Νέα

Nomads ANT1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 167K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η σκεψη σας για το επερχομενο reality

• O Αρναου ειναι πολυ βλαξ

Ψήφοι: 119 50,0%
  • Ο ΑΝΤ1 ολο μκιες reality ψαχνει να βρει

Ψήφοι: 44 18,5%
  • Ντανος για δημαρχος

Ψήφοι: 75 31,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    238

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
εχουμε κανενα summary με τα κολαρακια που εδειξε σημερα γιατι το εχασα το επεισοδιο .

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
ποιος πεθαινει αυριο απο τους φωτιες?
:wanker:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
:erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection:

Συνημμένα

• ka.png
    ka.png
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 50

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Παιδια εντυπωσιαστηκα...αυριο 20.50 ...ΑΝΑΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Επισκέπτης
Παντως αν και νωρις ακομα του Τουρκαλα ειναι πιο χλιδατη παραγωγη και πιο καλα στημενη...λογικο κιολας αφου ο τυπος το εχει κανει βιομηχανια.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
καπακι στον αντ1 η σολωμου με τα βυζομπαλα να χοροπηδανε

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Για πρώτη μέρα καλά είμαστε  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

71 μέλη και 104 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Γελάστε ελευθερα

Οι πρώτες εικόνες δημοσιεύτηκαν στο ant1iwo, ενώ η μιλώντας στο MUST, ανέφερε πως θα δήλωνε συμμετοχή και στο Survivor! Λίγο αργότερα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα όπου της ανακοινώθηκε ότι θα συμμετάσχει τελικά στο παιχνίδι.

Ωστόσο η Κύπρια βλέποντας την πρωινή εκπομπή της Φαίη Σκορδά και όλα όσα λέγονταν για το Nomads, αισθάνθηκε πως κάτι τρέχει και χωρίς δεύτερη σκέψη επικοινώνησε με την παραγωγή του NOMADS στην Ελλάδα και όπως αναφέρει το showtimecy,  «πάγωσε» με την απάντηση της παραγωγής.
Δείτε τι έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:
«Όπως όλοι γνωρίζατε μέχρι στιγμής, είχα υποβάλει αίτηση για το Nomads 2017 και πριν από λίγες μέρες έλαβα μια κλήση υποτιθέμενη από την εταιρεία παραγωγής με τη θετική απάντηση ότι ήμουν ένας από τους παίκτες που πήραν μέρος στο show reality. Μου ζήτησαν επίσης να απενεργοποιήσω το λογαριασμό μου fb και να είμαι έτοιμη αυτή την εβδομάδα με μια πρόσκληση για περαιτέρω οδηγίες.
Περίμενα μια εβδομάδα και καμία κλήση. Κάλεσα τον αριθμό και ο αριθμός δεν υπάρχει. Και σήμερα, καθώς παρακολούθησα το πρωινό κουτσομπολιό Ant1, τα τελευταία νέα για τους Nomads, όπου όλη η ομάδα αναχωρεί μέσα σε λίγες μέρες για τον Palawan και δεν το γνωρίζω.
Έτσι λοιπόν η ερώτησή μου είναι: Ποιος στο διάολο μου κάνει μια τέτοια φάρσα και γιατί.
Μπορώ να κατανοήσω την απόφαση της παραγωγής να απαντήσει αρνητικά στην αίτησή μου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτόν που σκέφτηκε να κάνει μια τέτοια φάρσα σε μένα.
Αναρωτιέμαι πώς κοιμάστε τη νύχτα.
Δεν παραιτώ αυτό που θέλω, και λυπάμαι για το άτομο που είναι πίσω από αυτό.
Ζητώ συγγνώμη από εσάς τους φίλους μου ότι σας έδωσαν την ελπίδα και την αποτροπή να με δείτε στις οθόνες σας, αλλά σας διαβεβαιώνω, ακόμα κι αν δεν με βλέπετε στην οθόνη Nomads, θα με δείτε στις οθόνες σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο».
Η συγκεκριμενη ειναι τοσο γραφικη, ωστε ειμαι βεβαιος οτι το σκεφθηκε ολο αυτο μονη της για να βγει να κλαφτεί.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
συγγνωμη τοση ωρα κανεις δεν ειδοποιει να βαλουμε σκαι να δουμε τα νεα δοντια της μπακοδημου? σαν κουνελι την εκανδ ο γιατρος με τις πορσελανες. εχω κανει καινουργιο συκωτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom