Νέα

Νίσυρος - Τήλος - Χάλκη. Μικρά διακοπό-διαμάντια???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ημουνα στην χαλκη ως Δοκιμος με αποσπαση απο ροδο στο φυλακιο που περνας για να πας στην μοναδικη παραλια του νησιου.Στο νησι οι ανωτεροι ηταν εγω ο παππας και ο δημαρχος και μαλιστα τρωγαμε και σε ταβερνακια μαζι.Ενα βραδυ κατεβηκα με δυο φανταρους στο μοναδικο μπαρακι που εχει το νησι.Καναμε νταραβερι με την ντοπια κοπελα εκει και μολις σχολασε ανεβηκε στο φυλακιο και καναμε μια ωραια παρτουζα.Κατα τα αλλα το νησι πολυ ηρεμια ειχε λιγους ιταλους και καποια τουρκικα ιστιοφορα αραγμενα στο λιμανι μαρκας gullet.Πολυ ηρεμο νησι που υπαρχουν και οι πιθανοτητες να βαρεθεις αναλογως τι ζηταει καποιος παντα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Κυβερνήτης της Χάλκης ο τύπος ματζέστικ ρε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μόνο και μόνο γιαυτό αξίζει κανείς να πάει  :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αυτά τα νησιά αξίζει να τα γυρίσεις μόνος εάν έχεις σκάφος διότι μόνο τότε μπορείς να δείς τα υπέροχα νερά που έχουν(τουλάχιστον σε ότι αφορά τους πάρα πολλούς κολπίσκους της σύμης) και της χάλκης κατα δεύτερον...Άμα πάς Νίσυρο σε καμμία περίπτωση μήν χάσεις την ευκαιρία να πάς στο απέναντι νησάκι που λέγεται Γυαλί...εκεί είναι για πολύ χάζι..Νίσυρο προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου όπως και η Τήλος..Η χώρα της Νισύρου δε είναι πολύ άσχημη.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Eπίσης η τήλος ήταν το νησί που τέλεσε γάμους ομοφυλοφίλων.
Αν πάτε εκει, όλο και κάποιο πουστράκι θα βρείτε.  :pipa1:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλημέρα μπουρδελιάριδες!!   :)
Τελικά μάλλον αποφάσισα να κάνω με την κοπέλα μου ένα εβδομαδιαίο tour σε αυτά τα 3 μικρά νησάκια στα Δωδεκάνησα προκειμένου να ενισχύσω και άλλο τις ταξιδιωτικές μου εμπειρίες στην "άγονη" γραμμή του Αιγαίου. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τυχόν εμπειρίες, συμβουλές και εντυπώσεις για τα νησιά αυτά, από κάποιον που έχει επισκεφτεί κάποιο ή κάποια από αυτά!!!   :dancing:  :dancing:

Εχεις λεφτα εσυ. Ε?  :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ημουνα στην χαλκη ως Δοκιμος με αποσπαση απο ροδο στο φυλακιο που περνας για να πας στην μοναδικη παραλια του νησιου.Στο νησι οι ανωτεροι ηταν εγω ο παππας και ο δημαρχος και μαλιστα τρωγαμε και σε ταβερνακια μαζι.Ενα βραδυ κατεβηκα με δυο φανταρους στο μοναδικο μπαρακι που εχει το νησι.Καναμε νταραβερι με την ντοπια κοπελα εκει και μολις σχολασε ανεβηκε στο φυλακιο και καναμε μια ωραια παρτουζα.Κατα τα αλλα το νησι πολυ ηρεμια ειχε λιγους ιταλους και καποια τουρκικα ιστιοφορα αραγμενα στο λιμανι μαρκας gullet.Πολυ ηρεμο νησι που υπαρχουν και οι πιθανοτητες να βαρεθεις αναλογως τι ζηταει καποιος παντα....

κ μετα ξυπνησες να κλεισεις το κλιμτιστικο γιατι ειχες πλευριτωθει

CRV792

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Καλά στη Χάλκη όποιος πάει στρατιώτης κάνει ζωάρα πραγματικά.Είναι και μια συγκεκριμένη κοπέλα ονόματα δε λέμε που την έχει πάρει όλο το φυλάκιο και κάθε φορά που έρχεται νέος στο νησί κάνει περιπολίες έξω από το φυλάκιο για να τσιμπήσει νέο ψάρι.Της έστελνες μήνυμα και σε 10 λεπτά ήταν στο φυλάκιο έτοιμη για όλα.Είναι ότι καλυτερο για τις @γ@μιες ενός φαντάρου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom