ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
oι αλλοι στολιζουν δεντρο στις Φιλλιπινες ...αν σκασει η Αμπου Σαγιαφ με τιποτα δρεπανια :S :S :S
τυπε το νημα του survivor που δεν παιζεται πιο πολυ κοσμο εχει :S :S :S
Τύπε μέχρι να τελειώσει η μαλακία βλέπω να το έχουμε περάσει στις σελίδες.. :S :S :S
που εισαι ρε τυπε :S :S :S
που εισαι ρε τυπε :S :S :S
Ωτοστόπ δοκίμασες;
oι αλλοι στολιζουν δεντρο στις Φιλλιπινες ...αν σκασει η Αμπου Σαγιαφ με τιποτα δρεπανια :S :S :S
αχαχααχαχχα ωραίος ρε καυλιάρη που το θυμηθήκατε?
όχι αλλά θα ήθελα... δεν οδηγώ δυστυχώς και δεν ξέρω και μέρη... αν θέλει κάποιος από εσάς... να με πάει με αμάξι κάπου που αράζουν νταλίκες...
ή σε κάποιο δρόμο που περνάνε... θα το έκανα.... ξέρω πως να τους την πέσω....
ένα σπρώξιμο θέλω.... εννοώ κάποιον να με βοηθήσει στην αρχή με τα τεχνικά θέματα
αντε ρε τυπε,μην χανεσαι :S :S :SΕδω Τύπε...Γυριζω Απο Νημα Σε Νημα...Εσυ Ολα Καλα ?
Γκροβερακι Ακουσα Πηρες...Αναμενω Κριτικη !!!
Τζιχαντια στις Φιλιππινες τυπε,τυπου ΙΣΙΣτι ειναι η αμπου σαγιάφ τυπε?
Τζιχαντια στις Φιλιππινες τυπε,τυπου ΙΣΙΣ
:S :S :S
Τζιχαντια στις Φιλιππινες τυπε,τυπου ΙΣΙΣ
:S :S :S
τυπε νομιζω οτι ο Αλεξανδρου ηταν ο πιο προσγειωμενος και οκ εκει μεσα.η πρωτη αποψη αν δεν τον ξερεις ειναι αρνητικη αλλα νομιζω οτι ειναι οκ ο τυπος :S :S :Sευτυχώς έφυγε αυτός ο μαλάκας ο μουσάτος , δεν μπορώ να κατάλαβω πως ψωνίζονται κάτι κωλόπαιδα αγράμματα επειδή έτυχε να έχουν μια ψιλομέτρια μάπα που κάνουν μουσκουλα στα γυμναστήρια ...εμετός
α οκ δεν το ξερα!
σωστος τεντακο,στα ελληνικα ΙΚΙΛ :S :S :Sτι ισις καλέ... αισις
ναι ρε και γω για ενταξει τυπο τον ειχατυπε νομιζω οτι ο Αλεξανδρου ηταν ο πιο προσγειωμενος και οκ εκει μεσα.η πρωτη αποψη αν δεν τον ξερεις ειναι αρνητικη αλλα νομιζω οτι ειναι οκ ο τυπος :S :S :S
σωστος τεντακο,στα ελληνικα ΙΚΙΛ :S :S :S