podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
το σημερινό επεισόδιο μου θύμιζε εμένα. για τον πούτσο ήταν.
:S :S :S
H αποκάλυψη έγινε σήμερα μέσα από την πρωινή εκπομπή του Ant1
η σκορδα είναι τυπε..είναι μουναρα ο γιατιοχιμε τρώει η περιέργεια να μάθω, αν εσύ δουλεύεις για το πρωινό πίσω από τις κάμερες, αν είσαι κάποιος από τους "παρουσιαστές" του πάνελ, αν είναι φίλη σου η σκορδά ή απλά είσαι φαν της...
Πιπο-news απο το κιλκις...:S :S :S
H αποκάλυψη έγινε σήμερα μέσα από την πρωινή εκπομπή του Ant1
Σήμερα, στην πρωινή εκπομπή του Ant1, η Φαίη Σκορδά έκανε μια αποκάλυψη η οποία ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα στο Nomads.
Η παρουσιάστρια, όπως είπε ζωντανά στην εκπομπή, έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό της από το Παλαουάν και έδωσε την είδηση.
«Παιδιά, μου ήρθε ένα μήνυμα. Κάποιος δεν αντέχει. Ένας παίκτης δεν αντέχει άλλο, δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ή πριν και δεν αντέχει… δεν αντέχει και φεύγει από το Nomads! Nαι υπάρχει ανατροπή… Το διαβάζω και σημαίνει δεν αντέχει και τέλος, πώς να σας το πω… Δεν αντέχει και γεια σας».
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο από το πρωινό
[size=20pt]ΑΝΑΦΟΡΑ ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/size]
ολοι παροντες στο γκαλα....υπολοχια[size=20pt]ΑΝΑΦΟΡΑ ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/size]
Π-20 επείδη είσαι καθυστερημένος.[size=20pt]ΑΝΑΦΟΡΑ ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/size]
βαρος γειαγληγόρης σε ρόλο μικρούτσικου. :S :S :S
Ενώ εσύ τα μιλάς σαν την άγγλο τροφό.μολις τωρα ακουσαμε λιγο χειροτερα αγγλικα απο του τσιπρα
μολις τωρα ακουσαμε λιγο χειροτερα αγγλικα απο του τσιπρα
αι γουιλ σπικ βερυ μπεστ ηγκλαντ εντ γιου νοου δατΕνώ εσύ τα μιλάς σαν την άγγλο τροφό.
Τεικ μαι μπολς εντ γκοου αχεντ.αι γουιλ σπικ βερυ μπεστ ηγκλαντ εντ γιου νοου δατ
εισαι τοσο αστειος οσο και ο χορος του μαυριδη και της ψωλαςΤεικ μαι μπολς εντ γκοου αχεντ.