Νέα

Νίσυρος - Τήλος - Χάλκη. Μικρά διακοπό-διαμάντια???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Καλημέρα μπουρδελιάριδες!!  :)
Τελικά μάλλον αποφάσισα να κάνω με την κοπέλα μου ένα εβδομαδιαίο tour σε αυτά τα 3 μικρά νησάκια στα Δωδεκάνησα προκειμένου να ενισχύσω και άλλο τις ταξιδιωτικές μου εμπειρίες στην "άγονη" γραμμή του Αιγαίου. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τυχόν εμπειρίες, συμβουλές και εντυπώσεις για τα νησιά αυτά, από κάποιον που έχει επισκεφτεί κάποιο ή κάποια από αυτά!!!  :dancing:  :dancing:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πολύ καλή επιλογή

Να προσέχεις μόνο γιατι ενας απο τους πρωταγονιστες του Σειρηνλακη ειναι από αυτα τα νησία και ειναι τρελός κάμακας

halford

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
Πέρασα κάποτε μια μέρα στη Χάλκη (σε φάση ανάλογων αναζητήσεων) και μπορώ να πω ότι είναι ιδανική για να ηρεμήσεις. Πριν 11 χρόνια, τα μοναδικά αυτοκίνητα που είχα δει στο λιμάνι ήταν ένα ταξί και ένα αγροτικό. Μας είπαν ότι η παραλία που είναι σχετικά κοντά στο χωριό ήταν καλή. Εμείς όμως προτιμήσαμε τις βουτιές στο λιμάνι!

Εκείνη την εποχή υπήρχε ταχυδρομείο, αλλά όχι τράπεζα (οπότε καλό είναι να κουβαλάς μετρητά). Το φαγητό ήταν φθηνό.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Χάλκη :  Οτι πρέπει για να ηρεμήσει κάποιος .. δεν είναι το μέρος για να ξεσαλώσεις αλλά για να αφήσεις πίσω το άγχος της χρονιάς .  Μικρό νησί ,  όπου κι αν κοιτάξεις βλέπεις βράχια .. γραφικό το λιμανάκι όπου προσεγγίζεις το νησί το οποίο βασικά είναι και ο μοναδικός χώρος για να βγεις το βράδι .  Καλό φαγητό .
Για μπάνιο υπάρχει η παραλία που είναι μετά το χωριό και είναι μια χαρά . 
Προτείνω το νησάκι ειδικά σε ζευγαράκια .

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Kαθε καλοκαίρι ο ΛΑΚΗΣ γιορταζει την επέτειο του γάμου στην Τήλο (εκει πανδρευτικε τον καλό του, άλλωστε)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλημέρα μπουρδελιάριδες!!  :)
Τελικά μάλλον αποφάσισα να κάνω με την κοπέλα μου ένα εβδομαδιαίο tour σε αυτά τα 3 μικρά νησάκια στα Δωδεκάνησα προκειμένου να ενισχύσω και άλλο τις ταξιδιωτικές μου εμπειρίες στην "άγονη" γραμμή του Αιγαίου. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τυχόν εμπειρίες, συμβουλές και εντυπώσεις για τα νησιά αυτά, από κάποιον που έχει επισκεφτεί κάποιο ή κάποια από αυτά!!!  :dancing:  :dancing:

μολις ζηλεψα :birdman:

Επισκέπτης
Δεν εχω παει σε κανενα απο τα τρια ομως κολλητοι εχουν παει Νισυρο και μου εχουν πει τα καλυτερα.
Το κακο ειναι οτι ειναι μακρυα με πολλες ωρες ταξιδι σε σαπιοκαραβο,επισης λογο ηφαιστειου οι παραλιες αποτελουνται απο μαυρα βοτσαλα που βραζουν και δεν μπορεις να αραξεις και το χειροτερο ολων ειναι οτι το νησι ειναι ΤΙΓΚΑ στους σκορπιους.Μου λεγανε οτι απο τη σκηνη μεχρι τη Θαλασσα φοραγαν παπουτσια γιατι ηταν παντου :S.Φυσικα οι σκηνες ερμητικα κλειστες μη μπει κανενας μεσα.

Αυτα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τωρα που ειπες σαπιοκαραβο....ο αγουδημος δεν ταξιδευει πια ε? ποια εταιρια παει εκει τωρα? :think:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Του Αγουδημου τα εχουν κατασχεσει,δεν ξερω ποια πανε εκει.
Νταιανα ειχες μπει ποτε και να εχει κυμα? :S

αχ δε θυμαμαι τα ονοματα....ρομιλντα θυμαμαι νομιζω και δημητρουλα...οταν πηγαινα φουρνους....η κλιση του πλοιου δεν υπηρχε...θυμαμαι οτι ημουν κατω στο λιμανι και ετοιμαζομουν να ανεβω τα σκαλια και οπως κοιταω προς τα πανω ειχα παθει σοκ....χαχαχα
αφου πηγαμε και γυρισαμε ζωντανοι τοσες φορες με τα σαπιοκαραβα του παλι καλα να λεμε....
να πηγαινει καμια μπλου σταρ τωρα προς τα εκει αραγε? βαριεμαι απιστευτα να το ψαξω....

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
γιατι υπαρχει αληθεια αυτο το στερεοτυπο οτι αν εχεις γκομενα πρεπει να πας καπου να αραξεις...προσωπικα σε τετοια μερη οπου δεν υπαρχει ψυχη μετα απο 1-2 μερες εχω σκυλοβαρεθει οσο ωραια κ αν ειναι...νομιζω η καλυτερη λυση ειναι ενα νησι που συνδυαζει κ φραμπαλα ξ χαλαρωση οταν θελησεις

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω σε τετοια νησακια νομιζω θα προτιμουσα να ειμαι με παρεα σπερμ παρα ζευγαρι.....

Επισκέπτης
αχ δε θυμαμαι τα ονοματα....ρομιλντα θυμαμαι νομιζω και δημητρουλα...οταν πηγαινα φουρνους....η κλιση του πλοιου δεν υπηρχε...θυμαμαι οτι ημουν κατω στο λιμανι και ετοιμαζομουν να ανεβω τα σκαλια και οπως κοιταω προς τα πανω ειχα παθει σοκ....χαχαχα
αφου πηγαμε και γυρισαμε ζωντανοι τοσες φορες με τα σαπιοκαραβα του παλι καλα να λεμε....
να πηγαινει καμια μπλου σταρ τωρα προς τα εκει αραγε? βαριεμαι απιστευτα να το ψαξω....
Καλα θυμασαι,αυτα τα τρια ηταν.
Ειχα γυρισει απο Κω 26 ωρες ταξιδι,ειχε πιασει ολα τα λιμανια >:(
Λογικα τωρα θα πηγαινει καποιο Blue Star.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τα ονοματα αυτα ηταν οι κορες και η γυναικα του ε? χαχαχαχαχα

Επισκέπτης
γιατι υπαρχει αληθεια αυτο το στερεοτυπο οτι αν εχεις γκομενα πρεπει να πας καπου να αραξεις...προσωπικα σε τετοια μερη οπου δεν υπαρχει ψυχη μετα απο 1-2 μερες εχω σκυλοβαρεθει οσο ωραια κ αν ειναι...νομιζω η καλυτερη λυση ειναι ενα νησι που συνδυαζει κ φραμπαλα ξ χαλαρωση οταν θελησεις
Αν εισαι ερωτευμενος με το κοριτσι σου και στην πιο ερημικη παραλια να πας που να μην υπαρχει τιποτα καλα θα περασεις,αν υπαρχει φθορα ενα νησακι με πολλες δραστηριοτητες ειναι Οκ για να μην βαρεθεις.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Tι είναι η παρέα σπερμ? :think:

Stories