Νέα

No more city tours after this week....?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SwedishHarmony
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Μαλακια να αρχισουν οι τρομπες οι μπατσοι να πιανουν σιτιτουρ. Τι διαολο θελουν, εφορια.καριοληδες μαλακες

Δεν πολυκαιγονται οι μπατσοι για το αγοραιο sex γενικα, αλλα αν παει
καποιος και δωσει τη φαση ειναι υποχρεωμενοι να δεσουν κλπ.

EDIT: Για επαγγελματικες διαφορες μοιαζει, στην εσχατη κανενας
μαλακας δυσαρεστημενος πελατης.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
θα στο πω ελληνικα
1.μαλλον θες να της προτεινεις να μη διαφημιζεται αλλο σωστα?
2.η ανακοινωση της εννοω οτι ειναι ευγενικη , αρχικα εξελαβα αυτο που εγραψες ως κριτικη εναντιον της-οτι εσυ το θεωρεις διαφημιση.
3.ασφαλως και μια συλληψη δημιουργει αντιδιαφημιση.
4.δεν προτεινω τπτ απλυτως απο οτι ειδες.αν θες τη γνωμη μου. υπαρχουν καλυτερα γραφεια απο αυτο.
Sorry, but I cannot understand what you mean.
Which is the polite announcement?
Do you mean that arresting one girl of the agency is a negative advertisement?
Do you suggest us stop meeting girls of this agency?

Επισκέπτης
Its ok Mila we understand that this that happened it wasnt nice but as you know you have a lot of clients in Greece and good ones so you can work with all these that you already know well.
In the other hand doesnt matter because the clients that want to see your colligues can make private meetings if they have the time.
For me its bad because really I dont have the time.
Thanks anyway that you inform us. :2funny:

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
θα στο πω ελληνικα
1.μαλλον θες να της προτεινεις να μη διαφημιζεται αλλο σωστα?
2.η ανακοινωση της εννοω οτι ειναι ευγενικη , αρχικα εξελαβα αυτο που εγραψες ως κριτικη εναντιον της-οτι εσυ το θεωρεις διαφημιση.
3.ασφαλως και μια συλληψη δημιουργει αντιδιαφημιση.
4.δεν προτεινω τπτ απλυτως απο οτι ειδες.αν θες τη γνωμη μου. υπαρχουν καλυτερα γραφεια απο αυτο.

1. No. I do not suggest her to stop advertisements. I do not suggest anything. I am just asking.
2. I do not condemn her announcement and I do not think that it is an advertisement.
3. I agree. An arrest is a negative advertisement.
4. I have never had the chance to “cooperate” with this agency. Though, as I hear and read, this must be one of the best agencies.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Its ok Mila we understand that this that happened it wasnt nice but as you know you have a lot of clients in Greece and good ones so you can work with all these that you already know well.
In the other hand doesnt matter because the clients that want to see your colligues can make private meetings if they have the time.
For me its bad because really I dont have the time.
Thanks anyway that you inform us. :2funny:

If she works only with already clients, this means that there will be no more new clients.
What are people who want to become clients do?
I am one of them.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
If she works only with already clients, this means that there will be no more new clients.
What are people who want to become clients do?
I am one of them.

Εσένα επειδή είσαι καλό παιδί, θα σου κάνω εγώ το κονέ εάν χρειαστείς.

Με το SHI, έχω τρελλά κονέ, άλλωστε όπως λέγεται, είχα και γκόμενα από εκεί. Και εκείνη μου το έχωνε με Strap on? Και ρε γμτ, με έπιασε κότσο η συγκεκριμένη όταν τότε μου πήρε λεφτά για να κάνει έκτρωση....

Και τέλος, και πάλι προς επιβεβαιώση όσων λέγονται για την πάρτη μου τελευταία, xagnoste, να ξέρεις, ότι εάν σε προτείνω σαν πελάτη στο SHI, θα μου κάνουν δώρο ένα 2ωράκι. Το ίδιο έγινε και με τον BABY, όταν τον πρότεινα σε μία άλλη τάνα, και μάλιστα επειδή ο BABY είναι και "καλός" πελάτης, σε κάθε τρίτο 2ωρο που κλείνει με την συγκεκριμένη, εγώ έχω μία ώρα free....

Xagnoste, εάν χρειαστείς references, PM me.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Εσένα επειδή είσαι καλό παιδί, θα σου κάνω εγώ το κονέ εάν χρειαστείς.

Xagnoste, εάν χρειαστείς references, PM me.

Φίλε Yorgos,

Αν χρειαστώ κάτι, θα σου στείλω π.μ..

Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάρα, πάρα, … πολύ!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πουτάνες έχετε  ρε μόρτες ? Ψάχνομαι να δω τι παίζει γιατί λέει σε Αθήνα και Θεσσαλλονίκη έχουν βγει τρελά μουνιά που διαφημίζονται και θέλω να δοκιμάσω .
Μπορεί κανείς καλός άνθρωπος από δω να βοηθήσει?

Σας παρακολουθώ αρκετό καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που αποφάσισα να γράψω

Κατ' αρχήν καλώς ήρθες στο site :)
Οσον αφορά τις πουτάνες... εμείς δεν έχουμε, όμως διάφορες καλές αυτή την εποχή έχει ο Μισέλ... κάνε αναζήτηση για περισσότερες πληροφορίες!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
απλα προς αποκατασταση της αληθειας αναφερω πως λογω κεκτημενης ταχυτητας εγραψα πως το γραφειο δεν ειναι καλο, ενω αυτο δεν ισχυει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom