You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nomads ANT1
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 169K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
καλα,μην το αποκλειεις κιολας τυπε :S :S :S
Όχι τύπε δεν παίζει αυτό.. το είπε κ εχθές ο μπούλης :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
nomads τυπε,το παιχνιδι των ανατροπωνΌχι τύπε δεν παίζει αυτό.. το είπε κ εχθές ο μπούλης :S :S :S
:S :S :S
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
φαίη δεν παρακολουθείτε? τα χαλάσατε? :S
Δεν έχεις καταλάβει ότι δεν το βλέπω τύπε... το παιχνίδι :S :S :S
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
''Πολυ καλη σαν αθλητης''.....στο ιδιο σχολειο με τον Πιπαλεκο2 πρεπει να πηγε και ο Μαυριδης. :S :S :S
Κλαίω τύπε
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
άντε να φύγει και το σίχαμα μεθαύριο, ο βρωμιάρης, ο μπίχλας... η γλίτσα
ο βρωμιάρης με τα γυμναστήρια που θα σιχαινόμουν και τουαλέτα να γλείψω στα γυμναστήρια του...
ο βρωμιάρης με τα γυμναστήρια που θα σιχαινόμουν και τουαλέτα να γλείψω στα γυμναστήρια του...
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.443
- Πόντοι
- 786
''Πολυ καλη σαν αθλητης''.....στο ιδιο σχολειο με τον Πιπαλεκο2 πρεπει να πηγε και ο Μαυριδης. :S :S :S
Τέρμα το μάτι στη λατινοκωλάρα εμπνεύστρια που τραβάγαμε και καμιά μαλακία στην παραλία να περάσει η γαμημένη η ώρα μάλλον σκεφτότανε
Κριμα για τη Δημητρουλα αλλα την "εφαγε" η ιδια της η κλικα...Τέρμα το μάτι στη λατινοκωλάρα εμπνεύστρια που τραβάγαμε και καμιά μαλακία στην παραλία να περάσει η γαμημένη η ώρα μάλλον σκεφτότανε
Γιατι ψηφισαν ως τριτη υποψηφια το "σκυλι το μαυρο"? Δεν ηξεραν ότι οποιος πεσει στα δοντια της τον τρωει το χωμα? Εστειλαν τη Δημητρα στα νυχια της και την καθαρισε σαν αβγο
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Κριμα για τη Δημητρουλα αλλα την "εφαγε" η ιδια της η κλικα...
Γιατι ψηφισαν ως τριτη υποψηφια το "σκυλι το μαυρο"? Δεν ηξεραν ότι οποιος πεσει στα δοντια της τον τρωει το χωμα? Εστειλαν τη Δημητρα στα νυχια της και την καθαρισε σαν αβγο
lol μόνη της τη ψήφισε η πουτάνα... και καλά να πάθει... όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα...
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
http://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/wp-content/uploads/2017/12/Untitled-61.png[/img[/URL]]
Μετά την αποχώρησή της από τις Φιλιππίνες στο επεισόδιο της Πέμπτης και λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του παιχνιδιου επιβίωσης του ΑΝΤ1 η Δήμητρα Φραντζή μέσω σύνδεσης Skype εμφανίστηκε στο πρωινό και έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε κλίκες, στον Γιώργο Μαυρίδη αλλά και σε μια άλλη Απoστολία που κανείς δεν είδε στις κάμερες.
«Στο παιχνίδι είδα μία Αποστολία Χ στην αρχή και μέσα σε μία νύχτα μία άλλη Αποστολία», είπε on camera και φρόντισε να συμπληρώσει: «Στην αρχή υπήρχε ηρεμία… Όταν ήρθε η ένωση όμως μέσα σε μία νύχτα ήρθε ο εφιάλτης! Κλίκες, υποθέσεις, να μιλάνε πίσω από τις πλάτες… Δεν υπήρχε στιγμή να έχουμε πει κακά πράγματα για κάποιον παίκτη. Μέχρι που κάποια στιγμή καθόμουν στο παγκάκι και έρχεται μία παρέα και άρχισε να μου λέει για τον Κατσινόπουλο. Η Αποστολία σε μία κατάσταση θυμού και με ρωτούσε για το ποιος έπαιρνε αποφάσεις στην ομάδα και άρχισε κάτι περίεργα για το ρύζι! Πίσω μου ήταν ο Κατσινόπουλος και απόρησα γιατί έπιασαν εμένα και όχι αυτόν. Γιατί; Για να με πείσουν να τον ψηφίσω;»
«Μου άρεσε πολύ….» Η Δήμητρα Φραντζή μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση της με τον Κατσινόπουλο!
Σχετικά με τον Γιώργο Μαυρίδη, η Δήμητρα αποκάλυψε πως γνωρίζονταν πριν το παιχνίδι. «Τον Μαυρίδη προσωπικά τον γνωρίζω και έξω από το παιχνίδι. Είναι πραγματικά ένα παιδί 40 ετών. Είναι ειλικρινής και δεν νομίζω ότι υπήρξε στιγμή που να έχει υποκριθεί!»,
[MEDIA=youtube][/MEDIA]
[url=http://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/news/nomads-dimitra-frantzi-kseskizei-apostolia/]Πηγή[/url[/URL]]
Μετά την αποχώρησή της από τις Φιλιππίνες στο επεισόδιο της Πέμπτης και λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του παιχνιδιου επιβίωσης του ΑΝΤ1 η Δήμητρα Φραντζή μέσω σύνδεσης Skype εμφανίστηκε στο πρωινό και έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε κλίκες, στον Γιώργο Μαυρίδη αλλά και σε μια άλλη Απoστολία που κανείς δεν είδε στις κάμερες.
«Στο παιχνίδι είδα μία Αποστολία Χ στην αρχή και μέσα σε μία νύχτα μία άλλη Αποστολία», είπε on camera και φρόντισε να συμπληρώσει: «Στην αρχή υπήρχε ηρεμία… Όταν ήρθε η ένωση όμως μέσα σε μία νύχτα ήρθε ο εφιάλτης! Κλίκες, υποθέσεις, να μιλάνε πίσω από τις πλάτες… Δεν υπήρχε στιγμή να έχουμε πει κακά πράγματα για κάποιον παίκτη. Μέχρι που κάποια στιγμή καθόμουν στο παγκάκι και έρχεται μία παρέα και άρχισε να μου λέει για τον Κατσινόπουλο. Η Αποστολία σε μία κατάσταση θυμού και με ρωτούσε για το ποιος έπαιρνε αποφάσεις στην ομάδα και άρχισε κάτι περίεργα για το ρύζι! Πίσω μου ήταν ο Κατσινόπουλος και απόρησα γιατί έπιασαν εμένα και όχι αυτόν. Γιατί; Για να με πείσουν να τον ψηφίσω;»
«Μου άρεσε πολύ….» Η Δήμητρα Φραντζή μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση της με τον Κατσινόπουλο!
Σχετικά με τον Γιώργο Μαυρίδη, η Δήμητρα αποκάλυψε πως γνωρίζονταν πριν το παιχνίδι. «Τον Μαυρίδη προσωπικά τον γνωρίζω και έξω από το παιχνίδι. Είναι πραγματικά ένα παιδί 40 ετών. Είναι ειλικρινής και δεν νομίζω ότι υπήρξε στιγμή που να έχει υποκριθεί!»,
[MEDIA=youtube][/MEDIA]
[url=http://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/news/nomads-dimitra-frantzi-kseskizei-apostolia/]Πηγή[/url[/URL]]
Ναι, χαζονταμαρο! Συνεχισε να υποστιριζεις την κλικα που εγινε αιτια να φυγεις από το παιχνιδι... Δεν καταλαβες ρε γιδι ότι σε χρησιμοποιησαν για να εξασφαλισουν πλειοψηφια σε ψηφους όταν ειχαν σφιξει οι κωλοιΣχετικά με τον Γιώργο Μαυρίδη, η Δήμητρα αποκάλυψε πως γνωρίζονταν πριν το παιχνίδι. «Τον Μαυρίδη προσωπικά τον γνωρίζω και έξω από το παιχνίδι. Είναι πραγματικά ένα παιδί 40 ετών. Είναι ειλικρινής και δεν νομίζω ότι υπήρξε στιγμή που να έχει υποκριθεί!»,
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
σε 5 ώρες σας περιμένω όλους εδώ.
υγ. ο πρώτος που θα ποστάρει κερδίζει δωρεάν (όχι ότι παίρνω λεφτά... αλλά να το κάνω πιο ενδιαφέρον )
υγ. ο πρώτος που θα ποστάρει κερδίζει δωρεάν (όχι ότι παίρνω λεφτά... αλλά να το κάνω πιο ενδιαφέρον )
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
ποσταρα....
το δωρο μου δως το στο ολοι μαζι μπορουμε του σκαι τεντυ
αχαχχαχαχαχαχα είσαι θεός ρε που.... ρε troubakhs
θα μπορούσες να γράψεις πουσταρα = πούσταρα αντί για ποσταρα
εγώ στον σκάι μπαίνω μόνο για το my style rocks :-*
αλλά αν δεν θες το δωράκι μπορείς να το δώσεις σε κάποιον φίλο σου, ή και σε περισσότερους
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
ποσταρα....
το δωρο μου δως το στο ολοι μαζι μπορουμε του σκαι τεντυ
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
ρε νιαμου η Μιλλουση δεν μοιαζει με την Αννα την Μυτη απο Κολωνου 27 υπογειο :S :S :S
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.711
- Πόντοι
- 456
ο αρναούτογλου είναι πιο σκούρος και από τον γκεμπρεσελασιέ