cuckold_cleaner
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2017
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Έφυγε πρώτη το καλύτερο κωλαράκι του παιχνιδιού; Δεν πάνε στο διάολο όλοι;
Πες τα να αγιάσει το στόμα σου ❗️
Έφυγε πρώτη το καλύτερο κωλαράκι του παιχνιδιού; Δεν πάνε στο διάολο όλοι;
Η κολοβη αλεπου τις βλεπει ολες κολοβεςσόρυ που θα το πω... αλλά ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για τους άντρες...
όλοι το έχουμε λίγο ή πολύ μέσα μας το εννοώ...
και τον ντάνο δεν τον έβγαλαν νικητή μόνο οι γυναίκες (που από ότι φάνηκε και σήμερα είναι λίγο πιο από τους άντρες - σόρυ για το ρατσιστικό σχόλιο για τις κυρίες που διαβάζουν), αλλά και οι άντρες που τον έβλεπαν και τους έτρεχαν τα σάλια...
έτσι θα γίνει και εδώ, άντρας θα είναι ο νικητής και βαρβάτος...
ακόμα και ο παρουσιαστής είναι
Ψευτοδρυίδης most likely.
Εξαιρετικη παρατηρησηΈτσι είναι διώχνουν τα γκομενάκια με τη μια! Μην νομίζετε οτι τις ψηφίζουν μόνο οι γυναίκες αλλά και ο μέσος μουνόδουλος που έχει γίνει φερέφωνο της γυναίκας του.
Δεν θα ξεχάσω ένα μουνόδουλο που μου έλεγε στο survivor οτι οι γκόμενες είναι ανεπρόκοπες ενώ οι νταγλαράδες καλά παιδια.
η πράσινη ομάδα έμεινε χωρίς γυναίκες :S :S
Εχει τον Παναγιωτακη τυπε.... :S :S :S
Ο φίλος σου αυτός είναι?Έτσι είναι διώχνουν τα γκομενάκια με τη μια! Μην νομίζετε οτι τις ψηφίζουν μόνο οι γυναίκες αλλά και ο μέσος μουνόδουλος που έχει γίνει φερέφωνο της γυναίκας του.
Δεν θα ξεχάσω ένα μουνόδουλο που μου έλεγε στο survivor οτι οι γκόμενες είναι ανεπρόκοπες ενώ οι νταγλαράδες καλά παιδια.
ετσι ειναι...Έτσι είναι διώχνουν τα γκομενάκια με τη μια! Μην νομίζετε οτι τις ψηφίζουν μόνο οι γυναίκες αλλά και ο μέσος μουνόδουλος που έχει γίνει φερέφωνο της γυναίκας του.
Το μουνι ΣΙΓΟΥΡΑ το ψηφίζουν ΜΟΝΟ γυναικεςετσι ειναι...
τον κλαψομουνη και αντρες θα τον ψηφισαν
απλα το μουνακι σιγουρα δεν το ψηφισαν γυναικες
Ο φίλος σου αυτός είναι?
ηταν θετικη ψηφος..Το μουνι ΣΙΓΟΥΡΑ το ψηφίζουν ΜΟΝΟ γυναικες
Γενικά το λέω όλο τα μουνια διώχνουν οι καργιωλεςηταν θετικη ψηφος..
προλαβαινει στα ΗΑΕ ομως τυπε :S :S :SΕίναι και ατυχή,έχασε τις βίζιτες της Μυκόνου.