TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.423
Είμαι βέβαιος! Γι'΄αυτό πάντα χρειάζεται να παίζεται και δεύτερο ημίχρονο!!!
οτι θέλει ο πελάτης !
Είμαι βέβαιος! Γι'΄αυτό πάντα χρειάζεται να παίζεται και δεύτερο ημίχρονο!!!
οτι στην κάνω !! και σε κοιτάω στα μάτια θα μου πεις !Καταπληκτική σκηνή![]()
:-* :-*
Φαντάζομαι έχεις και ακαδημαϊκό τίτλο στης πίπες, όχι μόνο αριστοκρατικό. Κυρία καθηγήτριαοτι στην κάνω !! και σε κοιτάω στα μάτια θα μου πεις !
πολυ προχωρημένο για ελλαδα !!!!Διδάσκεις και κάνα σεμινάριο για τα δίλεπτα όξα δίνεις ξεχωριστά μαθήματα
πολυ προχωρημένο για ελλαδα !!!!
σκέψου οτι ηδη στο εξωτερικό εχει σχόλες για πίπα !
πρεπει να σε παρω για ενα 2ωρο την ημερα στο gym μαζι μου !Σαν ζωντανό άγαλμα της αρχαιότητας. Τόσο τέλεια.
πρεπει να σε παρω για ενα 2ωρο την ημερα στο gym μαζι μου !
καλησπερα καλησπερα !!!!!
χαχα οταν πας για προπόνηση πας για προπόνηση δεν πας να δεις βυζιά και κώλους κτλπΜέσα. Θα είναι απο καθε άποψη η πιο επίπονη προπόνηση της ζωης μου.
Εξαρτάται γτ βυζια και κωλο σαν τον δικό σου με ιδρωμένες κολλητές φόρμες δεν βλέπεις συχνά.χαχα οταν πας για προπόνηση πας για προπόνηση δεν πας να δεις βυζιά και κώλους κτλπ
χαχα οταν πας για προπόνηση πας για προπόνηση δεν πας να δεις βυζιά και κώλους κτλπ
:-* :-* :-* :-*Εξαρτάται γτ βυζια και κωλο σαν τον δικό σου με ιδρωμένες κολλητές φόρμες δεν βλέπεις συχνά.
:-* :-* :-* :-*Αααα όλα κι όλα. Η προπόνηση προπόνηση και το μάτι μάτι στα ενδιάμεσα δευτερόλεπτα . Για αυτο λέω θα είναι πιο επίπονη μαζι σου η προπόνηση, θα θέλει το ματι να ακουμπήσει πάνω σου και εσυ θα το τραβάς με όλο το σωμα στην επόμενη άσκηση και στην επόμενη. Εμπειρία