ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
βαλτε kontra τωρα
βαλτε kontra τωρα
με το γιλεκο τυπεΤον μαλακα τον πλασιε ρε τυπε;
με το γιλεκο τυπε
με εψησε να το αγορασω τυπε :S :S :SΕχει νανοτεχνολογια τυπε και γιαυτο ειναι αδιαβροχο...μαλακα μου σε τι χωρα ζουμε. :S :S :S
αχ κύριε Νάσο... να ήμασταν μαζί και ας βλέπαμε και κόντρες και nomads και τσόντες... δεν θα με ένοιαζε...
:S
Σου αρεσει τυπε να ντυνεσαι γκαρσονι; :S :S :Sμε εψησε να το αγορασω τυπε :S :S :S
Καλα εκανες, το 'χαν βαλει σε προσφορα μονο για σημερα και ειχαν μεινει λιγα τελευταια κομματια.. :S :S :Sμε εψησε να το αγορασω τυπε :S :S :S
Προλαβαινουμε, μηπως εχουνε μεινει αλλα τελευταια κομματια? :S :S :Sτυποι απαξιωνετε το γιλεκο,δεν ξερετε να ντυνεστε :S :S :S
τα πηρα ολα εγω τυπε να τα πουλησω στην μαυρη στην διπλη τιμη :S :S :SΠρολαβαινουμε, μηπως εχουνε μεινει αλλα τελευταια κομματια? :S :S :S
Θα περιμενω την επομενη σουπερ προσφορα,μαζι με τα βιβλια και τα βοτανα απο το Ορος.. :S :S :Sτα πηρα ολα εγω τυπε να τα πουλησω στην μαυρη στην διπλη τιμη :S :S :S
παρε απο τον Βελοπουλο τυπε,οδοντοκρεμα απο τους παππουληδες,ενας βουρτσιζει-δυο πεθαινουν :S :S :SΘα περιμενω την επομενη σουπερ προσφορα,μαζι με τα βιβλια και τα βοτανα απο το Ορος.. :S :S :S