You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nomads ANT1
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 167K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Κωλοι το βράδυ και ξύλο!!!Τι χαμπαρια γατες :S :S :S
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
ρε φίλε giatioxi άνοιξε άλλο θρεντ να γράφεις τι θα γίνει, έλεος όμως....
συγγενής της σκορδά είσαι? τέτοια διαφήμιση....
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Σε λίγο θα πάω για μία δουλίτσα κοντά Συγγρού-Φιξ, αν μένει κάποιος εκεί κοντά και θέλει να γνωριστούμε είτε για καφέ πριν το nomads, είτε να δούμε παρέα το nomads σπίτι του, να με πάρει τηλέφωνο. Λογικά 7-8 θα είμαι στη δουλειά που πηγαίνω.
Επισκέπτης
Σε λίγο θα πάω για μία δουλίτσα κοντά Συγγρού-Φιξ, αν μένει κάποιος εκεί κοντά και θέλει να γνωριστούμε είτε για καφέ πριν το nomads, είτε να δούμε παρέα το nomads σπίτι του, να με πάρει τηλέφωνο. Λογικά 7-8 θα είμαι στη δουλειά που πηγαίνω.
Ελπιζω να εχεις ενεργοποιησει αναμονη κλησεων και τηλεφωνητη γιατι προβλεπω να πεφτουν τα δικτυα της κινητης απο τις κλησεις....
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.269
- Πόντοι
- 5.006
θα κουμπώσεις και κανα δυο βιαγκρα τυπε και καποιος "τυχερος" την εβαψε... :S :SΣε λίγο θα πάω για μία δουλίτσα κοντά Συγγρού-Φιξ, αν μένει κάποιος εκεί κοντά και θέλει να γνωριστούμε είτε για καφέ πριν το nomads, είτε να δούμε παρέα το nomads σπίτι του, να με πάρει τηλέφωνο. Λογικά 7-8 θα είμαι στη δουλειά που πηγαίνω.
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Ελπιζω να εχεις ενεργοποιησει αναμονη κλησεων και τηλεφωνητη γιατι προβλεπω να πεφτουν τα δικτυα της κινητης απο τις κλησεις....
χαχα.... αντε ρε βλαξ όχι τον έχω απενεργοποιήσει τον τηλεφωνητή, πολύ αηδία υπηρεσία... και χρεώνει εσένα για να ακούσεις μήνυμα που έχει αφήσει ο άλλος, ότι να ναι...
αναμονή κλήσεων δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά όποιος θέλει μου γράφει και μήνυμα, έχω και viber...
και μη με κοροϊδεύεις γιατί όταν βρεθούμε εμείς θα το θυμάμαι και θα βάλω δοντάκι να ξέρεις... να σε πονέσω
ελπίζω να επιστρέψω σύντομα και να δω τις κάμπιες του ημι-διάσημους και την ομάδα του ζαμπίδη με τον άλλο τον ψηλό καύλαρο που ακόμα δεν έχω συγκρατήσει το ονοματάκι του...
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
χαχα.... αντε ρε βλαξ όχι τον έχω απενεργοποιήσει τον τηλεφωνητή, πολύ αηδία υπηρεσία... και χρεώνει εσένα για να ακούσεις μήνυμα που έχει αφήσει ο άλλος, ότι να ναι...
αναμονή κλήσεων δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά όποιος θέλει μου γράφει και μήνυμα, έχω και viber...
και μη με κοροϊδεύεις γιατί όταν βρεθούμε εμείς θα το θυμάμαι και θα βάλω δοντάκι να ξέρεις... να σε πονέσω
ελπίζω να επιστρέψω σύντομα και να δω τις κάμπιες του ημι-διάσημους και την ομάδα του ζαμπίδη με τον άλλο τον ψηλό καύλαρο που ακόμα δεν έχω συγκρατήσει το ονοματάκι του...
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
τρολόπαιδα είστε όλοι :-* :-* :-* σας αγαπάω!!!
Επισκέπτης
Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας giatioxi; :S :S :S
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
σε αυτόν που φτιάχνει ο σύριζα, οπότε μην ανησυχείτε γι αυτά
υγ. έφυγα. :-*
jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
ρε φίλε giatioxi άνοιξε άλλο θρεντ να γράφεις τι θα γίνει, έλεος όμως....
jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
τυπε μαλλον στο κοντινο μελλον σε βλεπω υπογα....εχεις ανοιχτη προσκληση πλεονχαχα.... αντε ρε βλαξ όχι τον έχω απενεργοποιήσει τον τηλεφωνητή, πολύ αηδία υπηρεσία... και χρεώνει εσένα για να ακούσεις μήνυμα που έχει αφήσει ο άλλος, ότι να ναι...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.269
- Πόντοι
- 5.006
ρηξη κωλοτρυπιδας τυπε...σε 2-3 μερες θα είναι περδικιΠαιδια καπου διαβασα οτι χτυπαει η κολετσα κ φευγει απο το νομαντς!!!!αν ειναι αληθεια μεγαλη μαλακια...............
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 307
- Πόντοι
- 26
ρηξη κωλοτρυπιδας τυπε...σε 2-3 μερες θα είναι περδικι
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
Παιδια καπου διαβασα οτι χτυπαει η κολετσα κ φευγει απο το νομαντς!!!!αν ειναι αληθεια μεγαλη μαλακια...............
οπως ολες οι φημες για αποχωρήσεις του Survivor απο τα κολωκαναλα για να αυξησουν ακροαματικοτητα ...
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
Δεν θέλω να το σκέφτομαι τύπε :S :S :S
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
τι ώρα ξεκινάει. Να παραγγείλω σουβλάκι ή να ξαναφάω μακαρόνια?