Νέα

Nomads ANT1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 167K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η σκεψη σας για το επερχομενο reality

• O Αρναου ειναι πολυ βλαξ

Ψήφοι: 119 50,0%
  • Ο ΑΝΤ1 ολο μκιες reality ψαχνει να βρει

Ψήφοι: 44 18,5%
  • Ντανος για δημαρχος

Ψήφοι: 75 31,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    238

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ρε φίλε giatioxi άνοιξε άλλο θρεντ να γράφεις τι θα γίνει, έλεος όμως....

συγγενής της σκορδά είσαι? τέτοια διαφήμιση....

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Σε λίγο θα πάω για μία δουλίτσα κοντά Συγγρού-Φιξ, αν μένει κάποιος εκεί κοντά και θέλει να γνωριστούμε είτε για καφέ πριν το nomads, είτε να δούμε παρέα το nomads σπίτι του, να με πάρει τηλέφωνο. Λογικά 7-8 θα είμαι στη δουλειά που πηγαίνω.

Επισκέπτης
Σε λίγο θα πάω για μία δουλίτσα κοντά Συγγρού-Φιξ, αν μένει κάποιος εκεί κοντά και θέλει να γνωριστούμε είτε για καφέ πριν το nomads, είτε να δούμε παρέα το nomads σπίτι του, να με πάρει τηλέφωνο. Λογικά 7-8 θα είμαι στη δουλειά που πηγαίνω.

Ελπιζω να εχεις ενεργοποιησει αναμονη κλησεων και τηλεφωνητη γιατι προβλεπω να πεφτουν τα δικτυα της κινητης απο τις κλησεις....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
θα κουμπώσεις και κανα δυο βιαγκρα τυπε και καποιος "τυχερος" την εβαψε... :S :S

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ελπιζω να εχεις ενεργοποιησει αναμονη κλησεων και τηλεφωνητη γιατι προβλεπω να πεφτουν τα δικτυα της κινητης απο τις κλησεις....

χαχα.... αντε ρε βλαξ :P όχι τον έχω απενεργοποιήσει τον τηλεφωνητή, πολύ αηδία υπηρεσία... και χρεώνει εσένα για να ακούσεις μήνυμα που έχει αφήσει ο άλλος, ότι να ναι...
αναμονή κλήσεων δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά όποιος θέλει μου γράφει και μήνυμα, έχω και viber...

και μη με κοροϊδεύεις γιατί όταν βρεθούμε εμείς θα το θυμάμαι και θα βάλω δοντάκι να ξέρεις... να σε πονέσω :cheesy:

ελπίζω να επιστρέψω σύντομα και να δω τις κάμπιες του ημι-διάσημους και την ομάδα του ζαμπίδη με τον άλλο τον ψηλό καύλαρο που ακόμα δεν έχω συγκρατήσει το ονοματάκι του...

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
χαχα.... αντε ρε βλαξ :P όχι τον έχω απενεργοποιήσει τον τηλεφωνητή, πολύ αηδία υπηρεσία... και χρεώνει εσένα για να ακούσεις μήνυμα που έχει αφήσει ο άλλος, ότι να ναι...
αναμονή κλήσεων δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά όποιος θέλει μου γράφει και μήνυμα, έχω και viber...

και μη με κοροϊδεύεις γιατί όταν βρεθούμε εμείς θα το θυμάμαι και θα βάλω δοντάκι να ξέρεις... να σε πονέσω :cheesy:

ελπίζω να επιστρέψω σύντομα και να δω τις κάμπιες του ημι-διάσημους και την ομάδα του ζαμπίδη με τον άλλο τον ψηλό καύλαρο που ακόμα δεν έχω συγκρατήσει το ονοματάκι του...

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:  :coffee:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
τρολόπαιδα είστε όλοι  :-* :-* :-* σας αγαπάω!!!  :smitten:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296

τυπε μαλλον στο κοντινο μελλον σε βλεπω υπογα....εχεις ανοιχτη προσκληση πλεον :hi:

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
307
Πόντοι
26
Παιδια καπου διαβασα οτι χτυπαει η κολετσα κ φευγει απο το νομαντς!!!!αν ειναι αληθεια μεγαλη μαλακια...............

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
Παιδια καπου διαβασα οτι χτυπαει η κολετσα κ φευγει απο το νομαντς!!!!αν ειναι αληθεια μεγαλη μαλακια...............
ρηξη κωλοτρυπιδας τυπε...σε 2-3 μερες θα είναι περδικι  :hi:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445

οπως ολες οι φημες για αποχωρήσεις του Survivor απο τα κολωκαναλα για να αυξησουν ακροαματικοτητα ...

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
τι ώρα ξεκινάει. Να παραγγείλω σουβλάκι ή να ξαναφάω μακαρόνια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom