βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
οχι δε μου αρεσει!
Για κάντο φραγκοδίφραγκα αυτό είναι πολύ βαρύ. :o
οχι δε μου αρεσει!
όχι ρε εδώ υπολογίζουνε με το μάτι τι φλωριές είναι αυτές που λες...
Εντυπωσιαστηκα με το ηθος και την σοβαροτητα αλλα και την ευγενεια αυτης της Μαριαννας.....ειναι ενα στολιδι εδω.. στο site.Μακαρι να της μοιασω στο ηθος και στην σοβαροτητα.
παιχτουρα τυπε εχει δικιοπαίχτουρα για τη μαριάννα2004 λες? βάζε και τον αριθμό, θα μπερδευτούμε με τις κατακτήσεις σου![]()
![]()
![]()
![]()
παιχτουρα τυπε εχει δικιο
να λες μαριαννα2004 και μαριαννα-μαρυλιτα
για να μην τις μπερδευει ο κοσμος
στον τυπο τον παιχτουρα πεσταη αληθεια ειναι οτι κι εγω χαθηκα καποια στιγμη. δεν παιζουμε με αυτα.
πώς θα της το πουμε αυριο της μαριαννας-μαυλιτας? :-
Καλως.Αν πρεπει να ενημερωθω και σε τιποτα αλλο ευχαριστως με πρ.μην.παιχτουρα τυπε εχει δικιο
να λες μαριαννα2004 και μαριαννα-μαρυλιτα
για να μην τις μπερδευει ο κοσμος
Καλως.Αν πρεπει να ενημερωθω και σε τιποτα αλλο ευχαριστως με πρ.μην.
ρε παιδια τωρα που σας διαβαζω προσεχτικα μημπως προσπαθειτε να μου δωσετε κανενα μηνυμα και εγω σαν μαλακας δεν το πιανω????
Δεν ξερω αν ειμαι βλακαςμην εισαι σκληρος αυριο με το μαριαννακι-μαρυλιτακι. σε ηθελε πραγματικα και ισως της στοιχισει, τιμημενη παιχτουρα...
Της Μαριάννας γιατί δε της αρέσει το γλυφομούνι θα μου εξηγήσει κανείς;![]()
γιατί είναι ντομινέιτριξ, άμα θες εσύ να γλείφεις εκείνη πρέπει να σου λέει τσου![]()
γιατί είναι ντομινέιτριξ, άμα θες εσύ να γλείφεις εκείνη πρέπει να σου λέει τσου![]()
Μια ερωτεύτηκες κι εσύ ρε Παίχτουρα και θα τη βγάλεις χωρίς σπάτουλα. :-
ολα τα ξερεις εσυ κινκυ γκομενιτσα![]()
![]()
![]()
Αν επιτρεπεται τι σημαινει το...ντομινειτριξ?????????????γιατί είναι ντομινέιτριξ, άμα θες εσύ να γλείφεις εκείνη πρέπει να σου λέει τσου![]()