baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
μην σπιλωνεται το ονομα της λουκριτιτσας μας ακου εκειαδελφη!
μην σπιλωνεται το ονομα της λουκριτιτσας μας ακου εκειαδελφη!
δεν ειμαι υποχρεωμενη να λεω ποια ειμαι!απλως μια κοπελα μελος εδω!
τιποτε περισσοτερο τιποτε λιγοτερο!
ευτυχως δεν μου εχει κανει προταση να του κατσω και την γλυτωσαο παιχτουρας οποια δε του καθεται τη λεει αδερφη!
Αμα καταλαβες οτι το εννοουσα για την λουκ....τρεχα ταχιστα να ριξεις ενα ...μπας και συνελθεις!μην σπιλωνεται το ονομα της λουκριτιτσας μας ακου εκει
Τόνους πάλι γιατί δεν βάζεις στις λέξεις ? Αποτελεί κάποιο συνθηματικό μήπως ? Κάποιο μυστικό κώδικα επικοινωνίας ? έ ? Που είναι ο ερευνητής ?δεν ειμαι υποχρεωμενη να λεω ποια ειμαι!απλως μια κοπελα μελος εδω!
τιποτε περισσοτερο τιποτε λιγοτερο!
σορρυ αλλα εκει ειδα την παραθεση αλλα σε αυτο που λες να παω να ριξω ενα δεν εχεις και αδικο αλλα βαριεμαι να τρεχω θελω ντιλιβεριΑμα καταλαβες οτι το εννοουσα για την λουκ....τρεχα ταχιστα να ριξεις ενα ...μπας και συνελθεις!
........υπαρχουν ντοκουμεντα εδω μεσα, απο τις δικες σου γραφες στο παρελθον!!!!!!!! ....ο φιλος σου, ο "I AM BACK"....που ειναι??????ο παιχτουρας οποια δε του καθεται τη λεει αδερφη!
Γουσταρω να σε ....και μετα να ....πρωτα ομως !!!!!ντοκουμεντα που γραφουν τι?δε μπορω να ακουω σαχλες.
και ο im am back δεν ειναι φιλος μου και ουτε ξερω που ειναι.
αμαν :Sκομμενα αυτα.εγω βαραω και σε δερνω οτι ωρα θελω.
Παιχτουρα, κανα κολυβο ποτε θα φαμε?Γουσταρω να σε ....και μετα να ....πρωτα ομως !!!!!
κομμενα αυτα.εγω βαραω και σε δερνω οτι ωρα θελω.
κομμενα αυτα.εγω βαραω και σε δερνω οτι ωρα θελω.
Όπα Μαριάνννα ... Όπα ... Τώρα εξάπτεις αυτούς που τους αρέσει το αυταρχικό ... Μήπως εκεί είναι η ειδίκευση σου ?
Ειπαμε Μαρινος!..............Όπα Μαριάνννα ... Όπα ... Τώρα εξάπτεις αυτούς που τους αρέσει το αυταρχικό ... Μήπως εκεί είναι η ειδίκευση σου ?