nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.366
- Πόντοι
- 1.106
Τι ναι αυτό φίλε σαν το κόπι πάστε και το βιτζιεει?φακε νιους
Τι ναι αυτό φίλε σαν το κόπι πάστε και το βιτζιεει?φακε νιους
ε ναι...δεν μιλας ξενα?Τι ναι αυτό φίλε σαν το κόπι πάστε και το βιτζιεει?
σε αναμενα καρβουνα το περιμενουμεε ναι...δεν μιλας ξενα?
Standarλες οταν ηταν μικρη να ειχε πουλακι? :S
Γαμω οποιον πουστη βλεπει αυτα τα πουστοπαιχνιδα!!! Ψοφος!!! Να σαπισουν τα κοκαλα του!
Τι καλοκαρδος ανθρωπος εισαι εσυ τυπε :S :S :S
Αυριο στις εννιά όλοι εδώ,απουσιολόγος πάλι ο εποπ για τον ποδολάγνο έχω επιφυλάξεις και τον Αλέξ.Ένα τρολακι της πουτσας είναι τύπε...μην ασχολείσαι.
Ένα τρολακι της πουτσας είναι τύπε...μην ασχολείσαι.
σε βρισκω αυστηρο :S :S :SΑυριο στις εννιά όλοι εδώ,απουσιολόγος πάλι ο εποπ για τον ποδολάγνο έχω επιφυλάξεις και τον Αλέξ.
Τράβα γαμησου ρε καρκίνωμα της κοινωνίας...Αντε για υπνο ρε ναυαγιο...
Πολύ έξυπνη κίνηση από σκαι να βάλει απέναντι από νομαντς το Ελλάδα έχεις ταλέντο
o,τι ωρα και να επιλέξουν είναι χαμενοι, γιατι η υπερπαραγωγή σουρβαιβαλ τελειωνει ο,τι ωρα μας καυλωσει..10:04 - 10:15,10:30, 10:42, 10:53, 11:01στης 11 αρχιζει?
συνηλθες απο το σοκ του σαββατου με το μαι σταιλ ροκς?o,τι ωρα και να επιλέξουν είναι χαμενοι, γιατι η υπερπαραγωγή σουρβαιβαλ τελειωνει ο,τι ωρα μας καυλωσει..10:04 - 10:15,10:30, 10:42, 10:53, 11:01
νοσηλευτηκα μαν, αλλα τωρα είμαι οκ...συνηλθες απο το σοκ του σαββατου με το μαι σταιλ ροκς?
o,τι ωρα και να επιλέξουν είναι χαμενοι, γιατι η υπερπαραγωγή σουρβαιβαλ τελειωνει ο,τι ωρα μας καυλωσει..10:04 - 10:15,10:30, 10:42, 10:53, 11:01