ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
Μας τα χει κανει τσουρεκια ο μπουχεσας..
εχει αγριεψει ο καιρος...![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Μας τα χει κανει τσουρεκια ο μπουχεσας..
εχει αγριεψει ο καιρος...![]()
παντως μαγκες σκεφτειτε τουτο δημητρα στα τεσσερα δεμενη να την ξεκωλαζεις και κολετσα απο διπλα γονατιστη να σου τον καθαριζει![]()
![]()
Γιατι ολοι τον φωναζαν πολεμικη μηχανη, αλλα ειναι κουραδομηχανη.. :S :S :S![]()
![]()
![]()
![]()
Τύπε ήταν το μόνο άτομο που δε το περίμενα αυτό:S :S :S
εχασε απο ολγα και αποχωρησε
χαρουμενη και μαλλον θα χωρισε τον πιρφορο της
γιατι το μουνι της πηρε αξια τωρα..
![]()
τυπε ουτε εγω αυτον μεχρι και ο κοκκινακης θα τον γλενταγε![]()
![]()
![]()
![]()
Τύπε ήταν το μόνο άτομο που δε το περίμενα αυτό:S :S :S
τυπε ουτε εγω αυτον μεχρι και ο κοκκινακης θα τον γλενταγε
εχασε απο ολγα και αποχωρησε
χαρουμενη και μαλλον θα χωρισε τον πιρφορο της
γιατι το μουνι της πηρε αξια τωρα..
![]()
τυπε ουτε εγω αυτον μεχρι και ο κοκκινακης θα τον γλενταγε
τυπε ειμαι βιτσιοζος αν εχω παρει κολετσα-δημητρα με αυτο τον τροπο θα την φοραγα ανετα και στην καλογριτσαΤυπε το νου σου μηπως παραμονευει ο καλογριδης με το στραπον.. :S :S :S
Γιατι ολοι τον φωναζαν πολεμικη μηχανη, αλλα ειναι κουραδομηχανη.. :S :S :S
Και ο γληγόρης να περιγράφη,δεν έχει ξαναγίνει αυτό τρομερό δύσκολο δεν γίνονται αυτά κλπ.τυπε ειμαι βιτσιοζος αν εχω παρει κολετσα-δημητρα με αυτο τον τροπο θα την φοραγα ανετα και στην καλογριτσα
εθαεαθη ηδη Αραχωβα λενε με γοητευτικο 60αρη επιχειρηματια :- :S :S :Sθα την δουμε το καλοκαιρι στο Μyκονοs live tv να μοστραρει το κωλαρακι της στους Αραβες ...![]()
![]()
θα την δουμε το καλοκαιρι στο Μyκονοs live tv να μοστραρει το κωλαρακι της στους Αραβες ...![]()
![]()
αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχχ!!!!!!!!!!!!!!εθαεαθη ηδη Αραχωβα λενε με γοητευτικο 60αρη επιχειρηματια :- :S :S :S
sugar-daddy κιολαςεθαεαθη ηδη Αραχωβα λενε με γοητευτικο 60αρη επιχειρηματια :- :S :S :S