Ξέρεις τι γουσταρω?Να κανω σεξ μαζι σου και μια μουναρα τουριστρια να μας παίρνει ματι.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΙΟ !! λες να μην εχω κανει ???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TRANS_NINA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 2M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Αν δω μια τουριστρια και θελησω να κανω σεξ μαζί της,πιστευεις πως μπορείς να την πεισεις να συμμετάσχει στο παρτι μας?ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΙΟ !! λες να μην εχω κανει ???
και εσυ Κρητικός Basko?ελα κρητη να τα κανουμε ολα ,μακροβουτια στο σεξ μακροβουτια στην παραλια !!
Kauliarisson
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα στην παρέα !! Καλή εβδομάδα να έχουμε
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
τσολιας μωρο μου ησουν ???εγω εχω κανει σεξ φοροντας τσαρουχια, νομιζω είναι μια καλτ εμπειρια που δεν εχουν ζησει πολλοι και αξιζει να αναφερθεί χοχοχο
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
ουυυυυυ εχω καν τετοιες παρτουζες κατα καιρους εκτος δουλειας απειρες !Αν δω μια τουριστρια και θελησω να κανω σεξ μαζί της,πιστευεις πως μπορείς να την πεισεις να συμμετάσχει στο παρτι μας?
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
καλησπερα και σε εσενα !!!! καλη εβδομαδα !!Καλημέρα στην παρέα !! Καλή εβδομάδα να έχουμε
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
μετά από παρελασητσολιας μωρο μου ησουν ???
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
η πολυ μαλακια κανει καλο ! ! ! !μου πε ο γιατρος να τον παιζω τρεις φορες τη μερα για τη νιναρα πρωι μεσημερι βραδυ ,αχ το φαρμακο μας εισαι
Ο αυνανισμός ή σεξουαλική αυτοϊκανοποίηση εξακολουθεί να αποτελεί ένα θέμα-ταμπού στο σεξ, παρά την σαφέστατη σεξουαλική απελευθέρωση των τελευταίων δεκαετιών.
Ίσως έχετε ακούσει τις φήμες που θέλουν ο αυνανισμός, αυτή η καθ' όλα φυσική πράξη, να είναι κάτι ανθυγιεινό που μπορεί να προκαλέσει ακόμη και τύφλωση και στειρότητα, αλλά η αλήθεια είναι πολύ μακριά από όλα αυτά.
Στο παρακάτω βίντεο που ετοίμασε η επιστημονική ομάδα του AsapSCIENCE, θα δείτε ότι υπάρχουν πολλά οφέλη από την πράξη της αυτοϊκανοποίησης, που εκτείνονται από τη μείωση των πόνων της περιόδους στις γυναίκες, μέχρι και την μείωση της πιθανότητας καρκίνου στα γεννητικά όργανα στους άντρες.
Οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες αυνανίζονται στη ζωή τους, με το 95% των ανδρών και το 72% των γυναικών να το παραδέχεται, σύμφωνα με το AsapSCIENCE. Αντίθετα με τα όσα πιστεύουν πολλοί, ο αυνανισμός δεν είναι μια πράξη που την κάνουν κυρίως τα άτομα που δεν έχουν κάποια ερωτική σχέση.
Το 70% των ανδρών και το 40% όλων των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα του AsapSCIENCE παραδέχτηκαν ότι είχαν αυνανιστεί τουλάχιστον μία φορά τον μήνα που προηγήθηκε της έρευνας.
Στην... υγειά σας!
Ο αυνανισμός μπορεί να ενισχύσει την υγεία των ανδρών και των γυναικών, ακόμη και να τους βοηθήσει να αποδώσουν καλύτερα στην... κρεβατοκάμαρα.
Για παράδειγμα, οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τον οργασμό μπορεί να μειώσουν την αντίληψή μας για τον πόνο, ειδικά εκείνου που συνοδεύει την εμμηνόρροια στις γυναίκες. Με τη βοήθεια της ορμόνης προλακτίνης, η οποία συνδέεται με τον ύπνο, οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να αισθάνονται εξαντλημένες και να κοιμηθούν πιο καλά τη νύχτα.
Οι άνδρες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυνανισμό, μειώνοντας την εμφάνιση κρυολογήματος ή ακόμα και την πιθανότητα εκδήλωσης καρκίνου του προστάτη. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι κάποια συστατικά του ανοσοποιητικού συστήματος ενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, αυξάνοντας τον αριθμό των λευκών αιμοσφαιρίων στην κυκλοφορία του αίματος. Επίσης, έρευνα έχει δείξει ότι η μείωση του καρκίνου του προστάτη συνδέεται με την συχνότητα εκσπερμάτισης.
Αυνανισμός μπορεί να κάνει περισσότερα από το να ενισχύσει την υγεία σας, μπορεί επίσης να σας δώσει μια... χείρα βοηθείας στην κρεβατοκάμαρα. Χαϊδεύοντας το πέος ή την κλειτορίδα σας μπορείτε να ενεργοποιήσετε το σύστημα με το οποίο οι μύες της πυέλου συσπώνται ή συσφίγγουν. Αυτό είναι βασικά μια καλή προπόνηση για τους μυς στα γεννητικά σας όργανα. Ο αυνανισμός μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση των επιπέδων μονοξειδίου του αζώτου (είναι γνωστό ότι μειώνεται με την ηλικία) στο αίμα σας κατά τη διάρκεια της ζωής σας
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
ωραιο σαν φαντασιωση!!μετά από παρελαση
και τι τους λες;πως τις πειθεις;;ουυυυυυ εχω καν τετοιες παρτουζες κατα καιρους εκτος δουλειας απειρες !
kavliaris1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
αφου λοιπον η μαλακεια κανει καλο για ολους αυτους τους λογους...εγω δεν εχω λογο να κρυβομαι ετσι κ αλλιως..γουσταρω να τον παιζω για την Νιναρα..να την χυνω...αφου δεν μπορω να την δω απο κοντα να την γαμησω οσο θελω...και φθσικα το καλυτερο ειναι οταν μας καυλωνει με το υλικο της(φωτο και βιντεο)..ανυπομονω λοιπον για οτιδηποτε φρεσκο υλικο μας δινει απλοχερα η Νιναρα ..με τις βυζαρες και την κολαρα της...ΒΙΒΑ ΝΙΝΑ
Κι εμενα με ψιλοκαυλωνει η Βασίλισσα, αλλά δεν την εχω παίξει ποτέ για αυτήν,όταν με το καλό βρεθουμε όμως, θα της τα δωσω όλα..αφου λοιπον η μαλακεια κανει καλο για ολους αυτους τους λογους...εγω δεν εχω λογο να κρυβομαι ετσι κ αλλιως..γουσταρω να τον παιζω για την Νιναρα..να την χυνω...αφου δεν μπορω να την δω απο κοντα να την γαμησω οσο θελω...και φθσικα το καλυτερο ειναι οταν μας καυλωνει με το υλικο της(φωτο και βιντεο)..ανυπομονω λοιπον για οτιδηποτε φρεσκο υλικο μας δινει απλοχερα η Νιναρα ..με τις βυζαρες και την κολαρα της...ΒΙΒΑ ΝΙΝΑ
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
αμα η γυναικα η καυλιαρα μαναρι μου και θελει να θελει να πειραματιστεί κανει τα παντακαι τι τους λες;πως τις πειθεις;;
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
αφου λοιπον η μαλακεια κανει καλο για ολους αυτους τους λογους...εγω δεν εχω λογο να κρυβομαι ετσι κ αλλιως..γουσταρω να τον παιζω για την Νιναρα..να την χυνω...αφου δεν μπορω να την δω απο κοντα να την γαμησω οσο θελω...και φθσικα το καλυτερο ειναι οταν μας καυλωνει με το υλικο της(φωτο και βιντεο)..ανυπομονω λοιπον για οτιδηποτε φρεσκο υλικο μας δινει απλοχερα η Νιναρα ..με τις βυζαρες και την κολαρα της...ΒΙΒΑ ΝΙΝΑ
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
;) ;) ;) ;)
και σημερα ρεπο ! κατω απο τεταρτη εως και κυριακη !! !!! !!! !!!
και σημερα ρεπο ! κατω απο τεταρτη εως και κυριακη !! !!! !!! !!!
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
για ολες εχει πουτσα ! ! !στο cam ειναι πιτσιρικι ελληνιδα θα σου φαει ολο το λαο, μπες κ συ να δωσεις ρεσιταλ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 161
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 13K