Νέα

Νινα Λοτσαρη- ΜΙΛΦΑΡΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αυτες οι καλοβολεμενες λογω καλης διαχειρησης της τρυπας τους μεγαλομπεμπεκες,
που αρνουνται να αποδεχτουν την ηλικια τους και το νεο τους ρολο(αυτον της μητερας),ειναι που θελουν το μεγαλυτερο ξεκωλιασμα..
Συχναζουν νοτια/βορια και με τριπτυχο το πουτσα/λουσα και χωρος πορευονται στην πλατη καποιου θυματος.

Γεννημενες πουτανες,με κεντρο τη ματαιοδοξια τους και την προσωπικη τους ικανοποιηση ακομη και τωρα που απεκτησαν παιδια.

Μονο για πουτσο και κατουρημα.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
που αρνουνται να αποδεχτουν την ηλικια τους και το νεο τους ρολο(αυτον της μητερας),ειναι που θελουν το μεγαλυτερο ξεκωλιασμα..
Συχναζουν νοτια/βορια και με τριπτυχο το πουτσα/λουσα και χωρος πορευονται στην πλατη καποιου θυματος.

Γεννημενες πουτανες,με κεντρο τη ματαιοδοξια τους και την προσωπικη τους ικανοποιηση ακομη και τωρα που απεκτησαν παιδια.

εκτος απ το μισογυνισμο που μου προκαλει εντυπωση να συνανταει καποιος σε αυτο το σαητ ... αν εισαι καπου στο μεσο ορο απο αποψη οικονομικων , η κυρια σου ριχνει στ αυτια απο τοτε που  γεννηθηκε!! επισης ειναι μια απ τις ελαχιστες που δεν εκαναν ποτε γυμνο της προκοπης , απλα και μονο γιατι ειχε λεφτα...
οσο για το κατουρημα , προφανως πηγαινεις μονο με γυναικες - τουαλετες οποτε... No comments

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
η πλακα ειναι οτι και δυο ποστ ειναι σωστα  :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εκτος απ το μισογυνισμο που μου προκαλει εντυπωση να συνανταει καποιος σε αυτο το σαητ ..
μισανθρωπισμος γενικοτερος να το δεχθω..μην το προσωποποιεις ομως στη συγκεκριμενη..
δεν ειναι ικανη να απασχολησει τη διανοια μου σε τετοιο βαθμο ωστε να μου γεννησει οποιοδηποτε συναισθημα.
αν εισαι καπου στο μεσο ορο απο αποψη οικονομικων , η κυρια σου ριχνει στ αυτια απο τοτε που  γεννηθηκε!!
μετα απο την πληροφορια οτι διαθετει περισσοτερα υλικα μεσα προς ανταλλαγη(χρηματα δηλαδη),εγινα τρελλος τωρα..
σπαω πραγματα απο τα νευρα μου,εχυσα τον καφε στο πατωμα.

πραγματικα γελαω με τη δομη της σκεψης σου.
οσο για το κατουρημα , προφανως πηγαινεις μονο με γυναικες - τουαλετες οποτε... No comments
"εγω" θεωρω πως η οντοτητα  της αξιζει ενα πουτσο και ενα κατουρημα..
ειδικοτερα το δευτερο θα χε περισσοτερο αλληγορικο χαρακτηρα.

"εσυ" απο την αλλη μπορει να θες να την "ερωτευτεις",να την παντρευτεις,
να την πας διακοπες στη μυκονο,να της αγοραζεις ρουχα κινητα..
δυστυχως το συναφι σου υπερτερει σε ογκο του δικου μου,με τα γνωστα αποτελεσματα...

(νινες λοτσαρες,ταριες μπουρες,τζο τογκου κλπ..)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
μισανθρωπισμος γενικοτερος να το δεχθω..μην το προσωποποιεις ομως στη συγκεκριμενη..
δεν ειναι ικανη να απασχολησει τη διανοια μου σε τετοιο βαθμο ωστε να μου γεννησει οποιοδηποτε συναισθημα.μετα απο την πληροφορια οτι διαθετει περισσοτερα υλικα μεσα προς ανταλλαγη(χρηματα δηλαδη),εγινα τρελλος τωρα..
σπαω πραγματα απο τα νευρα μου,εχυσα τον καφε στο πατωμα.

πραγματικα γελαω με τη δομη της σκεψης σου."εγω" θεωρω πως η οντοτητα της σταθμη της αξιζει ενα πουτσο και ενα κατουρημα..
ειδικοτερα το δευτερο θα χε περισσοτερο αλληγορικο χαρακτηρα.

"εσυ" απο την αλλη μπορει να θες να την "ερωτευτεις",να την παντρευτεις,να την πας διακοπες στη μυκονο,να της αγοραζεις ρουχα κινητα..
δυστυχως το συναφι σου υπερτερει σε ογκο του δικου μου,με τα γνωστα αποτελεσματα...(νινες λοτσαρες,ταριες μπουρες,μενεγακες κλπ..)

ρε μαλακα ειπες οτι εχει γκαφρα γιατι εκανε σωστη διαχειριση της τρυπας της κ γι αυτο ειναι βολεμενη... πιο πιθανο ειναι να σε πηδανε και να στα σκανε εσενα, αυτη ειχε φραγκα απο πριν

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
και το "ρε μαλακα" ειναι προσφωνηση γιατι βλεπω να στραβωνεις και με αυτο

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ρε μαλακα ειπες οτι εχει γκαφρα γιατι εκανε σωστη διαχειριση της τρυπας της κ γι αυτο ειναι βολεμενη... πιο πιθανο ειναι να σε πηδανε και να στα σκανε εσενα, αυτη ειχε φραγκα απο πριν
Από ό,τι έχει πει η ίδια μεγάλωσε στην Πάτρα και ο πατέρας της ήταν κουρέας αν θυμάμαι καλά. Μάλλον δεν ειχε φράγκα από πριν αλλά από ό,τι λες τα έκανε κι αυτή με το σπαθί της!  :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εκτος απ το μισογυνισμο που μου προκαλει εντυπωση να συνανταει καποιος σε αυτο το σαητ ... αν εισαι καπου στο μεσο ορο απο αποψη οικονομικων , η κυρια σου ριχνει στ αυτια απο τοτε που  γεννηθηκε!! επισης ειναι μια απ τις ελαχιστες που δεν εκαναν ποτε γυμνο της προκοπης , απλα και μονο γιατι ειχε λεφτα...

Έχεις δίκιο ότι το ποστ του είναι λίγο "κάπως", αλλά μεταξύ μας...αυτές οι γυναίκες δεν κάνουν για οικογένεια...είναι φτιαγμένες για πορνό μαν :p

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

αυτες ειναι οι μοναδικες στιγμες που προσφερει ο καπιταλισμος γιατρε :grin: :grin:
για αυτο δεν θα πεθανει ποτε αυτο το συστημα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ θεα φυσικα η νινα το κεφαλι της νομιζω σκεπαζει ολες τις ατελειες της.φοβερη :rockon: :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
b6b38940d46211e3bd800002c9ddc8c0_8.jpg

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Χτικιό η μιλφάρα... :2funny: :2funny:

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
446
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2014/06/10/lotsari1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2014/06/10/lotsari2.jpg[/img[/URL]]

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Η ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ...

vedouza124

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
0
Την γαμάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
επειδη την πετυχαινω σε μονιμη βαση εκει που συχναζω, σας ενημερωνω οτι: ειναι ψηλολιγνη και αδυνατη στα ορια του χτικιασμενου, μοντελε, ακωλη με χερια και ποδια σαν παιδιου της αιθιοπιας. δηλαδη με το σεξυ δεν εχει καμμια σχεση.

ειναι παντα βαμμενη-παστωμενη με 2 κιλα μεηκ απ. υποψιαζομαι οτι φοραει περουκα ή εξτενσιονς.  ντυμενη με κατι παντελονια δερματινα που δινουν εμφαση στο ποσο αδυνατη ειναι.

επισης δεν εχω καταλαβει τοσα χρονια που μας την παρουσιαζουν σαν σελεμπριτι, ακριβως τι κανει. μια γκομενα μου μου ελεγε πριν λιγες μερες που την ξαναειδαμε οτι ειναι τραγουδιστρια - την απαντηση μου δεν την μεταφερω εδω για να μην σοκαρω  :grin:

χαλια γενικα μαγκες. εκανε 1 καλο γαμο απο οσο  θυμαμαι και εχει λεφτα. για βιζιτες δεν την βλεπω γιατι εκτος απο κατι καμμενους που θελουν να πηδηξουν ψευτοσελεμπριτι, ειναι τοσο μπαζο η κυρια που δεν το εχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom