Επισκέπτης
Παντως να βαλεις τον Πολντο παρουσιαστη σε παιχνιδι επιβιωσης με αγωνισματα ειναι φοβερη ιδεα...χωρια οτι ειναι αρχιμαλακας αγραμματος και χωρις χιουμορ.
Το κατερινάκι το ξέχασες?Έτσι και τη διώξουν έχω φύγει Φιλιππινες
μη τυπε....θα τους την μπομπουνιση ο κιμ εκει σε λιγο...νου σουΈτσι και τη διώξουν έχω φύγει Φιλιππινες
Έτσι και τη διώξουν έχω φύγει Φιλιππινες
[/quoteαμα τη διωξουν τηα τα κανουμε πουτανα εκει στον αντ1...............Έτσι και τη διώξουν έχω φύγει Φιλιππινες
τυπε λεει πολλα ομως, ειναι παρλαπιπαςΠαντως να βαλεις τον Πολντο παρουσιαστη σε παιχνιδι επιβιωσης με αγωνισματα ειναι φοβερη ιδεα...χωρια οτι ειναι αρχιμαλακας αγραμματος και χωρις χιουμορ.
οχι ρε η μαντω....κανας μαλακας να φυγει οχι γκομενες!!!!!1η υποψήφια (μετά την Καλόγριδη) Μαντω
τυπε λεει πολλα ομως, ειναι παρλαπιπας
αμα βαζανε κανενα κομμαντο δε θα μπορουσε να πει πιπερι και θα ητανε ολο αγγελοπουλικα πλανα ο σκηνοθετης και σιωπες με γρυλους
+10000Η μετακινςηση σιλικόνης χειλιών στο τραβέλι , που έγινε? στην πτήση απο αθήνα?
Το όνειρο του ζαμπίδη μετά απο τόση δόξα και επιτυχία ήταν να ξεφτιλιστεί σε ριάλιτι?
Η κωλέτςα γιατί τόσο άσχημη? υπάρχει λόγος? χωρίς μακιγιάζ κάτω απ το μηδέν.
´
τυπε,στο έφτιαξα λίγοΠιστευω οτι θα ειναι με διαφορά πρωτο reality σε τηλεθεαση..Βασικό πλεονεκτημα ο Αρναούτογλου που ειναι και γαμω τα μουνοπανα ...
Αυτο ειναι το προβλημα τυπε μου...οτι λεει πολλα και ΟΛΑ ειναι μαλακιες.
εδω πηγε και στα χορευτικάΤο όνειρο του ζαμπίδη μετά απο τόση δόξα και επιτυχία ήταν να ξεφτιλιστεί σε ριάλιτι?
τυπε,στο έφτιαξα λίγο