nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 8.296
- Πόντοι
- 2.456
Τι ναι αυτό φίλε σαν το κόπι πάστε και το βιτζιεει?φακε νιους
Τι ναι αυτό φίλε σαν το κόπι πάστε και το βιτζιεει?φακε νιους
ε ναι...δεν μιλας ξενα?Τι ναι αυτό φίλε σαν το κόπι πάστε και το βιτζιεει?
σε αναμενα καρβουνα το περιμενουμεε ναι...δεν μιλας ξενα?
Standarλες οταν ηταν μικρη να ειχε πουλακι? :S![]()
Γαμω οποιον πουστη βλεπει αυτα τα πουστοπαιχνιδα!!! Ψοφος!!! Να σαπισουν τα κοκαλα του!
Τι καλοκαρδος ανθρωπος εισαι εσυ τυπε :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυριο στις εννιά όλοι εδώ,απουσιολόγος πάλι ο εποπ για τον ποδολάγνο έχω επιφυλάξεις και τον Αλέξ.Ένα τρολακι της πουτσας είναι τύπε...μην ασχολείσαι.
Ένα τρολακι της πουτσας είναι τύπε...μην ασχολείσαι.
σε βρισκω αυστηρο :S :S :SΑυριο στις εννιά όλοι εδώ,απουσιολόγος πάλι ο εποπ για τον ποδολάγνο έχω επιφυλάξεις και τον Αλέξ.![]()
Τράβα γαμησου ρε καρκίνωμα της κοινωνίας...Αντε για υπνο ρε ναυαγιο...
Πολύ έξυπνη κίνηση από σκαι να βάλει απέναντι από νομαντς το Ελλάδα έχεις ταλέντο![]()
![]()
![]()
![]()
o,τι ωρα και να επιλέξουν είναι χαμενοι, γιατι η υπερπαραγωγή σουρβαιβαλ τελειωνει ο,τι ωρα μας καυλωσει..10:04 - 10:15,10:30, 10:42, 10:53, 11:01στης 11 αρχιζει?
συνηλθες απο το σοκ του σαββατου με το μαι σταιλ ροκς?o,τι ωρα και να επιλέξουν είναι χαμενοι, γιατι η υπερπαραγωγή σουρβαιβαλ τελειωνει ο,τι ωρα μας καυλωσει..10:04 - 10:15,10:30, 10:42, 10:53, 11:01
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
νοσηλευτηκα μαν, αλλα τωρα είμαι οκ...συνηλθες απο το σοκ του σαββατου με το μαι σταιλ ροκς?
o,τι ωρα και να επιλέξουν είναι χαμενοι, γιατι η υπερπαραγωγή σουρβαιβαλ τελειωνει ο,τι ωρα μας καυλωσει..10:04 - 10:15,10:30, 10:42, 10:53, 11:01
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()