Νέα

Nomads ANT1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η σκεψη σας για το επερχομενο reality

• O Αρναου ειναι πολυ βλαξ

Ψήφοι: 119 50,0%
  • Ο ΑΝΤ1 ολο μκιες reality ψαχνει να βρει

Ψήφοι: 44 18,5%
  • Ντανος για δημαρχος

Ψήφοι: 75 31,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    238

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
Επιτηδες τα κανει ο Χοντρομπαλας για να τους βαλει να φαγωθουν...δεν ειδες που πριν ξεκινησει το παιχνιδι τους το ειπε ξεκαθαρα να συνεργαστουν μεταξυ τους για να φανε τους Κοκκινους;

Γενικα οτι χειροτερο που βαλανε αυτο το μουνοπανο για παρουσιαστη που μπροστα στη θεαματικοτητα δεν δισταζει να κανει το οτιδηποτε....
Ηθελές μικρούτσικο τυπάρα να διαδίδει και τα μυστικά?  :think:

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1
Ο μαλάκας ο Μαυρίδης δεν μιλάει δεν λαλάει  :2funny:.Ξέχασα αμαρτία είναι να πάνε και η πράσινη στην βίλα. Μόνο να μου ταϊζουν το σκυλάκι μέχρι να ξαναγυρίσουμε.

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Ηθελές μικρούτσικο τυπάρα να διαδίδει και τα μυστικά?  :think:
τυπε αν ηταν ο μεγας αυτη την στιγμη θα υπηρχε γενικη συρραξη μεχρι και με τον αρχηγο του χωριου....
καλα δεν μιλαμε για τα μαλλιοτραβηγματα στην ομαδα της ζουγκλαςμε αφορμη το ξεκωλιασμα καλογριδη

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
Θυμώνεις που δε σε πηδάω ε; Και ο μουνοβαγόνης τα ίδια.

σε πειράζω ρε ζουζούνι  :-*
και το ξαναγράφω κι εδώ, εγώ και πολλοί καινούριοι φαντάζομαι ψηφίζουμε μιστερ μαλάκα μεταφορικά, δηλαδή ποιός μας φαίνεται βλάκας.
και επίσης ψηφίζουμε μόνο από τα nicknames που έχουμε ξαναδει/μας έχουν μιλήσει/ κτλπ

Δεν θα ήθελα να με  :knockinb: απλά να με  :2on1: ή να σε βλέπω να  :wanker:, τόσο απλά πράγματα.

έχω αηδιάσει από το σημερινό... γενικά νομίζω το nomads είναι μεγάλη μούφα και παίζει σε κανα δυο βδομάδες να το κόψουν λόγω χαμηλής τηλεθέασης.
ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει survivor 2?

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
Λυπαμαι ειλικρινα αυτον που θα τα βαλει με τον Καλολγριδη! Την πουτσισε!!! :walkingpenis:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Ο μαλάκας ο Μαυρίδης δεν μιλάει δεν λαλάει  :2funny:.Ξέχασα αμαρτία είναι να πάνε και η πράσινη στην βίλα. Μόνο να μου ταϊζουν το σκυλάκι μέχρι να ξαναγυρίσουμε.
τυπε ο μαυριδης ειναι ψυχουλα και τωρα που ειδε οτι και οι αλλοι ειναι πουστακια -ζουγκλα-απογοητευτηκε γιατι τους υποστηριξε.
μαθηματα ζωης απο το νομαδς....τελευταιο ραφι απο πανω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.169
Πόντοι
5.506
σε πειράζω ρε ζουζούνι  :-*
και το ξαναγράφω κι εδώ, εγώ και πολλοί καινούριοι φαντάζομαι ψηφίζουμε μιστερ μαλάκα μεταφορικά, δηλαδή ποιός μας φαίνεται βλάκας.
και επίσης ψηφίζουμε μόνο από τα nicknames που έχουμε ξαναδει/μας έχουν μιλήσει/ κτλπ

Δεν θα ήθελα να με  :knockinb: απλά να με  :2on1: ή να σε βλέπω να  :wanker:, τόσο απλά πράγματα.

έχω αηδιάσει από το σημερινό... γενικά νομίζω το nomads είναι μεγάλη μούφα και παίζει σε κανα δυο βδομάδες να το κόψουν λόγω χαμηλής τηλεθέασης.
ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει survivor 2?

Και γω σε πειράζω, ο μουνοβαγόνης όμως στ΄αλήθεια θυμώνει που δεν τον πηδάω.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.169
Πόντοι
5.506
τυπε ο μαυριδης ειναι ψυχουλα και τωρα που ειδε οτι και οι αλλοι ειναι πουστακια -ζουγκλα-απογοητευτηκε γιατι τους υποστηριξε.
μαθηματα ζωης απο το νομαδς....τελευταιο ραφι απο πανω.

Ο μαυρίδης δε γίνεται ανθρωποφάγος τύπε.

Επισκέπτης
Τα ελεγε η αλλη η κακομοιρα μην τρεχετε μαλακες και τα ζωα τρεχανε σε αγωνα στημενο...παει η Σκυλομουρω τωρα.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
η γιατρός είναι όντως γιατρός ή απλά ηθοποιός που κάνει τη γιατρό? αν είναι το πρώτο έχει δώσει και όρκο...σκατά στα μούτρα της...

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.262
Πόντοι
2.456
Απίστευτη ανατροπη λέει ο χοντρός χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα