι... οποιος θέλει μόνος τους....
Κοψε κατι ρε τυπε με 50 οχι απλα ασχολεισαι κανεις και κωλοτουμπες απο τη χαρα σου... :S :S :S
τυπε οπως καταλαβες αν δεν πουμε για δηλωσεις και τετοια,κανεις δεν ασχολειται με το nomads :S :S :SA. Aλήθεια λέω και τέλος αυτο..
Β. Η Δώρα μπορεί να είναι "αλογομούρα" αλλά απο κορμί ΚΟΛΑΣΗ.. Ε????
τυπε οπως καταλαβες αν δεν πουμε για δηλωσεις και τετοια,κανεις δεν ασχολειται με το nomads :S :S :S
ΧΑΧΑΧΧΑΑ ψιλονερόβραστο ειναι ... αλλά οι κοπέλες ήταν "καλές",,,,
Μιλας για αυτες που εφυγαν τυπε :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/wp-content/uploads/2017/10/kalogridi-1-682x384.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ρε κοπέλια... λόγω τιμης τωρα... είναι αλήθινή γυναίκα αυτή??? εγω για τρεβέλι την κόβω ρε γμτ...... !!!!
Μιλας για αυτες που εφυγαν τυπε :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/wp-content/uploads/2017/10/kalogridi-1-682x384.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε κοπέλια... λόγω τιμης τωρα... είναι αλήθινή γυναίκα αυτή??? εγω για τρεβέλι την κόβω ρε γμτ...... !!!!
Μπορει να την αγριεύει ο φακος τυπε. :S :S :S
Τυπε τώρα από γυφτοπουλα, την έκανες εντελώς κατσιβελα.. :S :S :S:S :S :S
θα ακολουθησει μουνοχερο τυπετο μωρό γράπωσε ρώγα δήμητρας