ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.945
- Πόντοι
- 24.596
στα αρχιδια σας σημερα τυπε,ουτε σκουπιδιασματα παιζουν,γενικα ακινησια :S :S :SΤι επαθες τυπε μου; :S :S :S
στα αρχιδια σας σημερα τυπε,ουτε σκουπιδιασματα παιζουν,γενικα ακινησια :S :S :SΤι επαθες τυπε μου; :S :S :S
τελευταιος μπαινει,πρωτος θα φυγει
στα αρχιδια σας σημερα τυπε,ουτε σκουπιδιασματα παιζουν,γενικα ακινησια :S :S :S
τυπε παιζει καλο θεματακι με δανεικα και αγυριστα :S :S :SΤυπε εχει τοση ανομβρια που αναγκαστηκα να τραμπουκισω τον αδερφο Τρουμπακη... :S :S :S
Tυπε μην μιλας με αυτο τον τροπο για τον "χαρτινο μαικ".. :S :S :Sσειρα εχει τωρα το σαπακι ο μαικ "μπλε κυανου ωκεανου" ζαμπιδης
τυπε παιζει καλο θεματακι με δανεικα και αγυριστα :S :S :S
ουδεις πιο αχαριστος τυπε...δες και την πρωτη σελιδα τι λενε για σεναΔωσε λινκ τυπε... :S :S :S
ουδεις πιο αχαριστος τυπε...δες και την πρωτη σελιδα τι λενε για σενα
σε λενε μπαχαλακια
ποιον,εσενα :S :S :S
ρε νιαμου
τωρα σοβαρα το λεει αυτο ο ΠΠΟ; :S :S :Sωκεανου
τι νουμερα εκανε χθες η παιχνιδαρα;;; ειμαι σιγουρος οτι θα γαμησε παλι ο λατρεμενος μας μπουχεσας!!!
Το μόνο σίγουρο είναι αυτό τύπε, ότι γάμησε με την όπισθεν :S :S :S
Άλογο η πουτάνα :S :S :S
ΑΤΙ. Η μητέρα της πρέπει να έχει έντονα native Κολομβιανά χαρακτηριστικά λογικά, γιατί η Δήμητρα βγάζει πολύ αυτό το ανοιχτότερο Carioca look που έχουν κάτι μιξ μουνάρες στο Rio. Δηλαδή απλά φαντασου τη σε Βραζιλιάνικη παραλία και αν θα σου πέρναγε ποτέ απο το μυαλό ότι είναι τουρίστρια. Την προτιμώ κατά πολύ απο γκόμενες με γλυκιές μούρες αλλά ξυνές. Υπερ-κόρμαρος, ζεστή, πράσινες ματάρες. Δεν είναι όμορφη αλλά είναι πολύ ελκυστική.
Ο τελευταιος τηλεθεατης που βλεπει αυτη τη μαλακια.... :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.mooz.lv/files/tv-web.jpg[/img[/URL]]
[/quote]εσκασε το μηδενιλικι :S :S :S