giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
και στο καυλι τον θυμιζει τυπε
Τεράστια τα προσόντα του καλογρίδη :S :S :S
και στο καυλι τον θυμιζει τυπε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261683.0;attach=953177;image[/img[/URL]]
[/quote] ↑
ευη ιωαννιδου
:wanker:
Παντως η Καλογριδη δεν ξερω γιατι αλλα μου θυμιζει τον Ροκκο κ στην φατσα κ στην φωνη
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261683.0;attach=953325;image[/img[/URL]]
[/quote]
Εχεις πολλους σωσίες ο σκληρος καριολης τυπε. :S :S :S
Εχεις πολλους σωσίες ο σκληρος καριολης τυπε. :S :S :S
ένα πουτσάκι το έχει και αυτή
ένα πουτσάκι το έχει και αυτή![]()
τύπε θα πέσει πολύ στραπόνιασμα στα αρσενικά της ομάδας, θα φύγουν καστράτο από εκείΠαιζει να ειναι και μεγαλυτερο απο του Καλογριδη τυπε...μιλαμε η γουρουνοκαριολα η Βαλαβανη ειναι γατακι μπροστα σε αυτα τα τραβελια.
νομίζω ναι τύπε, είναι για άσχημα γούσταμονο εγω τον ξεκωλιαζα ευχαριστως τον τυπο καλογριδη?
σηκωνει πολυ καρατε και χλεπα η πουρογρια
ξανασκεφτειτε το...
μονο εγω τον ξεκωλιαζα ευχαριστως τον τυπο καλογριδη?
σηκωνει πολυ καρατε και χλεπα η πουρογρια
ξανασκεφτειτε το...
νομίζω ναι τύπε, είναι για άσχημα γούστα:S
λετε να μου γυρισει μπουμερανγκ και να τρεχω ε?Τυπε μου πολλοι σαν και σενα πιστεψαν οτι θα μπουνε στον Καλογριδη και μετα φυγανε με το κωλαντερο στο χερι και τη τρυπα του οζοντος αντι για κωλοτρυπιδα...
λετε να μου γυρισει μπουμερανγκ και να τρεχω ε?
![]()
ο τύπος καλογρίδης έχει ένα τεράστιο φαλλό και δύο εξωτερικές ωοθήκες αντί για όρχεις, θέλει προσοχή :S :Sλετε να μου γυρισει μπουμερανγκ και να τρεχω ε?
![]()
ένα πουτσάκι το έχει και αυτή![]()
μικρά βυζιά με πέος, ο χειρότερος συνδυασμός τύπε μου :S :SΚατι αχνοφαίνεται τυπε. :S :S :S
μικρά βυζιά με πέος, ο χειρότερος συνδυασμός τύπε μου :S :S![]()
![]()
μικρά βυζιά με πέος, ο χειρότερος συνδυασμός τύπε μου :S :S![]()
![]()