Νέα

Nomads ANT1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η σκεψη σας για το επερχομενο reality

• O Αρναου ειναι πολυ βλαξ

Ψήφοι: 119 50,0%
  • Ο ΑΝΤ1 ολο μκιες reality ψαχνει να βρει

Ψήφοι: 44 18,5%
  • Ντανος για δημαρχος

Ψήφοι: 75 31,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    238

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
giatioxi θα με χώσεις πουθενά στην τηλεόραση? τόσες γνωριμίες έχεις εσύ.
και τόσους  :effemine: έχει η τηλεόραση...
κάπου θα στριμωχτώ...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.478
Πόντοι
24.596
Προταση γαμου σε παικτρια που ειναι ακομη μεσα σε παιχνιδι γινεται μονο κατα παραγγελια της παραγωγης για να ανεβουνε τα νουμερα.

Αν θελεις οντως να την παντρευτεις την περιμενεις να βγει. :S :S :S

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
ηλπιζε ο τυπος να πει οχι αυτη για να κανει τα κουμαντα του :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.478
Πόντοι
24.596
:S :S :S

ezgif.com-gif-maker1a4b5ddc8b8f695f4.gif
:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
νασο δωσε χαιρετισματα  απο εμενα  στον ιακωβο και στον στεκα

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
χαχαχα που την προσέξανε μωρέ την άλλη πίσω...  :2funny: τέλειο.

υγ. τελικά ποιός βγήκε Μρ μαλάκας? ή ακόμα παίζεται? ή παίζετε? :P

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
τυπε καντο tedy ειναι το γνησιο σου... :S :S

κοίτα... δεν θέλω να σε προσβάλω... και δεν είναι και το κατάλληλο θρεντ, για να μη βγούμε και εκτός θέματος...
φαντάζομαι ότι απλά θες κι εσύ να γράψεις τη μαλακία σου για πλάκα...

αλλά μη δείχνεις και χαζός...
εγώ έχω γράψει το τηλέφωνό μου και κατά καιρούς έχω δώσει τόσα στοιχεία για μένα που μόνο διεύθυνση δεν ξέρετε...
οπότε μη με παρομοιάζεις με άλλα προφίλ που φαντάζομαι ούτε καν προσωπικό μήνυμα δεν θα είχατε ανταλλάξει...

αν θες πάρε τηλέφωνο να με ακούσεις ή πάμε για καφέ να δεις αν είμαι αυτός που λες ή απλά ένας ανώμαλος καυλωμένος podolagnos_1985

αυτός που λες μπορεί να είναι και πίσω από το δικό σου προφίλ...
και στα τέτοια μου κιόλας...

ο αρναούτογλου είναι βλάκας. :S

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
κοίτα... δεν θέλω να σε προσβάλω... και δεν είναι και το κατάλληλο θρεντ, για να μη βγούμε και εκτός θέματος...
φαντάζομαι ότι απλά θες κι εσύ να γράψεις τη μαλακία σου για πλάκα...

αλλά μη δείχνεις και χαζός...
εγώ έχω γράψει το τηλέφωνό μου και κατά καιρούς έχω δώσει τόσα στοιχεία για μένα που μόνο διεύθυνση δεν ξέρετε...
οπότε μη με παρομοιάζεις με άλλα προφίλ που φαντάζομαι ούτε καν προσωπικό μήνυμα δεν θα είχατε ανταλλάξει...

αν θες πάρε τηλέφωνο να με ακούσεις ή πάμε για καφέ να δεις αν είμαι αυτός που λες ή απλά ένας ανώμαλος καυλωμένος podolagnos_1985

αυτός που λες μπορεί να είναι και πίσω από το δικό σου προφίλ...
και στα τέτοια μου κιόλας...

ο αρναούτογλου είναι βλάκας. :S
τεντυ τι εχεις παθει σημερα?τι προφιλ λες και κτλ?εγω μια συμβουλη σου εδωσα δν σε προσβαλα!Τα υπολοιπα δεν τα καταλαβα τυπε !σου εχω πει 100 φορες οτι ειμαι str8 τι τηλ να σε παρω? :headbang: :headbang: δεν θελω να σε παρω τηλ ουτε να δω τι εισαι..

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
τεντυ τι εχεις παθει σημερα?τι προφιλ λες και κτλ?εγω μια συμβουλη σου εδωσα δν σε προσβαλα!Τα υπολοιπα δεν τα καταλαβα τυπε !σου εχω πει 100 φορες οτι ειμαι str8 τι τηλ να σε παρω? :headbang: :headbang: δεν θελω να σε παρω τηλ ουτε να δω τι εισαι..

τεσπα χριστιανέ μου, απλά μη με λες tedy, εγώ αν σε λέω λίλα θα σου αρέσει? όχι... :S
αυτό μου κάνεις...

κατα τ'άλλα όλα καλά. μη γράφεις άσχετα εδώ γιατί θα μας δείρουν...  :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:
ότι θες στείλε και κανα μήνυμα...

υγ...ααα... ε str8 θέλω να με παίρνουν τηλέφωνο :P αλλιώς θα έμπαινα στο gayromeo όχι στο bourdela :cheesy:

η ευαγγελία πολύ ξινή ρε παίδες, συμφωνείτε? καλά που έφυγε... κακομαθημένο 23χρ...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786
Βαθιά προβληματισμένος με την χθεσινή Πανελλήνια επίδειξη πυρφορίας της αθλητικής νεολαίας μας, και μάλιστα σε pre-emptive strike τακτική για καπάρο πριν την επιστροφή της προβεβλημένης πλέον μετοχής στις αγορές, ύστερα από τέτοιο εφιάλτη μόλις και μετά βίας βρίσκω δύναμη να ποστάρω τα ακόλουθα: 

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.683
Πόντοι
6.056
Βαθιά προβληματισμένος με την χθεσινή Πανελλήνια επίδειξη πυρφορίας της αθλητικής νεολαίας μας, και μάλιστα σε pre-emptive strike τακτική για καπάρο πριν την επιστροφή της προβεβλημένης πλέον μετοχής στις αγορές, ύστερα από τέτοιο εφιάλτη μόλις και μετά βίας βρίσκω δύναμη να ποστάρω τα ακόλουθα: 

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
σωστος...
και παιζει και να της εκοψε και τη φορα η μαλακια του χοντρου
να της το πει πριν το αγωνισμα και "καθισε" στην προποζαλ του πιρφορου
:headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom