pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 309
- Πόντοι
- 36
ευχαριστω τυπε
κατεβαινω τραβελοπιατσα Συγγρου να χαζεψω τον Παναγιωτακη
τυπε μπορει να πετυχεις και τον
ευχαριστω τυπε
κατεβαινω τραβελοπιατσα Συγγρου να χαζεψω τον Παναγιωτακη
live τωρα παραδρομος Συγγρου Αλεκος2 στα γονατα με μαλαπερδα τραβελου στον λαρυγγατυπε μπορει να πετυχεις και τονΜαλακα2Αλεκο2 να πιπωνει κανενα τραβελι :S :S :S
live τωρα παραδρομος Συγγρου Αλεκος2 στα γονατα με μαλαπερδα τραβελου στον λαρυγγα
οχι τυπε,δουλεμενο λαρρυγι ο Αλεκος2 ,εχει ανακουφισει δεκαδες τραβελοπουτσεςτυπε προβλεπω οΜαλακας2Αλεκος2 να πηγαινει απο πνιγμο :S :S :S
θα τον βρουν κανενα πρωϊ ξαπλα συγγρου με το καυλι κανενος τραβελου στο στομα :S :S :S
τυπε μπορει να πετυχεις και τονΜαλακα2Αλεκο2 να πιπωνει κανενα τραβελι :S :S :S
live τωρα παραδρομος Συγγρου Αλεκος2 στα γονατα με μαλαπερδα τραβελου στον λαρυγγα
εγω ειχα παει στο κοινο στο σουπερσταρακαδεμυ και ψωλοβροντουσα για την ρεπταλιανηκανένα μέλος του μπου δεν θα πάει ποτέ σε κανένα τέτοιο παιχνίδι...? ή είμαστε όλοι για τον πούτσο? (καλά εγώ σίγουρα)
απλά φανταστείτε στήριξη που θα είχε στις ψηφοφορίες
ο ροπαο ειχε παει αλλα τον πιασανε να ψωλοβρονταει..κανένα μέλος του μπου δεν θα πάει ποτέ σε κανένα τέτοιο παιχνίδι...? ή είμαστε όλοι για τον πούτσο? (καλά εγώ σίγουρα)
Ούτε την ψήφο μου δεν σου έριχνα.κανένα μέλος του μπου δεν θα πάει ποτέ σε κανένα τέτοιο παιχνίδι...? ή είμαστε όλοι για τον πούτσο? (καλά εγώ σίγουρα)
Ούτε την ψήφο μου δεν σου έριχνα.
:S :S :Sο ροπαο ειχε παει αλλα τον πιασανε να ψωλοβρονταει..